美劇集中討論區 (5)

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
睇咗兩集,已經feel到Paige陣反叛青春期煩膠味 (雖然劇入面外表好pure好true)

利伸,淨係S1睇過頭幾集,S234完全冇睇

點解可以skip幾季咁癲 點睇落去
睇咗兩集,已經feel到Paige陣反叛青春期煩膠味 (雖然劇入面外表好pure好true)

今日開s4
唔好劇透我

一齊睇S4

今日開s4
唔好劇透我

一齊睇S4

屌 睇錯+打錯
以為你話S5
而家先發現連登冇傳統腦魔 ON99咁 lm

lihkg.na.cx web版先有得用
但啲最後回覆時間錯撚哂,又唔fix返
paige bra邊
而家仲追緊homeland/blacklist/suits個班行出黎比我恥笑

依個Post好似好多人追Homeland

等我仲走去google,點知搵到架巴士

就係copy錯左巴士號碼
Legion Renewed for Season 2
American Gods | Official Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=3awG5wEE7LU

好撚正啊條trailer
iron fist係咪聽日出?
留名
大家有無用咩app係電話睇劇
成日搭車想煲但好多app都無美劇
留名
大家有無用咩app係電話睇劇
成日搭車想煲但好多app都無美劇

Netflix
有冇人睇假面真情Imposters
頭先睇完第七集真係不得了
iron fist係咪聽日出?

American Gods | Official Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=3awG5wEE7LU

必睇呀
唔好意思
請問有冇巴打推介下好似the 100 咁嘅sf美劇
btw the 100好垃圾

諗住慢慢由頭睇番哂,一日一兩集咁
睇緊Homeland第一集開頭已經覺得Peter好撚慘

必睇呀

本身已經期待
但睇埋呢條trailer搞到仲期待 拍得好靚呀

唔好意思
請問有冇巴打推介下好似the 100 咁嘅sf美劇
btw the 100好垃圾

有眼光
可以試下Battlestar Galactica / The Expanse
或者睇下面呢堆都係SF,但同the 100唔算好似

經典:
Doctor Who
Star Trek
Firefly
Fringe
Stargate
Farscape
X-Files
etc..

熱門:
Black Mirror
Westworld
Person of Interest
Orphan Black
Stranger Things
Sense8
Humans
The OA (呢套好睇個人口味,鐘意既會好鐘意,唔啱睇就憎到死)

冇咁Hit:
iZombie
12 Monkeys
El Ministerio del Tiempo
The Magicians
Wayward Pines
Zoo
Dark Matter
Killjoys
Timeless
Travelers

諗住慢慢由頭睇番哂,一日一兩集咁

佩服 咁心急走去睇左S5先
記住睇返前面幾季 好睇
睇緊Homeland第一集開頭已經覺得Peter好撚慘

越睇只會越慘 但佢演技好勁
睇睇下搞到已經唔記得Quinn以前係點 淨係知佢宜家咁樣
話時話fappening又黎料
大家睇左炒麗同amanda流出未
話時話fappening又黎料
大家睇左炒麗同amanda流出未

are we friend?
有冇人有睇Versailles?
我知係法劇但好想討論

好睇?我見Netflix HK都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞