美劇集中討論區 (5)

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
講英文的坡妹, 真係幾令, 不個條眉勁得滯, 淡D會好D

iron fist睇到一半
暫時覺得
dd>if>jj>lc

睇咗三集IF,其他全部都睇晒,排名同你一樣

dd 好睇過if, 但if個日本妹真係好正

係got其中一個沙妹

估唔到突然咁多人j sand snake

end of discussion
btw講完carrie coon終於的起心肝由S1開始重睇leftovers
好撚正 就黎重睇完S1

你推得最多嘅劇 除左美國人外
就要數到leftovers 同Fargo
我兩套都未睇

leftovers真係要個人靜靜地坐低先開到黎睇
同埋好難一次睇哂 好沉重

Leftovers我ok, Black Mirror就真係做唔到連住睇

agger 唔明啲人點解可以binge black mirror
佢老味又話電影節書仔有得拿,去咗一兩個地方都唔見有 HKIFF真喺越來越衰,想做大個餅又做唔到;想專業啲又唔專業,俾心機攪咩故宮吧啦

之前睇出面個討論post好似早排開始就有得拎
宜家去應該太遲
睇人仆街最開心
ps. 講笑,唔駛咁認真

講真 呢個post有部份人由高登傾到呢度,傾左咁多個post
某d user name都認得哂
叫做比起出面公海d人好似有少少熟悉感,所以見到佢地仆街既話我都唔會開心
因為佢地唔係一般forum講一兩句野既"人",係少數幾啱傾差唔多taste睇同一類劇keep到有得傾既人囉
講笑唔係唔得,不過有今次呢d話題講笑
點知會唔會有痴線佬真係走去起 起唔起到我唔知啦,不嬲都係電腦白痴
原本諗住一句起兩句至,點知仲有人落井下石講落去,當我認真但我都淆淆地囉

哈哈,玩大左sorry

講真 呢個post有部份人由高登傾到呢度,傾左咁多個post
某d user name都認得哂
叫做比起出面公海d人好似有少少熟悉感,所以見到佢地仆街既話我都唔會開心
因為佢地唔係一般forum講一兩句野既"人",係少數幾啱傾差唔多taste睇同一類劇keep到有得傾既人囉
講笑唔係唔得,不過有今次呢d話題講笑
點知會唔會有痴線佬真係走去起 起唔起到我唔知啦,不嬲都係電腦白痴
原本諗住一句起兩句至,點知仲有人落井下石講落去,當我認真但我都淆淆地囉

c字頭唔好嬲

利伸:我無份話起底
佢老味又話電影節書仔有得拿,去咗一兩個地方都唔見有 HKIFF真喺越來越衰,想做大個餅又做唔到;想專業啲又唔專業,俾心機攪咩故宮吧啦

場刊? 頭2日就好去拎啦 (好似)
留名
暫時覺得
dd>if>jj>lc

我仲以為係大陸妹,不過佢都幾pure幾true同都好似幾大波
born and raised in Surrey, the daughter of a Singaporean Chinese mother and a Zambian-English father
咁應該計係咩人

不要分得那麼細,大家都是中國人

之前睇佢twiiter好似唔多識中文

識打交嘅女仔無分國籍都係咁正
暫時覺得
dd>if>jj>lc

係got其中一個沙妹

jj>dd>if>lc
暫時覺得
dd>if>jj>lc

係got其中一個沙妹

係咩?

洗鬼咩,拎咗好多年都喺咁拎

唔早拎咪可能要搵多幾間囉前幾日我去附近間通利都拎到
拎左好多年係威嘅
c字頭唔好嬲

利伸:我無份話起底

學友平時都好有良心
暫時覺得
dd>if>jj>lc

係got其中一個沙妹

係咩?

以前睇got果陣冇乜見過人讚佢正

唔早拎咪可能要搵多幾間囉前幾日我去附近間通利都拎到
拎左好多年係威嘅

原來有啲放開嘅無得放,反而老連咁遠嘅馬料水大學有得放,In HKIFF We Trust
暫時覺得
dd>if>jj>lc

係got其中一個沙妹

係咩?

當年佢係comic con段片話自己做sand snake果陣已經覺得佢幾正不過係劇入面個look就麻麻
lethal weapon 算唔算係underrated
暫時覺得
dd>if>jj>lc

係got其中一個沙妹

係咩?

當年佢係comic con段片話自己做sand snake果陣已經覺得佢幾正不過係劇入面個look就麻麻

覺得幾條sand snakes其實都揀錯左cast 同原著外型爭好遠
bigfile而家DL美劇慢左咁多
係咪PCCW出左事
iron fist 睇左頭2集 唔算差既雖然有d低能位
近排開返netflix 追返suits.
好好睇

一開頭就好睇

呢套野其實講咩 一班律師打官司?

有個"天才"用假學歷入左律師樓做律師
基本上4季完就perfect

強國仔?

白人
套戲都係睇仔多

Mike同harvey互窒好鬼正
同埋louis鳩下鳩下咁,呢個角色好有味道
lethal weapon 算唔算係underrated

算掛,不過呢套冇神級靚仔靚女所以唔紅
btw 確定左有Season 2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞