美劇集中討論區 (5)

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
C字頭你開左The Axxxxxxx post記住係度post link
我下星期weekend先睇Logan費事去出面搵post中伏

冇諗過開 出面都唔會有人討論呢套野

居然
咁係度傾

呢度會唔會有人討論每集劇情
原本廢事自言自語我仲打算返高登睇下會唔會有人開post 鐘意睇americans個巴打冇過到黎lihkg

搵我
C字頭你開左The Axxxxxxx post記住係度post link
我下星期weekend先睇Logan費事去出面搵post中伏

居然
咁係度傾

原本廢事自言自語我仲打算返高登睇下會唔會有人開post 鐘意睇americans個巴打冇過到黎lihkg

搵我

果個巴打叫脹根碩,都係好鐘意the americans
仲有個叫觀音冰 好耐冇見過佢上水,好高質好啱傾 唔知去左邊
有冇人睇緊美劇版taken?

睇咗,好睇過Six,會繼續J看

好睇過six

居然
咁係度傾

搵我

temuco巴打表示好傷心
有冇人睇緊美劇版taken?

睇咗,好睇過Six,會繼續J看

好睇過six

個人意見,不代表本人立場

其實睇完S2之後本身係預finale season會比個平淡既小小總結happy end佢地
但S3啲trailer睇落佢地個樣好潦倒/好頹又唔開心咁
(特別係Matt點解會變到咁樣 發生咩事)
好不安搞到好似係個好強大既bad end咁 你覺唔覺

個個都成面鬚 好愁咁
估係GR又搞大件事

成季咁多集梗要有d起伏,帶viewer坐下過山車,我深信fans會滿意個ending嘅

居然
咁係度傾

搵我

唔使傷心 代表佢唔係死忠痴線佬

其實睇完S2之後本身係預finale season會比個平淡既小小總結happy end佢地
但S3啲trailer睇落佢地個樣好潦倒/好頹又唔開心咁
(特別係Matt點解會變到咁樣 發生咩事)
好不安搞到好似係個好強大既bad end咁 你覺唔覺

個個都成面鬚 好愁咁
估係GR又搞大件事

成季咁多集梗要有d起伏,帶viewer坐下過山車,我深信fans會滿意個ending嘅

對個ending期待又怕受傷害
btw咁多條trailer都冇出過jill ..
好耐冇追劇 有冇啲新既輕鬆短劇推介
好耐冇追劇 有冇啲新既輕鬆短劇推介

Atlanta
Stranger things要到十月先有S2?
amy同sarah重演左poi513最尾個幕 (假如root冇死嘅話)
me:

笑到仆街captains都盡哂力勁體貼fans
太多圖有興趣嘅入link睇
https://shoot-rootandshaw.tumblr.com/post/158002048488/if-root-comes-back-alive
amy同sarah重演左poi513最尾個幕 (假如root冇死嘅話)
me:

https://shoot-rootandshaw.tumblr.com/post/158002048488/if-root-comes-back-alive

啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
好撚正呀
me:

好撚正呀

https://myy-lesbiann-shipss.tumblr.com/post/157999653511/sarah-and-amy-improving-root-still-being-alive-at
睇埋片笑到仆街
現場好多人好澎湃咁嗌:YES
me:

好撚正呀

https://myy-lesbiann-shipss.tumblr.com/post/157999653511/sarah-and-amy-improving-root-still-being-alive-at
睇埋片笑到仆街
現場好多人好澎湃咁嗌:YES

Amy成塊面紅哂

呢段又係好好笑, sarah好努力咁諗d形容詞講同Amy kiss係點
https://shoot-rootandshaw.tumblr.com/post/158007527323/lrbcn-x
AMY:

完左panel仲一齊up ig
Amy成塊面紅哂

呢段又係好好笑, sarah好努力咁諗d形容詞講同Amy kiss係點
https://shoot-rootandshaw.tumblr.com/post/158007527323/lrbcn-x
AMY:

完左panel仲一齊up ig

頭先睇左 好好笑好正
好多野睇 宜家仲睇緊

Iron Fist預告麻麻
幾時先有Punisher

居然
咁係度傾

搵我

其實我覺得the americans質數好平均 每季都保持高水準
只係冇你地咁迷哩套劇

兩套我都中意
Iron Fist預告麻麻
幾時先有Punisher

作為唔睇英雄劇既人表示:
就咁睇trailer覺得呢套好似係netflix x marvel最唔吸引果套

居然
咁係度傾

搵我

其實我覺得the americans質數好平均 每季都保持高水準
只係冇你地咁迷哩套劇

冇錯 完全明白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞