一人一個你最愛嘅男/女仔

567 回覆
12 Like 1 Dislike
佢好嘈 好鍾意講野 我就完全相反 唔鍾意講野 其實兩個一齊經歷過嘅野好少 我唔知點解會同佢熟到 更加唔知點解會鐘意佢 明明大家係兩個唔同世界嘅人 不過我去到最後都係唔敢同佢講 或者以後都唔會講到

可能佢都有同樣感覺呢

或者係啦 不過機會過左就唔會再有 我同佢可能唔會再有相遇嘅機會 雖然我好想同佢講我鍾意佢 但係都已經黎唔切

大家都無再聯絡?

係呀 其實都估到會因為距離而變得陌生 分開之前嗰排有諗過同佢講 但最後咪又係淆底 本來諗住好好放底咪算囉 點知我都係忘記唔到佢 先發現原來佢喺我心目中佔據左咁重要嘅地位

分開簡單抹去往事極難 有無試下拍拖果啲?

有試過追其他女仔嘅 但係感覺都冇咁強烈 再講邊會有女仔會睇得上我呢啲唔鍾意講野嘅人
宜家個男朋友 佢係我個初戀 以前我一直以為單身好好 唔需要拍拖 啱啱拍個陣我都唔係好習慣 到宜家我覺得我離開唔到佢 時間愈耐我就愈愛 好驚佢會掉低我走左去

但佢最近好忙 冇時間見我甚至連wts都好少 我好驚我地關係會淡左 好似被人冷落咁 其實我知道佢唔得閒姐 而我又唔想煩住佢就唔搵佢 但我真係好掛住佢啊點算好

唔好自己嚇自己先 of拍左幾耐你地?

兩個月到炸
依家既男朋友 識左六年 一齊左一年
無乜所謂心跳既感覺
但係同佢一齊既時間好開心
感覺似老夫老妻 認定左第時會結婚
甚至會傾第時個仔/女咩名
唔知咁會唔會太幼稚
可能如果分手就會好傷 但佢一定係我呢世最愛既人

非gay 藍絲

你表明左就覺得好gay 自然係埋一齊?識左咁耐

中學同學 兄弟式相處 其實互相暗戀對方
但係因為佢以為我鍾意第二個所以一直無去馬
到中學畢業之後仲好掛住佢 所以無啦啦有一晚同佢告白之後就一齊左
幼稚園已經識既一個女仔
去到小二小三因為轉校搬屋斷左聯繫
之後高form偶遇返佢曾經一齊過
但因為自己年紀小的不智同佢嘈
同埋自己係件無用既垃圾
放榜嗰日咁岩係佢屋企樓下見到佢
嗰陣因為唔敢面對佢 趕住走既mode 同佢say左個hi就走左 好後悔 嗰日應咁做
依家諗返起 都好耐冇見過佢

咁你依家過成點?

沉淪緊

讀書定做野 無拍拖?

之後拍嗰一次但覺得得唔到想要既野
讀緊書

讀緊書姐 希望有人打救到你
佢好嘈 好鍾意講野 我就完全相反 唔鍾意講野 其實兩個一齊經歷過嘅野好少 我唔知點解會同佢熟到 更加唔知點解會鐘意佢 明明大家係兩個唔同世界嘅人 不過我去到最後都係唔敢同佢講 或者以後都唔會講到

可能佢都有同樣感覺呢

或者係啦 不過機會過左就唔會再有 我同佢可能唔會再有相遇嘅機會 雖然我好想同佢講我鍾意佢 但係都已經黎唔切

大家都無再聯絡?

係呀 其實都估到會因為距離而變得陌生 分開之前嗰排有諗過同佢講 但最後咪又係淆底 本來諗住好好放底咪算囉 點知我都係忘記唔到佢 先發現原來佢喺我心目中佔據左咁重要嘅地位

有試過追其他女仔嘅 但係感覺都冇咁強烈 再講邊會有女仔會睇得上我呢啲唔鍾意講野嘅人

cool cool地大把mkt啦 其實唔仲意講野嘅人係想有個嘈嘈地嘅 聽佢講就足夠
宜家個男朋友 佢係我個初戀 以前我一直以為單身好好 唔需要拍拖 啱啱拍個陣我都唔係好習慣 到宜家我覺得我離開唔到佢 時間愈耐我就愈愛 好驚佢會掉低我走左去

但佢最近好忙 冇時間見我甚至連wts都好少 我好驚我地關係會淡左 好似被人冷落咁 其實我知道佢唔得閒姐 而我又唔想煩住佢就唔搵佢 但我真係好掛住佢啊點算好

唔好自己嚇自己先 of拍左幾耐你地?

兩個月到炸

熱戀期 忙完就會好啲嫁啦 唔好擔心

有時知道左「答案」對自己都係一種解脫 起碼做其他野都唔會影響到 雖然你可能永遠唔會知道佢係點諗 但放下心頭石係好事黎

其實我唔介意佢直接d,一下轟落黎同我講清講楚,我只係想知我係咪chur到佢反感,同埋想知佢點諗就夠。呢一刻係咁諗的。

有啲人未必仲意講到清清白白 可能覺得你get到就算 遺憾先會刻銘心呀

究竟幾時我先會放得低?

放心你會有下一個 但佢會留有位置

多謝你先 不過似乎佢既世界入面唔需要我既關顧

關顧你值得嘅人 可能你忽略左身邊好多人 不過你覺得講清講楚好啲嘅咪試下 但預左反面

我好想反面架 見都見唔到 點反姐?
依家既男朋友 識左六年 一齊左一年
無乜所謂心跳既感覺
但係同佢一齊既時間好開心
感覺似老夫老妻 認定左第時會結婚
甚至會傾第時個仔/女咩名
唔知咁會唔會太幼稚
可能如果分手就會好傷 但佢一定係我呢世最愛既人

非gay 藍絲

你表明左就覺得好gay 自然係埋一齊?識左咁耐

中學同學 兄弟式相處 其實互相暗戀對方
但係因為佢以為我鍾意第二個所以一直無去馬
到中學畢業之後仲好掛住佢 所以無啦啦有一晚同佢告白之後就一齊左

藍絲主動爭取 中學時期延伸嘅戀愛好正 好懷念中學生果時

其實我唔介意佢直接d,一下轟落黎同我講清講楚,我只係想知我係咪chur到佢反感,同埋想知佢點諗就夠。呢一刻係咁諗的。

有啲人未必仲意講到清清白白 可能覺得你get到就算 遺憾先會刻銘心呀

究竟幾時我先會放得低?

關顧你值得嘅人 可能你忽略左身邊好多人 不過你覺得講清講楚好啲嘅咪試下 但預左反面

wtsapp又得 電話又得 不過你想反時 佢未必想理你 但你之前點chur佢先

可能佢都有同樣感覺呢

大家都無再聯絡?

cool cool地大把mkt啦 其實唔仲意講野嘅人係想有個嘈嘈地嘅 聽佢講就足夠

靚仔唔出聲咪cool 我呢啲路人樣 仲要唔出聲 根本就唔起眼
所以同佢相處真係好舒服 好自然 又唔洗下下都格硬諗野回應
佢同我一齊左一小段時間次後同我講佢鐘意女人

可能想試下同男人一齊嘅感覺 你依家重係愛佢?

唔清楚係咪仲愛佢
搞唔清楚係太寂寞/唔甘心先掛住佢
總之有種念念不忘既感覺
依家有時會偷睇佢ig,同埋係舊同學whatsapp group想佢講野

果次之後就無拍拖?

多謝你聽我呻

巴打幾歲?都係分享下姐 有時同啲唔熟嘅人講重暢快

廿幾 佢細我兩年
仲記得佢個陣好迷韓星我陪佢去信和睇(我好憎)
f.1 同佢隔離位,一直仲意左佢7年但佢好似唔知,我諗有叫曖昧過但幾經波折都係無係埋一齊。而家佢去左大陸讀書,呢幾個月終於的起心肝斷絕聯絡,希望佢過得安好。

你做第一步 相信你會走到岀黎 咁我希望你都過得安好

好難先放得低

究竟幾時我先會放得低?

wtsapp又得 電話又得 不過你想反時 佢未必想理你 但你之前點chur佢先

Chur就chur在太早表白囉
但係佢拒絕完 大家都仲有行街睇戲架
你又幾岩既 我有我繼續上演傷心者既戲碼 佢其實只係會繼續佢既生活 然後wfc我囉
所以其實我對佢講乜野做乜野都好呢佢都應該唔會想知唔會想理 根本就無用
愛上左個sp,成件事錯哂
初戀是最好的
好耐冇中意人, 近排對個有男朋友既女仔有好感

大家都無再聯絡?

靚仔唔出聲咪cool 我呢啲路人樣 仲要唔出聲 根本就唔起眼
所以同佢相處真係好舒服 好自然 又唔洗下下都格硬諗野回應

個個係靚仔咩 你平時同fd相處都靜?
佢同我一齊左一小段時間次後同我講佢鐘意女人

可能想試下同男人一齊嘅感覺 你依家重係愛佢?

唔清楚係咪仲愛佢
搞唔清楚係太寂寞/唔甘心先掛住佢
總之有種念念不忘既感覺
依家有時會偷睇佢ig,同埋係舊同學whatsapp group想佢講野

果次之後就無拍拖?

多謝你聽我呻

巴打幾歲?都係分享下姐 有時同啲唔熟嘅人講重暢快

廿幾 佢細我兩年
仲記得佢個陣好迷韓星我陪佢去信和睇(我好憎)

廿幾大把世界啦 係念念不忘果樣令你停滯不前 回憶的刺
f.1 同佢隔離位,一直仲意左佢7年但佢好似唔知,我諗有叫曖昧過但幾經波折都係無係埋一齊。而家佢去左大陸讀書,呢幾個月終於的起心肝斷絕聯絡,希望佢過得安好。

你做第一步 相信你會走到岀黎 咁我希望你都過得安好

好難先放得低

話曬都係依家最愛 係需要時間同認識新嘅人 你都讀緊書?
如果遲幾年先遇到佢就好

究竟幾時我先會放得低?

Chur就chur在太早表白囉
但係佢拒絕完 大家都仲有行街睇戲架
你又幾岩既 我有我繼續上演傷心者既戲碼 佢其實只係會繼續佢既生活 然後wfc我囉
所以其實我對佢講乜野做乜野都好呢佢都應該唔會想知唔會想理 根本就無用

拒絕完可能想同你繼續做朋友 不過見你好似無可能當番佢朋友 咪做啲野同你講無可能 我都係9up估 又唔洗傷心者嘅 其他朋友都重要 遲啲都會遇到好嘅女仔 吸收今次經歷係最重要
愛上左個sp,成件事錯哂

sp 係朋友定招
初戀是最好的

緣份讓你我共經歷過 人生一次初戀
好耐冇中意人, 近排對個有男朋友既女仔有好感

巴打咩年紀?講到好耐咁
如果遲幾年先遇到佢就好

晚一點認識我也好 決心不再動搖 勇敢去擁抱 時間開的玩笑 相遇卻愛不到 甜蜜的不巧 只能苦笑
點解遲幾年?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞