美劇集中討論區 (5)

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
Tuesday is Sanvers' day
VIUTV英文台原來播HBO舊劇
Newsroom / True Blood / True Dectecive / Boardwalk Empire etc..
就算播舊野都完勝依家明珠台

Newsroom / True Blood / True Dectecive / Boardwalk Empire etc..

明珠都播得幾貼嘅
利申淨係睇flash同supergirl
Btw終於有機會叫屋企人轉台雖然遲d播pb又要睇番大台

明珠都播得幾貼嘅
利申淨係睇flash同supergirl
Btw終於有機會叫屋企人轉台雖然遲d播pb又要睇番大台

阿媽成日掛住prison break 勁期待咁款
Possible Game of Thrones Season 7 Poster Art Spotted

咁正
Possible Game of Thrones Season 7 Poster Art Spotted

知唔知幾時?

7月
好似係
vmus好多都失去片源 想追返house of cards都唔得 又唔想down

join netflix

Join左 Netflix 真係番唔到轉頭
用chrome cast睇簡直完美
可惜好多片都冇

所以我cut左

懶到費事cut

冇野睇廢事蝕比佢

其實chrome cast有咩用

屋企冇smart tv
可以用黎播電腦畫面落電視睇

我用PS3/PS4插電腦mon睇
Black sails有無fans
vmus好多都失去片源 想追返house of cards都唔得 又唔想down

join netflix

Join左 Netflix 真係番唔到轉頭
用chrome cast睇簡直完美
可惜好多片都冇

所以我cut左

懶到費事cut

冇野睇廢事蝕比佢

屋企冇smart tv

哦,姐係smart tv就冇咩用

所以我cut左

懶到費事cut

冇野睇廢事蝕比佢

屋企冇smart tv

Smart TV 直接插LAN線或wifi, 唔洗咩PS4/chromcast

咁正

subscribe 左 HBO go
反而冇 true detective

咁基本都冇

所以我cut左

懶到費事cut

冇野睇廢事蝕比佢

屋企冇smart tv

Smart TV 直接插LAN線或wifi, 唔洗咩PS4/chromcast

我廳有SmartTV,廳有人用果陣先入房用PS4睇
聽日
琴晚睇到Legion第3集
好似睇緊超能力版mr.robot

EP4仲痴線 但好正

EP4仲痴線 但好正

而家想知David究竟有幾多能力

EP4仲痴線 但好正

希望快d痴完線
睇到我都痴線啦

EP4仲痴線 但好正

希望快d痴完線
睇到我都痴線啦

吸收他人人格係David其中一種能力黎,就算原著都係盡力將David同其他人格分開,冇徹底醫好過,除非將佢能力消滅,如果唔係應該一直痴線落去。

EP4仲痴線 但好正

希望快d痴完線
睇到我都痴線啦

吸收他人人格係David其中一種能力黎,就算原著都係盡力將David同其他人格分開,冇徹底醫好過,除非將佢能力消滅,如果唔係應該一直痴線落去。

會唔會去最尾其實全部人都係David人格分裂出黎

EP4仲痴線 但好正

而家想知David究竟有幾多能力

見到有人話今集可能仲係發生喺上集David個意識入面
即係syd佢地根本未醒

EP4仲痴線 但好正

希望快d痴完線
睇到我都痴線啦

會唔會去最尾其實全部人都係David人格分裂出黎

已經睇到唔深究乜野係真乜野係假
Black sails有無fans

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞