美劇集中討論區 (5)

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
追big little lies先
追big little lies先

好睇呀 越睇越不安
黎緊呢年best actress in limited series
big little lies + feud + fargo呢3套劇班female cast = 大亂鬥
終於有時間睇左The American s5第一集

今晚睇

睇完討論下

Gabriel 同 Claudia 係公園段對話聽完好sad

“Nothing scares those two,”
“Everything scares those two”

呢兩句講得好應
成日覺得Philip個仔去us會累死佢地全家

Paige都玩緊火
雖然唔係美劇
有套我勁鐘意嘅日劇隔左7年竟然出第3季
喊左出黎
係咁出劇點睇得切呀
DESIGNATED SURVIVOR
出左第11集
Hea撚到

由S5開始d poster質素都一路跌,同劇本一樣
以前成日玩大頭 S4呢set都好靚,但S6就好樣衰

期待s7之前睇哂前面嘅

如果一口氣睇哂6季都幾痴線

我之前係 睇完半年左右

其實我睇左第一季

會唔會覺得好難認人

有d亂, 搞唔清d名就真
雖然唔係美劇
喊左出黎

講啲唔講啲
雖然唔係美劇
喊左出黎
]http://68.media.tumblr.com/78a001914cc928473da16a057fdaaba5/tumblr_inline_omin46UlXj1tkgsky_500.gif]

講啲唔講啲

sorry
究竟係邊套日劇
究竟係邊套日劇

code blue呀
究竟係邊套日劇

code blue呀

屌你講真架!!!!???
我都好鐘意呢套, 最鐘意比嘉愛未條line
究竟係邊套日劇

code blue呀

富士要救月九ma
究竟係邊套日劇

code blue呀

富士要救月九ma

等聽朝新聞confirm
究竟係邊套日劇

code blue呀

富士要救月九ma

等聽朝新聞confirm

In Gakki We Trust
原來Legion 有Audrey Plaza
終於有時間睇左The American s5第一集

今晚睇

睇完討論下

Gabriel 同 Claudia 係公園段對話聽完好sad

“Nothing scares those two,”
“Everything scares those two”

呢兩句講得好應
成日覺得Philip個仔去us會累死佢地全家

Paige都玩緊火

比起一般美劇既煩膠仔女
Paige呢個角色真係寫得好
雖然唔係美劇
喊左出黎

結衣bb+戶田
係咁出劇點睇得切呀

宜家都睇唔切
4月仲點生存
Hea撚到

由S5開始d poster質素都一路跌,同劇本一樣
以前成日玩大頭 S4呢set都好靚,但S6就好樣衰

期待s7之前睇哂前面嘅

如果一口氣睇哂6季都幾痴線

我之前係 睇完半年左右

其實我睇左第一季

會唔會覺得好難認人

有d亂, 搞唔清d名就真

一般暫時主要角色用呢個認下啲人/house都OK
https://www.youtube.com/watch?v=Qq0B0NVKghA

我粒Tyrell花呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞