美劇集中討論區 (5)

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
Carrie Coon喺twitter like左我個reply
雖然佢有like好多人 但都好開心

你reply咩
Carrie Coon喺twitter like左我個reply

十年唔回一次twitter 平時淨係用黎睇野
但今次見到佢講啲野忍唔住回左,電話無啦啦彈個notification話佢like左我
心都離一離

但今次見到佢講啲野忍唔住回左,電話無啦啦彈個notification話佢like左我
心都離一離

助手玩

你reply咩

佢話想拍babadook個導演啲戲

心都離一離

助手玩

你大我呀
大家iron fist j成點?
利申:未開始

睇咗一集,攪到我夜媽媽都要出去買新moon,講講吓依家隻手仲有少少痛

其實第一集都唔太悶,不過每一秒都好stereotype,唔知喺未本身隻故就喺咁
the end is near 咁就完喇
finale poster個background諗起S1果張

lm
the end is near 咁就完喇
finale poster個background諗起S1果張
[img]http://photos.vanityfair.com/2014/07/01/53b2d1cba92859c669bf3267_415744_pa_leftovers_poster_v5-1.jpg[img]
[img]https://pbs.twimg.com/media/C58m6txU4AEKurx.jpg[img]
[img]https://pbs.twimg.com/media/C7EF43yWcAAWYkU.jpg[img]

嗚呀!
快d播!

雖然話4月好多劇期待
但最緊張真係呢套
snatch點?
套戲我幾鍾意
但呢期d改篇劇..有d得人驚
snatch點?
套戲我幾鍾意

麻麻地.

有時間先好睇系列
近排開返netflix 追返suits.
好好睇

睇咗一集,攪到我夜媽媽都要出去買新moon,講講吓依家隻手仲有少少痛

其實第一集都唔太悶,不過每一秒都好stereotype,唔知喺未本身隻故就喺咁

嬲到打爆左?
Iron Fist off course not stereotype in Marvel Comics

嬲到打爆左?
Iron Fist off course not stereotype in Marvel Comics

煲左4集, 唔係好差喎,係啲武打鳩啲,唔知點解review 會咁一面倒
感覺正過Luke Cage
Iron Fist好睇過Luke Cage
snatch點?
套戲我幾鍾意

麻麻地.

有時間先好睇系列

training day呢
First ‘Fargo’ Season 3 Photos Reveal

Finn Jones d 國語仲好過mr. robot 條友
Finn Jones d 國語仲好過mr. robot 條友

我諗係得古天樂可以同white rose一戰
訓左冇睇
C字頭直線自爆起左底未
原來c字頭係鬼佬黎
訓左冇睇
C字頭直線自爆起左底未

咪on9
未上黎講之前已經private左個acc
訓左冇睇
C字頭直線自爆起左底未

咪on9

訓左冇睇
C字頭直線自爆起左底未

咪on9

佢當連登仔流㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞