一人一個你最愛嘅男/女仔

567 回覆
12 Like 1 Dislike
朋友既朋友,其實唔識但加左FB。
好耐無睇了,但近日負能量好大覺得孤寂時突然又想起佢。見返佢當時張icon,好想跟佢一齊笑

現實係完全唔識 私下無接觸?
中學暗戀既一個男仔
宜家鍾意左一個好似佢既男仔
不斷地重覆食白果
好想死
念念不忘

你仲意咩類型嫁?未遇到姐
曾經心入面有一個最愛
一齊過 最尾都係散咗
三年都一直耿耿於懷
以為自己永遠都放唔低
即使將來有男朋友都只會係第二最愛
但現任嘅出現令我冇再繼續沉溺同留戀
嗰個男仔對我嚟講仍然係深刻嘅過去
但我唔會再話佢係我最愛嘅人
因為我只愛我男朋友一個

你成日走岀左 第一只係有一個位置 最愛係會深刻
sweet到
我依加呢個男朋友係最愛
遺憾嘅係我一開始對佢唔住傷害咗佢
我同佢一齊同時又同其他仔flirt中意第個
到佢知道咗嘈交嘈得好勁想分手我就後悔
我知我係雞
不過真心之後因爲差啲失去改變咗我
依加真係一心一意對佢好愛好愛佢
亦因爲我一開始咁所以佢脾氣都變差咗
但我都會忍
因為我知當初係我做錯先
我信有日佢會信我真係一心一意靜係愛佢
感恩嘅係即使嘈幾多次都仲一齊緊
佢依然好錫我好愛我
雖然有時嘈交真係好唔開心
但有呢個男朋友我覺得自己好幸福
即使遇到更好我都靜係會揀佢
已經認定咗佢 個心已經放唔落第個
希望可以同佢一生一世

仲以為你係我女朋友
我地啱啱一齊果陣又係咁
諗番起個心都酸左酸

依加真心知錯希望你地會知
相信你女朋友都同我一樣好後悔好後悔
諗番我都好想喊唔明自己點解可以咁賤
如果當初我冇咁係咪我地依加唔會成日嘈?
真心想再同男朋友講 對唔住 我知錯 我真係好愛好愛你 唔好唔要我

繼續用愛表達自己真係真心
佢好嘈 好鍾意講野 我就完全相反 唔鍾意講野 其實兩個一齊經歷過嘅野好少 我唔知點解會同佢熟到 更加唔知點解會鐘意佢 明明大家係兩個唔同世界嘅人 不過我去到最後都係唔敢同佢講 或者以後都唔會講到

可能佢都有同樣感覺呢

或者係啦 不過機會過左就唔會再有 我同佢可能唔會再有相遇嘅機會 雖然我好想同佢講我鍾意佢 但係都已經黎唔切

大家都無再聯絡?
如果無年齡差距呢樣野 我地呢一世就可以正式一齊 但唔緊要 我永遠都會等你 生生世世都會遇上你 同你一齊

差距幾多

二十幾年.....點解呢.....點解命運要咁樣玩我地

叔叔

係,我愛上叔叔

之後有無試下拍拖?仲意成熟?
f.1 同佢隔離位,一直仲意左佢7年但佢好似唔知,我諗有叫曖昧過但幾經波折都係無係埋一齊。而家佢去左大陸讀書,呢幾個月終於的起心肝斷絕聯絡,希望佢過得安好。

你做第一步 相信你會走到岀黎 咁我希望你都過得安好
幼稚園已經識既一個女仔
去到小二小三因為轉校搬屋斷左聯繫
之後高form偶遇返佢曾經一齊過
但因為自己年紀小的不智同佢嘈
同埋自己係件無用既垃圾
放榜嗰日咁岩係佢屋企樓下見到佢
嗰陣因為唔敢面對佢 趕住走既mode 同佢say左個hi就走左 好後悔 嗰日應咁做
依家諗返起 都好耐冇見過佢

咁你依家過成點?
有一個我好想愛佢嘅男仔 但我做唔到

姐係點 因為佢真係好愛你對你好好?
一世既好朋友
細妹 講唔講得
真係好錫佢 雖然冇咩講 但大家好有默契
爭吵都係屋企小事 第日就好似冇發生過

見佢檯面冇零食 放工會去零食物語掃成袋返去
摸佢頭會俾佢屌
聖誕節試過攬住佢錫

冇諗過sex個d 以前有諗過呢世唔結婚一齊住
一世既好朋友

博唔到
佢好嘈 好鍾意講野 我就完全相反 唔鍾意講野 其實兩個一齊經歷過嘅野好少 我唔知點解會同佢熟到 更加唔知點解會鐘意佢 明明大家係兩個唔同世界嘅人 不過我去到最後都係唔敢同佢講 或者以後都唔會講到

咁似仙氣post入面啲句子
細妹 講唔講得

摸佢頭會俾佢屌
聖誕節試過攬住佢錫

點解攬住佢錫

咁似仙氣post入面啲句子

靈感來源
細妹 講唔講得

摸佢頭會俾佢屌
聖誕節試過攬住佢錫

點解攬住佢錫

趁佢一時疏忽
我已經分唔到佢係有意為之地hea覆我定係點。
呢個應該係我第一個真係一見鍾情既女仔。
佢150, 我180, 上落電梯我地都會自動波行先/行後,如果唔係傾唔到計的。
街,唔係去左好多次,但我對佢既感覺就真係好強烈。
我表白過,佢拒絕過。大概係因為太心急。然而之後慢慢煲佢,同佢whatsapp 都算正常掛。
呢排唔知做乜,whatsapp 搵佢好似留言一樣,隔返一頭半個鐘先捨得覆d無營養既單字同emoji。反而snapchat 個分平步青雲,一日可以加百幾二百分。
直至今朝,我實在忍唔住,問佢一句"其實你係真忙定係hea覆?" 之後,我個whatsapp 就無再響過,然而佢就繼續同其他人snapchat。

由頭到尾講哂出黎,個人好左好多了。多謝巴打開左呢個post,俾我喺呢個樹窿擺底呢一塊心頭石。

有時知道左「答案」對自己都係一種解脫 起碼做其他野都唔會影響到 雖然你可能永遠唔會知道佢係點諗 但放下心頭石係好事黎

其實我唔介意佢直接d,一下轟落黎同我講清講楚,我只係想知我係咪chur到佢反感,同埋想知佢點諗就夠。呢一刻係咁諗的。

有啲人未必仲意講到清清白白 可能覺得你get到就算 遺憾先會刻銘心呀

究竟幾時我先會放得低?
初初同佢一齊係抱住玩玩下試下既心態 佢好中意我對我好好 我就當理所當然咁唔多珍惜佢 成日激佢
到後來因為啲小事嗌分手 諗住好快放低啦 點知過左三年 大家都有另一半 我都仲係好掛住佢 先知道原來我好愛佢 同邊個一齊都搵唔到以前同佢一齊個種火花 好細微既事都好甜蜜
雖然間中有聯絡 但feel到佢始終介意我當初對佢既傷害 返唔到轉頭
過去左就係過去左 後悔補救都太遲 但我已經覺得自己呢世人再遇唔到一個我咁中意既人 有呢個心態點算
如果無年齡差距呢樣野 我地呢一世就可以正式一齊 但唔緊要 我永遠都會等你 生生世世都會遇上你 同你一齊

差距幾多

二十幾年.....點解呢.....點解命運要咁樣玩我地

叔叔

係,我愛上叔叔

之後有無試下拍拖?仲意成熟?

拍?無喇,大家都有家庭.....
如果我唔係毒撚 我哋應該會幾幸福
樓豬個名 係咪腎仔Fans
宜家個男朋友 佢係我個初戀 以前我一直以為單身好好 唔需要拍拖 啱啱拍個陣我都唔係好習慣 到宜家我覺得我離開唔到佢 時間愈耐我就愈愛 好驚佢會掉低我走左去

但佢最近好忙 冇時間見我甚至連wts都好少 我好驚我地關係會淡左 好似被人冷落咁 其實我知道佢唔得閒姐 而我又唔想煩住佢就唔搵佢 但我真係好掛住佢啊點算好

唔會有機會啦 feel到佢完完全全當返我係朋友 仲成日同我呻無女添

如果經歷咁多 你會成為佢不可或缺嘅朋友 俾番啲自信自己未

約佢食餐飯又唔肯 約佢睇戲去玩又唔去 message隔一兩日先覆一兩個字
原來諗諗下 我連朋友都不如

點都係朋友嘅 不過做到好似避你有啲奇怪

係朋友就無必要咁避我掛

當唔曬你係朋友囉 重有

我覺得同佢發生左咁多野 根本做唔返朋友
佢仲肯理下我只不過係因為知道我無左佢會好唔開心
我已經分唔到佢係有意為之地hea覆我定係點。
呢個應該係我第一個真係一見鍾情既女仔。
佢150, 我180, 上落電梯我地都會自動波行先/行後,如果唔係傾唔到計的。
街,唔係去左好多次,但我對佢既感覺就真係好強烈。
我表白過,佢拒絕過。大概係因為太心急。然而之後慢慢煲佢,同佢whatsapp 都算正常掛。
呢排唔知做乜,whatsapp 搵佢好似留言一樣,隔返一頭半個鐘先捨得覆d無營養既單字同emoji。反而snapchat 個分平步青雲,一日可以加百幾二百分。
直至今朝,我實在忍唔住,問佢一句"其實你係真忙定係hea覆?" 之後,我個whatsapp 就無再響過,然而佢就繼續同其他人snapchat。

由頭到尾講哂出黎,個人好左好多了。多謝巴打開左呢個post,俾我喺呢個樹窿擺底呢一塊心頭石。

有時知道左「答案」對自己都係一種解脫 起碼做其他野都唔會影響到 雖然你可能永遠唔會知道佢係點諗 但放下心頭石係好事黎

其實我唔介意佢直接d,一下轟落黎同我講清講楚,我只係想知我係咪chur到佢反感,同埋想知佢點諗就夠。呢一刻係咁諗的。

有啲人未必仲意講到清清白白 可能覺得你get到就算 遺憾先會刻銘心呀

究竟幾時我先會放得低?

放心你會有下一個 但佢會留有位置
初初同佢一齊係抱住玩玩下試下既心態 佢好中意我對我好好 我就當理所當然咁唔多珍惜佢 成日激佢
到後來因為啲小事嗌分手 諗住好快放低啦 點知過左三年 大家都有另一半 我都仲係好掛住佢 先知道原來我好愛佢 同邊個一齊都搵唔到以前同佢一齊個種火花 好細微既事都好甜蜜
雖然間中有聯絡 但feel到佢始終介意我當初對佢既傷害 返唔到轉頭
過去左就係過去左 後悔補救都太遲 但我已經覺得自己呢世人再遇唔到一個我咁中意既人 有呢個心態點算

有呢個心態都係正常 比較過之下真係會有呢個感覺 不過我相信你真係未遇到姐 唔好咁快覺得呢世無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞