美劇集中討論區 (5)

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
vmus好多都失去片源 想追返house of cards都唔得 又唔想down

join netflix

Join左 Netflix 真係番唔到轉頭
用chrome cast睇簡直完美
可惜好多片都冇

所以我cut左

懶到費事cut
今日播既劇多到痴左線

HOMELAND

BILLIONS

THEWALKINGDEAD

BigLittleLies

TheLastManOnEarth

Feud

仲有咩making history同埋好多其他劇 見到人人個節目表多野到
今晚all in feud
big little lies今集好似都好正,但留返聽晚先
homeland今集有單野好撚爆 頭先睇左劇透

Homeland好睇番?

普普通通 又唔係話好好睇

好過上兩季先
返梗hea工,但哩排好撚忙 今晚都喺睇TWD算

轉左份chur工,而家追埋BRBA之後先睇番其他
vmus好多都失去片源 想追返house of cards都唔得 又唔想down

可惜好多片都冇

所以我cut左

懶到費事cut

冇野睇廢事蝕比佢
今日播既劇多到痴左線

HOMELAND

BILLIONS

THEWALKINGDEAD

BigLittleLies

TheLastManOnEarth

Feud

仲有咩making history同埋好多其他劇 見到人人個節目表多野到
今晚all in feud
big little lies今集好似都好正,但留返聽晚先
homeland今集有單野好撚爆 頭先睇左劇透

Homeland好睇番?

普普通通 又唔係話好好睇

好過上兩季先

暫時好似好過上季
其實對今季個主線故事冇乜太大興趣,但Quinn條線幾好睇 佢演技好好
Feud劇情有咩咁特別?
見到兩個阿婆主演有少少卻步

真人真事,講佢地兩個係以前好紅既女明星,但不嬲唔鐘意對方/超級不和
(一個覺得自己係實力派,一個好似係靠樣上位/movie star偶像派)
但佢地到中年事業有啲走下坡,於是決定一齊合拍套戲想重振事業
但本身已經好憎對方,再一齊拍戲就令不和再瘋狂升溫

重要係睇佢地兩個鬥法 (jessica lange susan sarandon兩個都係好戲之人)
仲有班配角大部份又係好戲
景靚衫靚,重現返當年hollywood生態
對白頂癮夠campy
劇情未答到你住,因為我都未睇 人人仲未出字幕!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

真人真事,講佢地兩個係以前好紅既女明星,但不嬲唔鐘意對方/超級不和
(一個覺得自己係實力派,一個好似係靠樣上位/movie star偶像派)

重要係睇佢地兩個鬥法 (jessica lange susan sarandon兩個都係好戲之人)
對白頂癮夠campy
劇情未答到你住,因為我都未睇 人人仲未出字幕!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

好詳盡,thx
等你睇完有咩評價

禮拜一真係太多劇出,冇可能睇得切

對白頂癮夠campy

好詳盡,thx
等你睇完有咩評價

禮拜一真係太多劇出,冇可能睇得切

未睇我已經知呢套會好睇
大部份今日播既劇都出左字幕,就係呢套未出
吹漲 一心淨係想睇呢套就偏偏未有
plan b: 睇big little lies先
btw Feud唔係淨係得阿婆 有女架
如果睇過mad men會認得呢個女仔 Kiernan Shipka
Feud 都有 Sarah Paulson
啱啱F5見到出左字幕 即刻狗衝click入去
跟住見到

由于字幕经常被盗用并且删除名字,所以字幕会在55分钟后自动解锁下载,请大家理解一下,感谢支持

屌佢老母

仲有kathy bates / catherine zeta jones / the americans個martha etc...

仲有kathy bates / catherine zeta jones / the americans個martha etc...

幾多靚女

再睇返佢 oj 個look 所以話造型真係好重要
跟住見到

由于字幕经常被盗用并且删除名字,所以字幕会在55分钟后自动解锁下载,请大家理解一下,感谢支持

屌佢老母

好似不嬲都係咁
所以down熟肉

the americans個martha
feud 正

Making.History

幾多靚女

Yes 最靚呢個
跟住見到

屌佢老母

好似不嬲都係咁
所以down熟肉

係咩 .. 以前唔覺有
同埋我即刻click另一套劇又係出左冇耐都冇事

the americans個martha

唔靚但演技好
Fargo S3新promo!!!!!!!!!!!!!!! 終於見到幾個主角
https://www.youtube.com/watch?v=Z7eUN5NPZp8

carrie coon短髮型到
mary elizabeth winstead
ewan mcgregor個look

可惜好多片都冇

所以我cut左

懶到費事cut

冇野睇廢事蝕比佢

其實chrome cast有咩用

可惜好多片都冇

所以我cut左

懶到費事cut

冇野睇廢事蝕比佢

其實chrome cast有咩用

屋企冇smart tv
可以用黎播電腦畫面落電視睇
VIUTV英文台原來播HBO舊劇
Newsroom / True Blood / True Dectecive / Boardwalk Empire etc..
就算播舊野都完勝依家明珠台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞