美劇集中討論區 (5)

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
The last kingdom第二季出左
designated survivor
Netflix第一套德國劇
https://www.youtube.com/watch?v=ESEUoa-mz2c

又成套ST咁

不過都好正
睇人仆街最開心
ps. 講笑,唔駛咁認真

講真 呢個post有部份人由高登傾到呢度,傾左咁多個post
某d user name都認得哂
叫做比起出面公海d人好似有少少熟悉感,所以見到佢地仆街既話我都唔會開心
因為佢地唔係一般forum講一兩句野既"人",係少數幾啱傾差唔多taste睇同一類劇keep到有得傾既人囉
講笑唔係唔得,不過有今次呢d話題講笑
點知會唔會有痴線佬真係走去起 起唔起到我唔知啦,不嬲都係電腦白痴
原本諗住一句起兩句至,點知仲有人落井下石講落去,當我認真但我都淆淆地囉
Feud
Jessica 同 susan太好戲

終於有同好
上集bette比個女鬧果幕好慘
人地都係對做戲有熱誠先唔理年紀繼續拍姐

暫時 Susan Sarandon 勝

agger

我覺得依套劇可謂一個historical moment,影后演技大對決咁款

呢套劇就咁睇佢地對話都係享受 平時jessica lange做開ahs
今次終於有d新鮮感
黎緊今年d演技獎實同其他劇爭崩頭
Netflix第一套德國劇
https://www.youtube.com/watch?v=ESEUoa-mz2c

又成套ST咁

不過都好正

就咁睇trailer幾吸引,拍得幾靚
編劇班底都幾好
睇人仆街最開心

講真 呢個post有部份人由高登傾到呢度,傾左咁多個post
叫做比起出面公海d人好似有少少熟悉感,所以見到佢地仆街既話我都唔會開心
因為佢地唔係一般forum講一兩句野既"人",係少數幾啱傾差唔多taste睇同一類劇keep到有得傾既人囉
點知會唔會有痴線佬真係走去起 起唔起到我唔知啦,不嬲都係電腦白痴
原本諗住一句起兩句至,點知仲有人落井下石講落去,當我認真但我都淆淆地囉

大家都喺吹吓水,個個以為自己睇過The Robot就當正自己黑客咁款
睇人仆街最開心

end of discussion
btw講完carrie coon終於的起心肝由S1開始重睇leftovers
好撚正 就黎重睇完S1
C字頭咁好有時間重睇,我連依家個d都睇唔哂
利申if睇到ep8
C字頭咁好有時間重睇,我連依家個d都睇唔哂
利申if睇到ep8

宜家播緊既劇我都追好少姐
leftovers得兩季好少所以都ok
iron fist比想像中好睇咪好囉
iron fist睇到一半
暫時覺得
dd>if>jj>lc

btw講完carrie coon終於的起心肝由S1開始重睇leftovers
好撚正 就黎重睇完S1

你推得最多嘅劇 除左美國人外
就要數到leftovers 同Fargo
我兩套都未睇

好撚正 就黎重睇完S1

我兩套都未睇

leftovers真係要個人靜靜地坐低先開到黎睇
同埋好難一次睇哂 好沉重
暫時覺得
dd>if>jj>lc

睇咗三集IF,其他全部都睇晒,排名同你一樣
明明好多劇都未睇 但數數下原來都睇左好多劇
暫時覺得
dd>if>jj>lc

dd 好睇過if, 但if個日本妹真係好正
暫時覺得
dd>if>jj>lc

係got其中一個沙妹

好撚正 就黎重睇完S1

我兩套都未睇

leftovers真係要個人靜靜地坐低先開到黎睇
同埋好難一次睇哂 好沉重

Leftovers我ok, Black Mirror就真係做唔到連住睇
佢老味又話電影節書仔有得拿,去咗一兩個地方都唔見有 HKIFF真喺越來越衰,想做大個餅又做唔到;想專業啲又唔專業,俾心機攪咩故宮吧啦
暫時覺得
dd>if>jj>lc

我仲以為係大陸妹,不過佢都幾pure幾true同都好似幾大波
暫時覺得
dd>if>jj>lc

我仲以為係大陸妹,不過佢都幾pure幾true同都好似幾大波
born and raised in Surrey, the daughter of a Singaporean Chinese mother and a Zambian-English father
咁應該計係咩人
暫時覺得
dd>if>jj>lc

born and raised in Surrey, the daughter of a Singaporean Chinese mother and a Zambian-English father
咁應該計係咩人

不要分得那麼細,大家都是中國人
暫時覺得
dd>if>jj>lc

咁應該計係咩人

不要分得那麼細,大家都是中國人

樣靚身材正,理得佢邊到,起碼好過啲港女先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞