一人一個你最愛嘅男/女仔

567 回覆
12 Like 1 Dislike
講下你同佢嘅經歷 或者甜蜜同遺憾嘅事 同佢有無一齊過
差一點就永遠一起
差一點就永遠一起

點解差一點 發生左咩事
如果無年齡差距呢樣野 我地呢一世就可以正式一齊 但唔緊要 我永遠都會等你 生生世世都會遇上你 同你一齊
我宜家呢個男朋友就係最愛
如果無年齡差距呢樣野 我地呢一世就可以正式一齊 但唔緊要 我永遠都會等你 生生世世都會遇上你 同你一齊

差距幾多
大家初戀
大家最愛都係大家
但日子耐左,經歷過外面社會殘酷既洗禮
慢慢睇唔到對方既優點
分開左
但近得埋既男仔,我根本擺唔到感覺係佢地身上
一直好想等最愛既他返黎
依家佢返左黎,但佢又好似愛理不理咁
自信滿滿
我應該如何是好?
我宜家呢個男朋友就係最愛

我的最愛 你地點識?

差距幾多

二十幾年.....點解呢.....點解命運要咁樣玩我地
大家初戀
大家最愛都係大家
但日子耐左,經歷過外面社會殘酷既洗禮
慢慢睇唔到對方既優點
分開左
但近得埋既男仔,我根本擺唔到感覺係佢地身上
一直好想等最愛既他返黎
依家佢返左黎,但佢又好似愛理不理咁
自信滿滿
我應該如何是好?

理解前半part 係好難再有人取替果種感覺 人大左好多人同事都變左 係自己嘅原地踏步定人地嘅追求美好

差距幾多

叔叔

差距幾多

你地點識? 可能對的人 但錯嘅時間係因為年齡
經歷就係比佢hea覆同已讀不回

依家重有聯絡?
無 以前覺得自己呢世都會咁鍾意佢
到呢一刻 只覺得當初好on9
雖則我打後既日子都無鍾意過人

依家重有聯絡?

wts gp幾個人講嘢嘅時候會應幾句...
單獨就一句起 兩句止

但你依家對佢重留戀?

依家重有聯絡?

wts gp幾個人講嘢嘅時候會應幾句...
單獨就一句起 兩句止

係咪個頭開得衰定真係無話題
識咗好耐 曾經好好
識咗好耐 曾經好好

搞咩黎
識咗好耐 曾經好好

搞咩黎

唔知
佢好嘈 好鍾意講野 我就完全相反 唔鍾意講野 其實兩個一齊經歷過嘅野好少 我唔知點解會同佢熟到 更加唔知點解會鐘意佢 明明大家係兩個唔同世界嘅人 不過我去到最後都係唔敢同佢講 或者以後都唔會講到
佢好嘈 好鍾意講野 我就完全相反 唔鍾意講野 其實兩個一齊經歷過嘅野好少 我唔知點解會同佢熟到 更加唔知點解會鐘意佢 明明大家係兩個唔同世界嘅人 不過我去到最後都係唔敢同佢講 或者以後都唔會講到

可能佢都有同樣感覺呢
識咗好耐 曾經好好

搞咩黎

唔知

但朋友都唔想同你做剮好似

但你依家對佢重留戀?

賤女人,不了
到佢留戀返我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞