美劇集中討論區 (5)

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
Ed sheeran會客串GOT s7

見到fb啲人好似屌多過期待
我都鐘意ed sheeran但都覺有少少膠

我想睇佢比人殺死
一定好撚好笑
BRBA S5真係世界級
最後兩集真係痴撚線

我想睇佢比人殺死
一定好撚好笑

我覺得佢似做旅館賣唱果啲人
最後兩集真係痴撚線

睇完果陣心諗咁撚好睇 以後仲睇咩劇好

不過宜家先睇brba其實好幸福 可以接住睇bcs
最後兩集真係痴撚線

最尾我以為Jesse都係死硬, 點知冇事 但Andrea死果度
雖然由S1開始White全家都成日鬧交, 個個都有煩膠野
但去到最後個個就算冇死到個下場都好撚慘
同埋其實套劇家庭部份真係好真實
現實就係咁多煩膠野

我想睇佢比人殺死
一定好撚好笑

唱完跟住俾人殺死

我想睇佢比人殺死
一定好撚好笑

唱完跟住俾人殺死

如果唱I see fire應該好正

我想睇佢比人殺死
一定好撚好笑

red wedding
美國人s頭號FANS解釋下點解第一集最後咁唔MAKE SENSE既劇情都會寫得出
美國人s頭號FANS解釋下點解第一集最後咁唔MAKE SENSE既劇情都會寫得出

最後兩集真係痴撚線

最尾我以為Jesse都係死硬, 點知冇事 但Andrea死果度
現實就係咁多煩膠野

andrea死果下真係 完全feel到jesse心碎了 果幕好震撼
brba其中一樣最好睇既野就係成件事都好真

具體啲講下邊度唔make sense

企定定都跌到落去
有無人留意開Colton Haynes
https://www.instagram.com/p/BRjCXv5jdH-/

chanel #5 條仔?

yes

我即刻諗起依個
有無人留意開Colton Haynes
https://www.instagram.com/p/BRjCXv5jdH-/

chanel #5 條仔?

yes

我即刻諗起依個

企定定都跌到落去

我覺得佢咁撚大個窿都已經算企得好邊緣喎 仲要鳩鳩下掛住望袋野,個人重心向哂前,唔算話唔make sense
不過佢以前出mission都成日做錯野,瀨野都係遲早既事
最後兩集真係痴撚線

現實就係咁多煩膠野

一套劇神唔神好多時就係睇最尾,有睇教父就知一套劇或戲收得靚是幾撚緊要
所以巴打能夠睇到尾是幸福的無錯的無悔的
Hannibal 真係好撚好睇
追剩最後6集
個人神劇之一
追剩最後6集
個人神劇之一

圖已cap,搵日慢慢J看
屌你老味 morgan終於變番正常人
之前一見到佢出場就好撚躁
屌你老味 morgan終於變番正常人
之前一見到佢出場就好撚躁

TWD?
colony有無人睇?睇完真係覺得女人好on9
追剩最後6集
個人神劇之一

S3前半太重藝術性 有啲難頂
但S2 finale同S3 finale係我睇過最正既finale之一 S3收得好靚
emily好cute
colony有無人睇?睇完真係覺得女人好on9

咩戲黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞