美劇集中討論區 (5)

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
訓左冇睇
C字頭直線自爆起左底未

咪on9
未上黎講之前已經private左個acc

佢當連登仔流㗎

留夠等睇比人起底

C字頭肯定做足措施先上黎講
利伸: 有上twitter search

巴打唔好咁癡線啦

放過我啦 其實點解咁深仇大恨要起底

R字頭我唔知啦
我同你哪有深仇大恨
冇上一排 點解C字頭俾人起底
Feud
Jessica 同 susan太好戲

終於有同好
上集bette比個女鬧果幕好慘
人地都係對做戲有熱誠先唔理年紀繼續拍姐

暫時 Susan Sarandon 勝

agger

佢自爆
訓左冇睇
C字頭直線自爆起左底未

咪on9

佢當連登仔流㗎

留夠等睇比人起底

巴打唔好咁癡線啦

R字頭我唔知啦
我同你哪有深仇大恨

一路都唔知係咪有得罪佢 可能以前講the americans阻住佢追post
但如果嫌煩其實可以block左我

喺twitter比某個演員like左我個reply,因為本身幾鐘意佢
所以比佢like左覺得幾開心,上黎講左一句諗住分享下
跟住佢地話等睇我比人起底
但其實之前一路已經private左個ac之後先上黎講

喺twitter比某個演員like左我個reply,因為本身幾鐘意佢
所以比佢like左覺得幾開心,上黎講左一句諗住分享下
跟住佢地話等睇我比人起底
但其實之前一路已經private左個ac之後先上黎講

好提子
講講下我都唔夠膽再上黎 byebye

屌 9up講一句都唔撚比
正常香港人twitter都無乜野睇啦下話

唔準走呀你, 咪撚理呢d人啦好人好姐做乜要起人底

洗唔洗 其實根本冇人認真過要起你底
Lm

冇乜外國fd既多數都係follow外國明星演員架姐
我都係日日開黎睇野only

冇乜外國fd既多數都係follow外國明星演員架姐
我都係日日開黎睇野only

我通常掉啲人入啲List度
真係好鍾意先Follow
[打完場]
其實由一開始C字頭share Carrie Coon favorite左佢tweet開始大家都係當joke咁講下起底架姐
我又覺得有人咁講, 去Carrie Coon twitter睇下都好正常啦下話
加上private左a/c真係乜柒都唔會睇到search到
之後話要起底, 一來唔會起到,
二來就算個a/c係public我諗都唔會有人賤到cap上黎
三來係我角度由頭到尾大家都係抽下水講下笑
如果有巴絲真係覺得呢度要玩到真起底既
我覺得真係唔洗咁認真, 傾美劇姐
[/打完場]

sorry我係咪都認真左
[打完場]
其實由一開始C字頭share Carrie Coon favorite左佢tweet開始大家都係當joke咁講下起底架姐
我又覺得有人咁講, 去Carrie Coon twitter睇下都好正常啦下話
[/打完場]

C字頭分分鐘匿埋笑緊
[打完場]
[/打完場]

C字頭分分鐘匿埋笑緊

笑我啦我當犧牲少少
Feud
Jessica 同 susan太好戲

終於有同好
上集bette比個女鬧果幕好慘
人地都係對做戲有熱誠先唔理年紀繼續拍姐

暫時 Susan Sarandon 勝

agger

我覺得依套劇可謂一個historical moment,影后演技大對決咁款
訓左冇睇
C字頭直線自爆起左底未

咪on9

佢當連登仔流㗎

留夠等睇比人起底

巴打唔好咁癡線啦

R字頭我唔知啦
我同你哪有深仇大恨

一路都唔知係咪有得罪佢 可能以前講the americans阻住佢追post
但如果嫌煩其實可以block左我

睇人仆街最開心
ps. 講笑,唔駛咁認真
近排開返netflix 追返suits.
好好睇

一開頭就好睇

後面真係越做越鳩
同埋我唔鍾意rachel

美劇通病啦
去到後期為拍而拍
有幾多可以做到breaking bad咁

The.Americans
我覺得4季都高質 唔算拖戲
利申﹕冇樓主咁迷套嘢
搞乜
R字頭又搞鳩C字頭,屌柒你!

大家開吓玩笑唧,樓主唔使介懷
R字頭又搞鳩C字頭,屌柒你!

大家開吓玩笑唧,樓主唔使介懷

起底可恥 ,等我起返RussianRed底,幫絲打出返口氣
近排開返netflix 追返suits.
好好睇

一開頭就好睇

後面真係越做越鳩
同埋我唔鍾意rachel

美劇通病啦
去到後期為拍而拍
有幾多可以做到breaking bad咁

The.Americans
我覺得4季都高質 唔算拖戲
利申﹕冇樓主咁迷套嘢

起碼唔會啲劇情似曾相識咁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞