一人一個你最愛嘅男/女仔

567 回覆
12 Like 1 Dislike
現任
諗住一齊過世

已經有計劃?
現任
諗住一齊過世

已經有計劃?

有嘅,講過下咁。
如果遲幾年先遇到佢就好

晚一點認識我也好 決心不再動搖 勇敢去擁抱 時間開的玩笑 相遇卻愛不到 甜蜜的不巧 只能苦笑
點解遲幾年?

當年大家都太細個 唔夠成熟太易放棄
早幾個星期佢同我講 佢終於再拍拖
好心痛 但希望佢一定要幸福
f.1 同佢隔離位,一直仲意左佢7年但佢好似唔知,我諗有叫曖昧過但幾經波折都係無係埋一齊。而家佢去左大陸讀書,呢幾個月終於的起心肝斷絕聯絡,希望佢過得安好。

你做第一步 相信你會走到岀黎 咁我希望你都過得安好

好難先放得低

話曬都係依家最愛 係需要時間同認識新嘅人 你都讀緊書?

嗯嗯,點先可以擴闊自己圈子

擴闊圈子呢樣野同你興趣果啲都有關 有exchange嘅都可以試下 再唔係做多啲義工活動 識多啲唔同背景嘅人
有一日同fd放學行樓梯走緊嘅時候見到一個女仔同佢啲fd喺教員室門口傾緊計 比佢個靚樣吸引左 從朋友口中知道左佢原來係大我一年嘅姐姐 之後一路都好想揾機會揾佢但又唔知點開口好 之後嗰年嘅水運會我好如常咁拎全場總冠 點知咁啱又係佢頒獎 就喺嗰晚我鼓起勇氣fb inbox佢 依家諗翻都唔知點解可以咁夠膽 但仍好順利咁拎到佢電話 之後一傾就傾左2年
我地每日早晨開始到夜晚早抖 除左上堂之外都有keep住whatsapp 第一年嘅情人節好快就到左 我第一次整朱古力比佢 放左喺佢櫃桶 佢whatsapp我話好開心 如果親手比嘅話佢會重開心 因為咁我後悔左好耐 (想屌我冇膽就屌我啦呢個位)
佢好難約因為佢基本上係唔會同男仔單獨岀街 第一年嘅平安夜我終於約到佢 我去左溜冰 都係第一次拖住佢隻手 仍都拖住佢隻手走 但我地重未一齊到 年紀永遠都係個gap
到第二年嘅情人節 我約左佢睇戲 我都有送朱古力比佢 佢都送左件情侶衫比我 之後就係我第一次錫佢
相信咁多位睇到呢度都覺得我得米喇終於 我都以為係咁 但最後唔知點解過完個dse佢話淡左 所以成件事就完左
其實中間我表過2次白都失敗 喺佢dse之前表過最後一次都衰左 我知我on9 揀喺呢啲時候講啲咁嘅野 當然我有繼續揾佢傾計啦 但其實已經冇用 跟著我拍過2次拖 但都拍唔長 因為心入面硬係有件刺 睇親啲情侶post都係第一個諗起佢 亦都揾唔翻同佢相處嘅感覺 到依家嘅我都係放唔低 當時冇咩拍拖經驗好多錯位 依家好後悔 在有生的瞬間能遇到你竟花光所有運氣
sorry for 1999
勿相認

青春往往帶住遺憾 依家你同佢分別過成點先?
現任
諗住一齊過世

已經有計劃?

有嘅,講過下咁。

一直幸福落去
鐘意佢成日為人設想又整野食俾我食又陪我周圍去又無港女格
最後講左一句我當你係細佬
嘗試追第二個女仔但就成功之際 自己個心都係放唔低佢 唉

無港女格但似係娘娘 其實係嘅 你個心未ready又同其他人一齊 對人地都唔公平 起碼認清到自己感覺

其實佢都唔係娘娘佢係好毒 電話平時whatsapp得我一個男仔 不過已經係過去啦
唉 希望我自動放棄個位女仔知道我其實唔想傷害佢啦先咁做啦
如果遲幾年先遇到佢就好

晚一點認識我也好 決心不再動搖 勇敢去擁抱 時間開的玩笑 相遇卻愛不到 甜蜜的不巧 只能苦笑
點解遲幾年?

但你無繼續爭取定佢果陣已經仲意左其他人?你都move啦

無港女格但似係娘娘 其實係嘅 你個心未ready又同其他人一齊 對人地都唔公平 起碼認清到自己感覺

其實佢都唔係娘娘佢係好毒 電話平時whatsapp得我一個男仔 不過已經係過去啦

咁佢依家有無拍拖 毒到當你係細路第一次見 放棄嘅女仔絕大機會覺得你玩佢 但我理解你
第一次遇到個咁錫我既男仔
whatsapp好曖昧 出到街又好close
大家一直都對對方有意 佢甚至講到明想同我一齊
奈何自己自問條件差襯唔起佢 拒絕左
之後個關係就一路淡落去 連whatsapp都無
我係衰 有個時唔識珍惜 失去左先係到呻
不過我想話你知我真係仲好鍾意你 但我覺得就算當時我答應左我地既感情都唔會長久 所以好似我以前同你講過咁 快啲搵個岩你既女朋友啦

我同你既分別係性格互換 我係男方
都係有遺憾 都係希望佢搵到一個適合佢既
之後畢業冇來往冇見面冇wtsapp完全斷絕關係
之後佢有咗新男友 我默默的祝福
希望我地係另一個平行時空係戀人
好有默契,唔出聲都知大家想點
有時搭車傾偈,又驚比人聽到晒
就會講得好婉轉/講到無厘啦更,但都明對方到底想講乜
未試過嗌交,未試過意見不合
而且佢又靚又好身材,仲要我係佢初戀(唯獨把聲有d似男人...不過我鍾意)
可惜我覺得自己襯唔起佢比唔到將來佢,選擇分手
我知hurt到你好深,我都好痛苦
但係未來你有個好老公有美滿家庭,就乜都值得抵返晒
第一次遇到個咁錫我既男仔
whatsapp好曖昧 出到街又好close
大家一直都對對方有意 佢甚至講到明想同我一齊
奈何自己自問條件差襯唔起佢 拒絕左
之後個關係就一路淡落去 連whatsapp都無
我係衰 有個時唔識珍惜 失去左先係到呻
不過我想話你知我真係仲好鍾意你 但我覺得就算當時我答應左我地既感情都唔會長久 所以好似我以前同你講過咁 快啲搵個岩你既女朋友啦

我同你既分別係性格互換 我係男方
都係有遺憾 都係希望佢搵到一個適合佢既
之後畢業冇來往冇見面冇wtsapp完全斷絕關係
之後佢有咗新男友 我默默的祝福
希望我地係另一個平行時空係戀人

其實對自己有信心可能已經一齊 不過永遠落到場就唔同講法
好有默契,唔出聲都知大家想點
有時搭車傾偈,又驚比人聽到晒
就會講得好婉轉/講到無厘啦更,但都明對方到底想講乜
未試過嗌交,未試過意見不合
而且佢又靚又好身材,仲要我係佢初戀(唯獨把聲有d似男人...不過我鍾意)
可惜我覺得自己襯唔起佢比唔到將來佢,選擇分手
我知hurt到你好深,我都好痛苦
但係未來你有個好老公有美滿家庭,就乜都值得抵返晒

點解會有呢個想法?
有一日同fd放學行樓梯走緊嘅時候見到一個女仔同佢啲fd喺教員室門口傾緊計 比佢個靚樣吸引左 從朋友口中知道左佢原來係大我一年嘅姐姐 之後一路都好想揾機會揾佢但又唔知點開口好 之後嗰年嘅水運會我好如常咁拎全場總冠 點知咁啱又係佢頒獎 就喺嗰晚我鼓起勇氣fb inbox佢 依家諗翻都唔知點解可以咁夠膽 但仍好順利咁拎到佢電話 之後一傾就傾左2年
我地每日早晨開始到夜晚早抖 除左上堂之外都有keep住whatsapp 第一年嘅情人節好快就到左 我第一次整朱古力比佢 放左喺佢櫃桶 佢whatsapp我話好開心 如果親手比嘅話佢會重開心 因為咁我後悔左好耐 (想屌我冇膽就屌我啦呢個位)
佢好難約因為佢基本上係唔會同男仔單獨岀街 第一年嘅平安夜我終於約到佢 我去左溜冰 都係第一次拖住佢隻手 仍都拖住佢隻手走 但我地重未一齊到 年紀永遠都係個gap
到第二年嘅情人節 我約左佢睇戲 我都有送朱古力比佢 佢都送左件情侶衫比我 之後就係我第一次錫佢
相信咁多位睇到呢度都覺得我得米喇終於 我都以為係咁 但最後唔知點解過完個dse佢話淡左 所以成件事就完左
其實中間我表過2次白都失敗 喺佢dse之前表過最後一次都衰左 我知我on9 揀喺呢啲時候講啲咁嘅野 當然我有繼續揾佢傾計啦 但其實已經冇用 跟著我拍過2次拖 但都拍唔長 因為心入面硬係有件刺 睇親啲情侶post都係第一個諗起佢 亦都揾唔翻同佢相處嘅感覺 到依家嘅我都係放唔低 當時冇咩拍拖經驗好多錯位 依家好後悔 在有生的瞬間能遇到你竟花光所有運氣
sorry for 1999
勿相認

青春往往帶住遺憾 依家你同佢分別過成點先?

佢多人追 我就冇咩興趣對其他女仔

你都多人追 有無機會再一次追番佢?
無 以前覺得自己呢世都會咁鍾意佢
到呢一刻 只覺得當初好on9
雖則我打後既日子都無鍾意過人

如果遲幾年先遇到佢就好

點解遲幾年?

但你無繼續爭取定佢果陣已經仲意左其他人?你都move on
經歷就係比佢hea覆同已讀不回

我都係
無 以前覺得自己呢世都會咁鍾意佢
到呢一刻 只覺得當初好on9
雖則我打後既日子都無鍾意過人

經歷就係比佢hea覆同已讀不回

我都係

當真正經歷到有互動 更刻骨銘心
大家都係大家的初戀 拍左年幾
佢話無feel 相處有問題 我成日發脾氣
宜家佢有第二個 我都有其他
但佢先係我最愛

咁佢依家有無拍拖 毒到當你係細路第一次見 放棄嘅女仔絕大機會覺得你玩佢 但我理解你

無拍拖啊佢話專心讀書 俾多次機會我一定會好好追佢
大家都係大家的初戀 拍左年幾
佢話無feel 相處有問題 我成日發脾氣
宜家佢有第二個 我都有其他
但佢先係我最愛

你同其他人拍拖係想有人陪定點

無拍拖啊佢話專心讀書 俾多次機會我一定會好好追佢

讀緊咩 對呢啲原因有啲保留 有機會就上啦巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞