美劇集中討論區 (5)

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
啱啱睇完戲王子現真身就跳左戲去legion

覺得佢王子look麻麻地 平時個樣靚仔d
其實legion個癲佬樣仲型啲

DAN STEVENS

如果未睇過
快d去睇the guest J死你
Pirate Bay死左

得佢冇麻煩pop-up喎

今次仆街喇
iron fist愈睇愈唔知佢做乜柒

唔好逼自己,利申無睇

jed

今次仆街喇

第一頁嗰個唔好用咩

因為想睇COLLEEN我睇哂全套
https://putlocker.is
基本上咩劇都有 但冇字幕
啱啱睇完戲王子現真身就跳左戲去legion

覺得佢王子look麻麻地 平時個樣靚仔d
其實legion個癲佬樣仲型啲

DAN STEVENS

如果未睇過
快d去睇the guest J死你
[img]https://68.media.tumblr.com/f7db5c04d5304715a287dbf6ba4b1566/tumblr_nlcmmkCpCa1qlmm69o3_250.gif[img]

原來quote錯
jed

今次仆街喇

過兩日就復活架啦

笑撚死我
有冇人有睇lucifer

好好睇
Lucifer charm到

好好睇

好鐘意lucifer 個角色 要等五月先有新
仲有有好似lucifer 覃神探咁查䅁加輕鬆又一集介紹?

今次仆街喇

第一頁嗰個唔好用咩

都好 ..但有時搵全套劇既seed係pirate bay齊D

今次仆街喇

過兩日就復活架啦

kickass都冇返生啦
rarbg分分鐘跟埋piratebay一齊死都唔出奇

笑撚死我

話時話如果呢個班底拍劇我諗反而會睇下
當一集集睇黎笑下又可以J下Jill
但戲就好似睇都廢事咁

笑撚死我

但戲就好似睇都廢事咁

btw Netflix拍乜撚DN真人版丫
接手拍life is strange真人劇好過啦

好好睇

elementary?

好好睇

elementary?

轟天炮

笑撚死我

但戲就好似睇都廢事咁

btw Netflix拍乜撚DN真人版丫
接手拍life is strange真人劇好過啦

我都覺得應該拍劇
source material咁豐富拍劇浪費哂

今次仆街喇

過兩日就復活架啦

kickass都冇返生啦
rarbg分分鐘跟埋piratebay一齊死都唔出奇

唔係啵 我係piratebay搵開戲
仆街了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞