一人一個你最愛嘅男/女仔

567 回覆
12 Like 1 Dislike
而家男朋友就係最愛
冇呀!屌你老母
鍾意左四年 一齊左半年
最後咪又係敵唔過long d
最愛嘅人不是最記掛嘅人
我最愛我最包面既女朋友
無 以前覺得自己呢世都會咁鍾意佢
到呢一刻 只覺得當初好on9
雖則我打後既日子都無鍾意過人

其實會唔會只係鐘意佢一個?
而家男朋友就係最愛

恭喜你
冇呀!屌你老母

咁一定有啦
鍾意左四年 一齊左半年
最後咪又係敵唔過long d

大家都開始左新生活?
最愛嘅人不是最記掛嘅人

好深奧 求解
我最愛我最包面既女朋友

你個名 可以滅
分開個陣大家都喊 大家都係好唔捨得 話呢個係遺憾
就係因為距離 始終敵唔過距離同誘惑

我等你....
最鍾意宜家嘅男朋友

我等你....

因為longd?
最鍾意宜家嘅男朋友

點識嫁?

我等你....

因為longd?

係啊 longd
係佢比到前所未有既感覺我
然後又離開我
同佢既關係一言難盡
唔只係朋友咁簡單
但我地從來冇承認過對方係男女朋友
無奈呢段關係最終無疾而終
佢都有個佢好愛既女朋友
雖然過左三年但我一路都未放低你
我都嘗試過去中意人
但永遠就只停留喺好感

因為最愛的就只有一個

開始唔再相信愛情
唔想認真 因為我清楚記得比人玩既感覺有幾痛

祝你幸福 我愛你
鐘意佢成日為人設想又整野食俾我食又陪我周圍去又無港女格
最後講左一句我當你係細佬
嘗試追第二個女仔但就成功之際 自己個心都係放唔低佢 唉

大家都無再聯絡?

係呀 其實都估到會因為距離而變得陌生 分開之前嗰排有諗過同佢講 但最後咪又係淆底 本來諗住好好放底咪算囉 點知我都係忘記唔到佢 先發現原來佢喺我心目中佔據左咁重要嘅地位

分開簡單抹去往事極難 有無試下拍拖果啲?

有試過追其他女仔嘅 但係感覺都冇咁強烈 再講邊會有女仔會睇得上我呢啲唔鍾意講野嘅人

cool cool地大把mkt啦 其實唔仲意講野嘅人係想有個嘈嘈地嘅 聽佢講就足夠

靚仔唔出聲咪cool 我呢啲路人樣 仲要唔出聲 根本就唔起眼
所以同佢相處真係好舒服 好自然 又唔洗下下都格硬諗野回應

個個係靚仔咩 你平時同fd相處都靜?

咁又唔會嘅 點都會有少少9up 但係唔會係主動講野嗰個 我知咁樣識女真係好輸蝕 但係唔知點改好
現任
諗住一齊過世

我等你....

因為longd?

係啊 longd

等佢番香港定回心轉意
f.1 同佢隔離位,一直仲意左佢7年但佢好似唔知,我諗有叫曖昧過但幾經波折都係無係埋一齊。而家佢去左大陸讀書,呢幾個月終於的起心肝斷絕聯絡,希望佢過得安好。

你做第一步 相信你會走到岀黎 咁我希望你都過得安好

好難先放得低

話曬都係依家最愛 係需要時間同認識新嘅人 你都讀緊書?

嗯嗯,點先可以擴闊自己圈子
係佢比到前所未有既感覺我
然後又離開我
同佢既關係一言難盡
唔只係朋友咁簡單
但我地從來冇承認過對方係男女朋友
無奈呢段關係最終無疾而終
佢都有個佢好愛既女朋友
雖然過左三年但我一路都未放低你
我都嘗試過去中意人
但永遠就只停留喺好感

因為最愛的就只有一個

開始唔再相信愛情
唔想認真 因為我清楚記得比人玩既感覺有幾痛

祝你幸福 我愛你

佢俾左假希望你? 一個受傷絲打 或者你需要時間去了解一個人先真正認真到 但對方要忍耐 祝你得到幸福
鐘意佢成日為人設想又整野食俾我食又陪我周圍去又無港女格
最後講左一句我當你係細佬
嘗試追第二個女仔但就成功之際 自己個心都係放唔低佢 唉

無港女格但似係娘娘 其實係嘅 你個心未ready又同其他人一齊 對人地都唔公平 起碼認清到自己感覺

係呀 其實都估到會因為距離而變得陌生 分開之前嗰排有諗過同佢講 但最後咪又係淆底 本來諗住好好放底咪算囉 點知我都係忘記唔到佢 先發現原來佢喺我心目中佔據左咁重要嘅地位

分開簡單抹去往事極難 有無試下拍拖果啲?

有試過追其他女仔嘅 但係感覺都冇咁強烈 再講邊會有女仔會睇得上我呢啲唔鍾意講野嘅人

cool cool地大把mkt啦 其實唔仲意講野嘅人係想有個嘈嘈地嘅 聽佢講就足夠

靚仔唔出聲咪cool 我呢啲路人樣 仲要唔出聲 根本就唔起眼
所以同佢相處真係好舒服 好自然 又唔洗下下都格硬諗野回應

個個係靚仔咩 你平時同fd相處都靜?

咁又唔會嘅 點都會有少少9up 但係唔會係主動講野嗰個 我知咁樣識女真係好輸蝕 但係唔知點改好

性格黎嘅 唔係缺點黎 總會有人欣賞 你都會去追女仔嘅 不過人地需要時間去認識到你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞