一人一個你最愛嘅男/女仔

567 回覆
12 Like 1 Dislike
我竟然唔記得曬
而家莫講女仔,連朋友都冇乜

巴打幾歲 咩都唔記得

就19 ,a0

有無對象?

冇,讀緊n賤asshole,點睇??

無點睇 入番u先算
翻工識 本身大家都有feel
但拖得太耐 冇一齊
後尾知道佢鐘意左我家姐 家姐對佢都有feel
但男仔可以有好多個 家姐得一個
家姐後來都知我鐘意佢而冇同佢一齊
最後個男仔冇再出現係我地生活入面

好峰迴路轉 依家過成點?
散左兩年聖誕節搵翻大家 原來係你嘅就真係你嘅
但拖得太耐 冇一齊

家姐就快結婚 我就暗戀緊另一個人
[/quote]佢俾左假希望你? 一個受傷絲打 或者你需要時間去了解一個人先真正認真到 但對方要忍耐 祝你得到幸福[/quote]

都唔算假希望 係直情比左個希望我
然後又離開左
我都希望我揾到自己既幸福
但我真係仲好愛佢[/quote]
我同你差唔多
不過冇你講嘅咁耐 但都已經知道唔會再有一個人真係令我心動了[/quote]
又密封罩?[/quote]
咩係密封罩[/quote]
你youtube搵下聽下 歌黎 可能有共嗚[/quote]

話說我之前會想有機會就見佢 因為驚以後冇keep contact 就係咁先
但依家我希望撞都唔好撞到 以後唔見就最好
就等我哋對大家嘅回憶永遠停留係嗰個時候
曾經有個ex我地識左好幾個禮拜就一齊 我由乖乖女比佢搞到變左mk妹 後來佢不停flirt女同上交友app識女 當時嘅我好愛佢 為左留住佢就用自己嘅身體留住佢 明知佢唔愛我都做左半年免費g 。最後...
好彩識到依家個男朋友 佢對我好好 我愛你呀男朋友 對唔住雖然我有好多嘢都做得唔好又比唔到你 我認定左你係我最後一個㗎啦
佢細我一年 中三識佢
佢身邊一直都有好多男仔 fd
表過白 衰過 但一直都唔死心 又唔捨得完全放手 總係會諗起佢
佢就話我係好朋友囉 咩都好啦 唉
其實我都唔知係咪真係愛佢 總之好想保護佢 係我心目中佢永遠都係一個傻更更既妹妹
人地拖都拍咗兩次 而家去埋外國讀書 而我就由識佢到而家依然都係一個人 都四五年囉

中間有無其他女仔對你有意思先?

唔知 應該無
係最近有一個都唔知係咪真係有意思既 不過都收咗皮
一路都恨拍拖 但係一直都抽唔到身 又懶得周圍去識女仔 係我柒既

抽身需要時間 你等女仔識 係你型嘅

所以咪話自己係柒 無力啊
曾經有個ex我地識左好幾個禮拜就一齊 我由乖乖女比佢搞到變左mk妹 後來佢不停flirt女同上交友app識女 當時嘅我好愛佢 為左留住佢就用自己嘅身體留住佢 明知佢唔愛我都做左半年免費g 。最後...
好彩識到依家個男朋友 佢對我好好 我愛你呀男朋友 對唔住雖然我有好多嘢都做得唔好又比唔到你 我認定左你係我最後一個㗎啦

哇絲打而家幸福就好了 見到你好似覺得人間有愛 總會有個人係等緊你
散左兩年聖誕節搵翻大家 原來係你嘅就真係你嘅

我同ex啱啱一齊個陣幾sweet幾開心 慢慢對方有情緒病 太愛佢成日比佢影響到自己情緒 最後搞到自己都瀨野 一齊個陣好辛苦 我以為可以同佢有將來 可惜最後佢唔要我 要第個 比人當左個傻仔耍在幾耐

咁你依家點?瀨左野有無去處理?

情緒病好番 但同佢經歷太多危險嘅野又比佢hurt得太深搞到自己有Ptsd 創傷後遺症 成日發惡夢到冇拿拿會喊
但拖得太耐 冇一齊

家姐就快結婚 我就暗戀緊另一個人

另一個人係點嫁?
佢俾左假希望你? 一個受傷絲打 或者你需要時間去了解一個人先真正認真到 但對方要忍耐 祝你得到幸福[/quote]

都唔算假希望 係直情比左個希望我
然後又離開左
我都希望我揾到自己既幸福
但我真係仲好愛佢[/quote]
我同你差唔多
不過冇你講嘅咁耐 但都已經知道唔會再有一個人真係令我心動了[/quote]
又密封罩?[/quote]
咩係密封罩[/quote]
你youtube搵下聽下 歌黎 可能有共嗚[/quote]

話說我之前會想有機會就見佢 因為驚以後冇keep contact 就係咁先
但依家我希望撞都唔好撞到 以後唔見就最好
就等我哋對大家嘅回憶永遠停留係嗰個時候[/quote]
真係撞到嘅時候 你嘅反應先好笑

你個名
如果我早啲同你講
我地會唔會一齊到以㗎
我仲掛住你
佢細我一年 中三識佢
佢身邊一直都有好多男仔 fd
表過白 衰過 但一直都唔死心 又唔捨得完全放手 總係會諗起佢
佢就話我係好朋友囉 咩都好啦 唉
其實我都唔知係咪真係愛佢 總之好想保護佢 係我心目中佢永遠都係一個傻更更既妹妹
人地拖都拍咗兩次 而家去埋外國讀書 而我就由識佢到而家依然都係一個人 都四五年囉

中間有無其他女仔對你有意思先?

唔知 應該無
係最近有一個都唔知係咪真係有意思既 不過都收咗皮
一路都恨拍拖 但係一直都抽唔到身 又懶得周圍去識女仔 係我柒既

抽身需要時間 你等女仔識 係你型嘅

所以咪話自己係柒 無力啊

隨遇而安啦巴打
我同佢係喺dse期間到識 因為大家成日坐喺附近 所以我就同另一個Fd 喺考中文前一日同佢講左聲加油
本來以為自己唔會鍾意佢 當佢係兄弟 但最後都愛上佢 考完dse就睇左幾場好難忘既戲 好可惜 有一次出完街之後 我忍唔住表白左 但佢間接拒絕左 ⋯⋯大家從此就冇聯絡
好多fd都話我好傻 好柒 自己被佢拒絕之後 都不斷諗係咪自己唔夠好 襯唔起佢 唔開心左一段時間
不過 而家自己都放低左件事好多謝你出現左喺我人生入面

巴打幾歲 咩都唔記得

就19 ,a0

有無對象?

冇,讀緊n賤asshole,點睇??

無點睇 入番u先算

細個就讀好啲書啦
大個先去好溝女係咪

連女仔電話都冇嗰下先知自己有問題

屌你我唔係大你好多 咁你中學做過咩黎
如果我早啲同你講
我地會唔會一齊到以㗎
我仲掛住你

對方拍左拖?
識左好耐同暗戀左好耐既fd
知道一定冇機會 所以冇表白過
但感覺到自己真係好鐘意佢
即使之後可能會各有各生活
但佢都會係我最愛最深刻個個

利申 sheshe

咁你依家點?

可以點 即使佢知但只要我唔講「我鐘意你」 佢都唔會主動戳穿最後一層膜 我淨係希望同佢友誼永固
我同佢係喺dse期間到識 因為大家成日坐喺附近 所以我就同另一個Fd 喺考中文前一日同佢講左聲加油
本來以為自己唔會鍾意佢 當佢係兄弟 但最後都愛上佢 考完dse就睇左幾場好難忘既戲 好可惜 有一次出完街之後 我忍唔住表白左 但佢間接拒絕左 ⋯⋯大家從此就冇聯絡
好多fd都話我好傻 好柒 自己被佢拒絕之後 都不斷諗係咪自己唔夠好 襯唔起佢 唔開心左一段時間
不過 而家自己都放低左件事好多謝你出現左喺我人生入面

小幸運
如果我早啲同你講
我地會唔會一齊到以㗎
我仲掛住你

對方拍左拖?

係 佢話佢好亂分唔清咩係中意
不過冇如果
我唔想再搞到佢 但真係放唔低
好辛苦

利申 sheshe

咁你依家點?

可以點 即使佢知但只要我唔講「我鐘意你」 佢都唔會主動戳穿最後一層膜 我淨係希望同佢友誼永固

不辛苦嗎?

利申 sheshe

咁你依家點?

之前聽早霸王你知道唔知道 都聽過類似嘅野 你有無試過同其他女仔?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞