美劇集中討論區 (5)

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
有冇d fringe 之類既劇 雖然已經好多年 但係我心目中 無野取代到

Btw 岩岩睇完 strange things 好正

我講左幾次stranger things都冇人理
好中意無牙仔

好多人都覺得依套好睇
不過之前有人不停咁講,好煩膠

又loop: 好睇但唔係神劇
屌不要再loop了

好似前世冇睇過戲咁
當Fringe同Supernatura係咩

新睇想傾下姐 唔洗咁既巴打
睇唔明mr robot s1 覺得好唔知點
S1都睇唔明 ,可以放棄S2了
S1都睇唔明 ,可以放棄S2了

無錯

煲緊This is US
睇睇下唔知點解會喊出黎

嘩屌播Rectify呀

嘩屌播Rectify呀
係正喎又true detective又tripped 題外話viu有套劇朱凌凌做好似幾正
有冇d fringe 之類既劇 雖然已經好多年 但係我心目中 無野取代到

Btw 岩岩睇完 strange things 好正

我講左幾次stranger things都冇人理
好中意無牙仔

好多人都覺得依套好睇
不過之前有人不停咁講,好煩膠

又loop: 好睇但唔係神劇
屌不要再loop了

好似前世冇睇過戲咁
當Fringe同Supernatura係咩

新睇想傾下姐 唔洗咁既巴打

比人loop到煩 好似潮文咁
VIUTV英文台原來播HBO舊劇
Newsroom / True Blood / True Dectecive / Boardwalk Empire etc..
就算播舊野都完勝依家明珠台

True Dectecive

嘩屌播Rectify呀

Grey’s Anatomy
最新嗰季定由頭播先
Entourage又係之前想睇而又冇時間睇嘅劇
最新嗰季定由頭播先

唔會由頭播掛
最新嗰季定由頭播先

唔會由頭播掛

播幾年

最新嗰季開始又會miss咗Derek點死
最新嗰季定由頭播先

唔會由頭播掛

播幾年

最新嗰季開始又會miss咗Derek點死

如果直接播最新個季就唔睇了
一周一promote
一齊skip住睇supergirl 聽講今集唔洗skip利申未睇
http://68.media.tumblr.com/c02cabe661b5057c49ea5523d4903c54/tumblr_omfauaxkMv1sss2cso1_500.jpg

琴晚睇到Legion第3集
好似睇緊超能力版mr.robot

EP4仲痴線 但好正

希望快d痴完線
睇到我都痴線啦

吸收他人人格係David其中一種能力黎,就算原著都係盡力將David同其他人格分開,冇徹底醫好過,除非將佢能力消滅,如果唔係應該一直痴線落去。

會唔會去最尾其實全部人都係David人格分裂出黎

已經睇到唔深究乜野係真乜野係假

X教授有冇機會出場
琴晚睇到Legion第3集
好似睇緊超能力版mr.robot

EP4仲痴線 但好正

希望快d痴完線
睇到我都痴線啦

吸收他人人格係David其中一種能力黎,就算原著都係盡力將David同其他人格分開,冇徹底醫好過,除非將佢能力消滅,如果唔係應該一直痴線落去。

會唔會去最尾其實全部人都係David人格分裂出黎

已經睇到唔深究乜野係真乜野係假

X教授有冇機會出場

除左X教授應該冇人幫到David
最新嗰季定由頭播先

由頭播要播幾耐
今集Big little lies好好睇 越睇越好睇
依家睇Feud先

嘩屌播Rectify呀
係正喎又true detective又tripped 題外話viu有套劇朱凌凌做好似幾正

佢播呢堆劇有幾套我都唔識 包括tripped
但有rectify真係估佢唔到 咁鬼識貨揀呢套
Newsroom / True Blood / True Dectecive / Boardwalk Empire etc..

Alexandra Daddario
一周一promote
一齊skip住睇supergirl 聽講今集唔洗skip利申未睇
http://68.media.tumblr.com/c02cabe661b5057c49ea5523d4903c54/tumblr_omfauaxkMv1sss2cso1_500.jpg

條女咁睇好似肥肥地

Alexandra Daddario

有無可能唔cut
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞