一人一個你最愛嘅男/女仔

567 回覆
12 Like 1 Dislike
有個好中意既女仔 中意左半年
我一直扮無追佢 其實暗地係咁wts傾計
之後發現我個老友都中意佢 仲要早過我
但最後佢同左我老友一齊
而家係我面前成日曬 我仲好中意佢
但無辦法 只有自己知道自己幾辛苦

唉 老友呢啲真係無得博

講翻起都好頹 多謝樓主
佢細我一年 中三識佢
佢身邊一直都有好多男仔 fd
表過白 衰過 但一直都唔死心 又唔捨得完全放手 總係會諗起佢
佢就話我係好朋友囉 咩都好啦 唉
其實我都唔知係咪真係愛佢 總之好想保護佢 係我心目中佢永遠都係一個傻更更既妹妹
人地拖都拍咗兩次 而家去埋外國讀書 而我就由識佢到而家依然都係一個人 都四五年囉
但最後佢同左我老友一齊

唉 老友呢啲真係無得博

講翻起都好頹 多謝樓主

多謝我咩 隔左幾耐 講番起。。。
佢細我一年 中三識佢
表過白 衰過 但一直都唔死心 又唔捨得完全放手 總係會諗起佢
其實我都唔知係咪真係愛佢 總之好想保護佢 係我心目中佢永遠都係一個傻更更既妹妹
人地拖都拍咗兩次 而家去埋外國讀書 而我就由識佢到而家依然都係一個人 都四五年囉

中間有無其他女仔對你有意思先?
佢有上連登,但唔會睇到

阿Paul我愛你呀

你是最巧的你知道嗎?
CPS 其實我仲好愛你,對唔住我唔應該放手
但最後佢同左我老友一齊

唉 老友呢啲真係無得博

講翻起都好頹 多謝樓主

多謝我咩 隔左幾耐 講番起。。。

兩年前 佢地而家仲一齊緊 但仲耿耿於懷
佢有上連登,但唔會睇到

阿Paul我愛你呀

你是最巧的你知道嗎?

一齊左定表白黎
係佢比到前所未有既感覺我
然後又離開我
同佢既關係一言難盡
唔只係朋友咁簡單
但我地從來冇承認過對方係男女朋友
無奈呢段關係最終無疾而終
佢都有個佢好愛既女朋友
雖然過左三年但我一路都未放低你
我都嘗試過去中意人
但永遠就只停留喺好感

因為最愛的就只有一個

開始唔再相信愛情
唔想認真 因為我清楚記得比人玩既感覺有幾痛

祝你幸福 我愛你

佢俾左假希望你? 一個受傷絲打 或者你需要時間去了解一個人先真正認真到 但對方要忍耐 祝你得到幸福

都唔算假希望 係直情比左個希望我
然後又離開左
我都希望我揾到自己既幸福
但我真係仲好愛佢

我同你差唔多
不過冇你講嘅咁耐 但都已經知道唔會再有一個人真係令我心動了
CPS 其實我仲好愛你,對唔住我唔應該放手

心動不如行動 發生咩事要分開?
然後又離開我
同佢既關係一言難盡
唔只係朋友咁簡單
佢都有個佢好愛既女朋友
我都嘗試過去中意人
但永遠就只停留喺好感

因為最愛的就只有一個

開始唔再相信愛情

祝你幸福 我愛你

佢俾左假希望你? 一個受傷絲打 或者你需要時間去了解一個人先真正認真到 但對方要忍耐 祝你得到幸福

然後又離開左
但我真係仲好愛佢

我同你差唔多

又密封罩?
我竟然唔記得曬
而家莫講女仔,連朋友都冇乜

巴打幾歲 咩都唔記得
佢細我一年 中三識佢

唔知 應該無
係最近有一個都唔知係咪真係有意思既 不過都收咗皮
一路都恨拍拖 但係一直都抽唔到身 又懶得周圍去識女仔 係我柒既
而家嘅男朋友
佢細我一年 中三識佢

唔知 應該無
係最近有一個都唔知係咪真係有意思既 不過都收咗皮
一路都恨拍拖 但係一直都抽唔到身 又懶得周圍去識女仔 係我柒既

抽身需要時間 你等女仔識 係你型嘅
我竟然唔記得曬
而家莫講女仔,連朋友都冇乜

巴打幾歲 咩都唔記得

就19 ,a0

有無對象?
而家嘅男朋友

然後又離開我
同佢既關係一言難盡
唔只係朋友咁簡單
佢都有個佢好愛既女朋友
我都嘗試過去中意人
但永遠就只停留喺好感

因為最愛的就只有一個

開始唔再相信愛情

祝你幸福 我愛你

然後又離開左
但我真係仲好愛佢

我同你差唔多

又密封罩?

咩係密封罩
隔離班同學 中六果年主動識佢
所以宜家都算朋友 如果唔係咩都唔係。。
好鐘意佢 但佢唔鐘意我
今日佢生日 係23:59同你講聲 生日快樂
然後又離開我
同佢既關係一言難盡
唔只係朋友咁簡單
佢都有個佢好愛既女朋友
我都嘗試過去中意人
但永遠就只停留喺好感

因為最愛的就只有一個

開始唔再相信愛情

祝你幸福 我愛你

然後又離開左
但我真係仲好愛佢

我同你差唔多

又密封罩?

咩係密封罩

你youtube搵下聽下 歌黎 可能有共嗚
翻工識 本身大家都有feel
但拖得太耐 冇一齊
後尾知道佢鐘意左我家姐 家姐對佢都有feel
但男仔可以有好多個 家姐得一個
家姐後來都知我鐘意佢而冇同佢一齊
最後個男仔冇再出現係我地生活入面
隔離班同學 中六果年主動識佢
所以宜家都算朋友 如果唔係咩都唔係。。
好鐘意佢 但佢唔鐘意我
今日佢生日 係23:59同你講聲 生日快樂

最後一個講生日快樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞