美劇集中討論區 (5)

1001 回覆
14 Like 0 Dislike

咁你就走寶喇

冇時間睇

唔好掛住打機

機都冇乜打
放工乜都唔想做

返咩工返到咁攰

文職

琴晚通頂做完功課一陣放學唔知追番d劇定打機好
隻碟買左番黎幾日但係好多劇都2-3集冇睇

積下積下就愈來愈多未追
我宜家有時間都係睇單元劇同sitcom算

宜家我連sit com都懶得睇

乜都唔睇
The 美國人s第一集都幾吸引下
條新line(個係Soviet Union走佬去美國個家庭)幾正
仲有Paige

Paige愈大愈正

八字眉
學打交俾老母推個樣好正

發惡夢就比老母捉去練拳 好正,成件事好有elizabeth既style
btw個個掛住J Paige,冇人講最尾世界級掘窿
Fargo咁多條teaser暫時最正呢條
https://www.youtube.com/watch?v=_q44lYE7AVY
我好似有網癮,成日漫無目的咁上網就冇左幾個鐘
條新line(個係Soviet Union走佬去美國個家庭)幾正
仲有Paige

Paige愈大愈正

八字眉
學打交俾老母推個樣好正

發惡夢就比老母捉去練拳 好正,成件事好有elizabeth既style

果幕我都估到之後Elizabeth會點做

I know that feel
仲有Paige

Paige愈大愈正

八字眉
學打交俾老母推個樣好正

果幕我都估到之後Elizabeth會點做

Elizabeth望住個越南仔既眼神 .. 如果咁細個開始就入左果個世界就會變成咁
佢唔會想Paige好似個男仔咁

咁你就走寶喇

冇時間睇

唔好掛住打機

機都冇乜打
放工乜都唔想做

返咩工返到咁攰

文職

琴晚通頂做完功課一陣放學唔知追番d劇定打機好
隻碟買左番黎幾日但係好多劇都2-3集冇睇

積下積下就愈來愈多未追
我宜家有時間都係睇單元劇同sitcom算

宜家我連sit com都懶得睇

乜都唔睇

c字頭...
itv有套flowers

未聽過
好睇?
‘Mr. Robot’ Season 3 Gets October Premiere, Adds Bobby Cannavale and Ups BD Wong to Series Regular
http://variety.com/2017/tv/news/mr-robot-season-3-premiere-date-bd-wong-1202006354/

From Universal Cable Productions, “Mr. Robot” hails from writer and executive producer Esmail, who will direct all 10 episodes of Season 3, as well as Anonymous Content executive producers Steve Golin and Chad Hamilton.

佢又拍哂咁多集

放工番到屋企一上YouTube 聽歌咁就一晚

除左Fargo之外,最想睇就係哩套
Preacher S2 June19
Preacher S2 June19

個feel唔同左咁
睇左breaking bad 頭3集。
見到主角同佢拍檔係咁吵架,都唔知有咩好睇
大部分時間 睇人吵架!?呢套又吹到好神劇

我想問 之後集數 係咪一樣會 瘋狂quarrel

棄咗佢啦,無謂咁辛苦
利申:睇晒,追梗同系嘅BCS

真 垃圾 overrated

真 垃圾 overrated

真 media hype, 真 狗也不屌

棄咗佢啦,無謂咁辛苦

係囉我都覺得棄好d

利伸: 睇完S5第9集, 應該聽日爆埋果4集

棄咗佢啦,無謂咁辛苦

係囉我都覺得棄好d

7集先岩, 以為S5都係得13集

棄咗佢啦,無謂咁辛苦

係囉我都覺得棄好d

好心你就睇晒佢啦,得幾集,最尾好好睇同好回味,有幾個場景成日會想起

棄咗佢啦,無謂咁辛苦

係囉我都覺得棄好d

好心你就睇晒佢啦,得幾集,最尾好好睇同好回味,有幾個場景成日會想起

做咩姐, 我又冇話唔睇, 咁唔得閒就唔睇得住架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞