美劇集中討論區 (5)

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
有冇人有睇冰與火之歌:權力遊戲 GAME OF THRONES
套野好正,岩岩開始睇
講貴族爭權奪利,互相背叛

有冇類似風格既美劇推薦

Lihkg啲人好鍾意劇透got 你自己好自為之

劇透撚清算名單佔有一席嘅我路過

blk左thanks

X2
其實以前都好似曾經block過,見你果次講起,我都好似係

不要再說了
想問下mad men後期情節會唔會緊湊d 暫時睇到s2

mad men唔係啲劇情好緊張好緊湊既劇喎
character-driven>>>>>>>>>action/plot
今集HOMELAND
唔想再睇落去,班編劇冇人性
傳Matrix翻拍
轉導演, Neo變黑人
今集HOMELAND

我重未追
傳Matrix翻拍
轉導演, Neo變黑人

又黑人
見到c字頭係高登American post出現
傳Matrix翻拍
轉導演, Neo變黑人

又黑人

夠殭就好似雲圖咁一個人化妝化到轉種族
Paige
好青澀
而家仲追緊homeland/blacklist/suits個班行出黎比我恥笑
而家仲追緊homeland/blacklist/suits個班行出黎比我恥笑

依個Post好似好多人追72x

依個Post好似好多人追Homeland

等我仲走去google,點知搵到架巴士

依個Post好似好多人追72x

報到
有追homeland同blacklist
今集HOMELAND

我重未追

我都未 唔通peter又.....
傳Matrix翻拍
轉導演, Neo變黑人

又黑人

班左膠平等撚戇尻完未
識唔識自己寫個劇本去拍 淨係識翻拍

睇咗兩集,已經feel到Paige陣反叛青春期煩膠味 (雖然劇入面外表好pure好true)

利伸,淨係S1睇過頭幾集,S234完全冇睇
睇咗兩集,已經feel到Paige陣反叛青春期煩膠味 (雖然劇入面外表好pure好true)

利伸,淨係S1睇過頭幾集,S234完全冇睇

今日開s4
唔好劇透我
而家先發現連登冇傳統腦魔 ON99咁 lm
見到c字頭係高登American post出現

太耐冇login連password都唔記得左
要"忘記密碼"先入得返
傳Matrix翻拍
轉導演, Neo變黑人

又黑人

夠殭就好似雲圖咁一個人化妝化到轉種族

兩大賣點都冇哂仲翻拍黎做乜鳩 好心放過套戲啦
今集HOMELAND

我重未追

我都未 唔通peter又.....

今集其實都幾唔make sense
但睇完又真係會唔開心 你去睇下就明

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞