美劇集中討論區 (5)

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
近排開返netflix 追返suits.
好好睇

一開頭就好睇
好好睇

一開頭就好睇

呢套野其實講咩 一班律師打官司?
好好睇

一開頭就好睇

後面真係越做越鳩
同埋我唔鍾意rachel
好好睇

一開頭就好睇

有個"天才"用假學歷入左律師樓做律師
基本上4季完就perfect
好好睇

一開頭就好睇

後面真係越做越鳩
同埋我唔鍾意rachel

美劇通病啦
去到後期為拍而拍
有幾多可以做到breaking bad咁
the big bang theory有 spin off-Little Sheldon
好好睇

一開頭就好睇

原來係咁
但呢套野應該係usa台算高收視既劇所以做到咁耐
好好睇

一開頭就好睇

原來係咁
但呢套野應該係usa台算高收視既劇所以做到咁耐

harvey同donna係幾好睇
好好睇

一開頭就好睇

強國仔?
好好睇

一開頭就好睇

強國仔?

白人
套戲都係睇仔多
好好睇

一開頭就好睇

強國仔?

白人
套戲都係睇仔多

iron fist條女勁正
原來HK Netflix 有People vs OJ

利申:追梗Iron Fist
iron fist d打鬥係雞左少少,但絕對冇班影評講到咁垃圾,比luke cage好好多
Feud
Jessica 同 susan太好戲
iron fist d打鬥係雞左少少,但絕對冇班影評講到咁垃圾,比luke cage好好多

好過lc
利申睇左2集
訓左冇睇
C字頭直線自爆起左底未

咪on9
未上黎講之前已經private左個acc

佢當連登仔流㗎

留夠等睇比人起底
訓左冇睇
C字頭直線自爆起左底未

咪on9

佢當連登仔流㗎

留夠等睇比人起底

C字頭肯定做足措施先上黎講
利伸: 有上twitter search
訓左冇睇
C字頭直線自爆起左底未

咪on9

佢當連登仔流㗎

留夠等睇比人起底

巴打唔好咁癡線啦

好過lc
利申睇左2集

其實係
Feud

終於有同好
上集bette比個女鬧果幕好慘
人地都係對做戲有熱誠先唔理年紀繼續拍姐
訓左冇睇
C字頭直線自爆起左底未

咪on9

佢當連登仔流㗎

留夠等睇比人起底

你地真係想睇我死喎 原本係見幾開心先忍唔住上黎講下姐
身邊又冇人睇leftovers冇人識carrie coon所以分享唔到
訓左冇睇
C字頭直線自爆起左底未

咪on9

佢當連登仔流㗎

留夠等睇比人起底

你地真係想睇我死喎 原本係見幾開心先忍唔住上黎講下姐
身邊又冇人睇leftovers冇人識carrie coon所以分享唔到

見你咁講想睇下Carrie Coon講乜再禁下佢favourite左咩tweet姐
其實冇諗過真係會search到野出黎
訓左冇睇
C字頭直線自爆起左底未

咪on9

佢當連登仔流㗎

留夠等睇比人起底

巴打唔好咁癡線啦

放過我啦 其實點解咁深仇大恨要起底
Feud

終於有同好
上集bette比個女鬧果幕好慘
人地都係對做戲有熱誠先唔理年紀繼續拍姐

暫時 Susan Sarandon 勝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞