一人一個你最愛嘅男/女仔

567 回覆
12 Like 1 Dislike
唔記得曬都好嘅
全部我諗都有曬男朋友

一定係咁啦 你諗
最愛而家個女朋友 但佢已經講過我既性格唔係佢理想果type 將來唔會同我結婚
如果我早啲表示心意
結果又會唔會唔同
話就話要放下一切
點知到頭來越來越沉重
根本無辦法忘記
遺憾係到今日都唔可以好好打個招呼
知道唔會有機會見返你
除左對唔住 仲有祝你幸福

點解要講對唔住?

大家連朋友都做唔成
做左件大家都會遺憾既事

反左面最後收場?

冇反面既
面阻阻
連個時阿sir 都覺得我地有啲唔對路
再見返面都無勇氣be a man 咁講句hello

破冰係要勇氣 但當然要有一個好timing

我同自己講過
再見返面一定要主動講句hi

佢去左邊?

大家入左唔同u
本身又唔同班
都冇咩機會再見面

冇表,好彩冇

依家重係keep住deep fd?

唔叫deep
只係成日傾計

但都係1,2個月前
呢1,2個月講既野都冇乜營養 同冇講冇分別

定係佢已經發現左你仲意佢?

不會吧, 佢同佢個fd講同我唔岩傾,hea覆我算
但我都係事隔一個月後先知 搞到我仲諗呢個月佢唔搵我咩事 係咪太chur

但曾經deep talk過 我覺得同太chur有關

絲打唔洗安慰我了
如果佢係有興趣既,我chur佢佢都會認真覆,同埋互相搵對方
但呢一個月黎全部我搵佢 仲要hea覆
所以,應該就係做左樹窿了

唉,戀愛真係好煩,難得有對象硬住頭皮去溝,最後一句唔岩傾就收皮

有時太chur都會影響你俾佢嘅感覺 好感都反感啦
最愛而家個女朋友 但佢已經講過我既性格唔係佢理想果type 將來唔會同我結婚

姐係點

姐係點

即係佢覺得自己唔會同我行到最後

大家連朋友都做唔成
做左件大家都會遺憾既事

反左面最後收場?

冇反面既
面阻阻

我同自己講過

佢去左邊?

大家入左唔同u
本身又唔同班
都冇咩機會再見面

見唔見面睇你造唔造到機會 你hi到嘅

姐係點

先小人

姐係點

先小人
唔記得曬都好嘅
全部我諗都有曬男朋友

一定係咁啦 你諗

好難幫你剮ching

姐係點

先小人

我好想令佢改變心意 但佢不嬲對人冇乜感情

大家連朋友都做唔成
做左件大家都會遺憾既事

反左面最後收場?

冇反面既
面阻阻

我同自己講過

佢去左邊?

大家入左唔同u
本身又唔同班
都冇咩機會再見面

諗唔到有咩機會啦
本身common fd 唔算多
最多都係中學活動返去撞到
下次再見可能真係明年今日咁講

姐係點

先小人

受過傷? 希望你成功

真係撞到嘅時候 你嘅反應先好笑

唔好啊
我哋最後一次約岀嚟係一個幾好嘅回憶嚟
但我最後一次見佢約我去一個活動
但我去到我見到佢backhug緊佢女友... 係我見到佢 佢冇見到我...
然後我冇岀現到... 我話我趕assignment 岀唔到...
其實我知佢係會flirt 人嗰啲 我都有暗示過佢係咪有女朋友 但佢一味否認
我後來聽個frd話佢唔想由佢親口同我講 因為知我會hurt到爆

但你知道左真相 希望下一次你地見面 你會覺得係見番個老朋友

希望之後每一次嘅見面都係一啲對我嚟講重要嘅時刻
我識咗佢一年 多啲啲 但佢係係我嘅18歲留低咗好多嘅足印係度 有好多重要嘅事都有佢係度
btw最佳位置啱我多啲

最佳後備

我屌

聽赤城千葉 認真推介

真係亦記著那一晚 記錄於海濱
btw樓主你好鍾意周國腎咁~
唉瞓先啦 唔諗佢啦

冇反面既
面阻阻

我同自己講過

佢去左邊?

大家入左唔同u
本身又唔同班
都冇咩機會再見面

諗唔到有咩機會啦

祈求天父做十分鐘好人 記住你同自己講過咩

唔好啊
我哋最後一次約岀嚟係一個幾好嘅回憶嚟
但我最後一次見佢約我去一個活動
但我去到我見到佢backhug緊佢女友... 係我見到佢 佢冇見到我...
然後我冇岀現到... 我話我趕assignment 岀唔到...
其實我知佢係會flirt 人嗰啲 我都有暗示過佢係咪有女朋友 但佢一味否認
我後來聽個frd話佢唔想由佢親口同我講 因為知我會hurt到爆

但你知道左真相 希望下一次你地見面 你會覺得係見番個老朋友

希望之後每一次嘅見面都係一啲對我嚟講重要嘅時刻
我識咗佢一年 多啲啲 但佢係係我嘅18歲留低咗好多嘅足印係度 有好多重要嘅事都有佢係度
btw最佳位置啱我多啲

最佳後備

我屌

聽赤城千葉 認真推介

真係亦記著那一晚 記錄於海濱
btw樓主你好鍾意周國腎咁~
唉瞓先啦 唔諗佢啦

人地係賢 聽朝又係諗到
唔記得曬都好嘅
全部我諗都有曬男朋友

一定係咁啦 你諗

好難幫你剮ching

喺呀,日日走返學都唔知自己想點
覺得自己真喺可能會孤獨終老嗰隻

有無其他社交活動 日日係屋企?

姐係點

先小人

受過傷? 希望你成功

識佢之前受過 全靠佢當初幫我療傷
雖然一齊左之後佢講過對我稱唔上係鐘意 但以佢對人咁冷漠既性格都有將我擺高一位已經好滿足
錯的時間對的人,最後變成見到面只會點頭既陌生人

姐係點

先小人

受過傷? 希望你成功

識佢之前受過 全靠佢當初幫我療傷
雖然一齊左之後佢講過對我稱唔上係鐘意 但以佢對人咁冷漠既性格都有將我擺高一位已經好滿足

療到傷 佢對你真係好重要 難怪你想改變

冇反面既
面阻阻

我同自己講過

佢去左邊?

大家入左唔同u
本身又唔同班
都冇咩機會再見面

諗唔到有咩機會啦

祈求天父做十分鐘好人 記住你同自己講過咩

哪怕一面都好
比多次機會我我一定唔會咁做
錯的時間對的人,最後變成見到面只會點頭既陌生人

i know that feel bro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞