美劇集中討論區 (5)

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
睇完Legion EP3 睇怕除左X教授都冇人幫到佢

其實最近幾集內容好似成日差唔多咁,冇乜大進展
但集集我又覺得仲係好睇

超能力同精神分裂夾埋一齊就真係得依一套

套劇真係好特別
下個禮拜一有套FOX新喜劇首播講time travel
有gossip girl queen B做女主 好耐冇見過佢喇
https://www.youtube.com/watch?v=xQjN5KSTCz0

佢之前去左拍咩
鄧佢有d慘 戲裡戲外都無serena 咁popular

佢好似好多年都冇拍過劇
老老柒柒,一路都覺得B靚過S

各有各靚
B好精靈 不過佢金髮麻麻
S就索

B cute S就成熟啲

B好j (當年客串House嗰集睇到 )
S冇乜feel

同感 唔係話S唔靚但鐘意B多啲
留名
lm
Old news左 原來5月出sense8 第2季

5月頭sense8
5月尾hoc
6月頭oitnb

The Leftovers wfc

5月頭sense8
5月尾hoc
6月頭oitnb

5月頭sense8
5月尾hoc
6月頭oitnb

你又唔數埋出黎

5月頭sense8
5月尾hoc
6月頭oitnb

你又唔數埋出黎

Leftovers 4月喎
痴撚線Netflix一次過放左好多新劇teaser出黎 ...

Netflix x David Fincher x Anna Torv - MINDHUNTER
十月播
https://www.youtube.com/watch?v=LR3G1lWbnUU

Jonathan Groff
痴撚線Netflix一次過放左好多新劇teaser出黎 ...

Netflix x David Fincher x Anna Torv - MINDHUNTER
十月播
https://www.youtube.com/watch?v=LR3G1lWbnUU

Jonathan Groff

已有標題劇透
已有標題劇透

Logan?
呢排keep住用留名list追post應該冇事掛
已有標題劇透

Logan?

千祈唔好出去
雖然唔知係真定假劇透
中哂 唔止一個
block哂
已有標題劇透

Logan?

千祈唔好出去
雖然唔知係真定假劇透

真假都唔好啦屌佢地老母
利申睇左
正想講出面啲logan標題劇透多撚到 ..
(高登都有 唔好諗住返高登就冇事)
仲有啲logan討論post個topic好心唔好話咩睇完保密啦屌
覺得同曲線引多啲人劇透冇分別 好撚on9
影視台只上美劇討論區是常識

出面個劇透撚名單post有你個名

屌那星,我幾時劇透過?無cap圖你話我女女女過隻狗都得啦

絲打可唔可以share條link?我入去屌7佢哋
仲有啲logan討論post個topic好心唔好話咩睇完保密啦屌

Agger
都預左有人劇透,點知咁撚多,未計有部分我應該之前已經block左睇唔到
中哂 唔止一個
block哂

喺出面睇post開始練成左睇topic頭兩三個字見勢色唔對隻眼就自動避開既絕技
再輕鬆block人

絲打可唔可以share條link?我入去屌7佢哋

算啦 佢計埋有份推過劇透post既人
咁鬼好心機list哂出黎
https://lihkg.com/thread/140246/page/1

Agger
都預左有人劇透,點知咁撚多,未計有部分我應該之前已經block左睇唔到

之後咁多大片上
出面一定好痴線 大把人要死全家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞