一人一個你最愛嘅男/女仔

567 回覆
12 Like 1 Dislike
中學識嘅初戀女朋友
Form1識但係同班3年都唔係話好熟
Form3唔知痴左邊條線膽粗粗走去表白
咁就一齊左
乜都就曬我,又聽曬我話
去到Form6因為淡左而分左手
當下冇乜嘢,過左半年開始不斷諗翻起佢,有幾晚真係完全訓唔到,喊到仆街
咩都冇心機做,極後悔

早幾日出街,翻到屋企睇ig先知佢同我喺同樣時間去左同一個商場
連面都見唔到是咪代表緣份已盡

Sorry 講到1999
見到個post忍唔住想講出嚟抒發下
定係我一路都諗多左
男朋友
拍拖一年 就黎去旅行 好緊張
得把口
點解最後會咁?
雖然我地已經唔鍾意大家
幼稚園就識佢,去到小五先同班坐埋一齊,一直都唔知佢鍾意我。去到中一,佢同我表白,我應承左佢。

可惜嗰陣佢電腦有事,冇得msn,又冇佢電話,大家又唔成熟,個關係就斷左。然後,我就識左第個,起埋一齊。同佢都冇講過究竟段關係點,默認左大家都係只係朋友。

雖然後尾我有拍多兩次拖,但佢依然係我心中係特別嘅存在。 好想同佢講聲:對唔住
有好多個喎

第一個係long d問題,個女仔大個我,互相有好感,諗野好理性,話我地分隔兩地之後感情會淡,我仲係佢屋企樓下巴士站喊左幾個鐘,之後佢黎送我機我差d喊左出黎,到左番到去都仲好唔捨得

第二個又係long d問題,大概同第一個女仔既情況差唔多,但係我已經冇左第一個戈種失落,只係佢黎送我機戈時先至有少少唔捨得,送左個手繩比佢,之後聽到佢有左男朋友,仲要係我識,係ig見佢地po去旅行都已經冇曬感覺lu

第三個同前兩個唔同,性板子有d差同埋好港女,雖然係咁但唔知點解我就係對佢有feel,但係少少暗示之後聽佢best friend話佢覺得我好搞笑send埋d咁既野,之後就不了了之,雖然而家偶爾仲有溝通,但已紅冇曬feel,仲成日恥笑佢d性格,鄧佢冇仔

屌... 打曬先發覺係問一人一個最愛嘅
無 以前覺得自己呢世都會咁鍾意佢
到呢一刻 只覺得當初好on9
雖則我打後既日子都無鍾意過人

但你依家對佢重留戀?

賤女人,不了
到佢留戀返我

你成功左他朝君體也相同
中學識嘅初戀女朋友
Form1識但係同班3年都唔係話好熟
Form3唔知痴左邊條線膽粗粗走去表白
咁就一齊左
乜都就曬我,又聽曬我話
去到Form6因為淡左而分左手
當下冇乜嘢,過左半年開始不斷諗翻起佢,有幾晚真係完全訓唔到,喊到仆街
咩都冇心機做,極後悔

早幾日出街,翻到屋企睇ig先知佢同我喺同樣時間去左同一個商場
連面都見唔到是咪代表緣份已盡

Sorry 講到1999
見到個post忍唔住想講出嚟抒發下
定係我一路都諗多左

有無試過搵番佢?
男朋友

嘻嘻 旅行就代表
有冇人試過以為自己唔會再遇到一個真係好愛嘅人
肯為佢再去無條件付出 但最後都係有再遇到一個自己好鐘意嘅?

同四年半初戀分左手兩個月 覺得自己唔會遇到the one
得把口

點解最後會咁?
雖然我地已經唔鍾意大家

發生咩事先最後
幼稚園就識佢,去到小五先同班坐埋一齊,一直都唔知佢鍾意我。去到中一,佢同我表白,我應承左佢。

可惜嗰陣佢電腦有事,冇得msn,又冇佢電話,大家又唔成熟,個關係就斷左。然後,我就識左第個,起埋一齊。同佢都冇講過究竟段關係點,默認左大家都係只係朋友。

雖然後尾我有拍多兩次拖,但佢依然係我心中係特別嘅存在。 好想同佢講聲:對唔住

我相信佢會睇到同知道佢有一個特別嘅位置
有好多個喎

第一個係long d問題,個女仔大個我,互相有好感,諗野好理性,話我地分隔兩地之後感情會淡,我仲係佢屋企樓下巴士站喊左幾個鐘,之後佢黎送我機我差d喊左出黎,到左番到去都仲好唔捨得

第二個又係long d問題,大概同第一個女仔既情況差唔多,但係我已經冇左第一個戈種失落,只係佢黎送我機戈時先至有少少唔捨得,送左個手繩比佢,之後聽到佢有左男朋友,仲要係我識,係ig見佢地po去旅行都已經冇曬感覺lu

第三個同前兩個唔同,性板子有d差同埋好港女,雖然係咁但唔知點解我就係對佢有feel,但係少少暗示之後聽佢best friend話佢覺得我好搞笑send埋d咁既野,之後就不了了之,雖然而家偶爾仲有溝通,但已紅冇曬feel,仲成日恥笑佢d性格,鄧佢冇仔

屌... 打曬先發覺係問一人一個最愛嘅

依家打番最愛都未遲 long d問題仍未解決
點解最後會咁?
雖然我地已經唔鍾意大家

發生咩事先最後

嗌交嗌到天昏地暗
覺得拍到好攰
諗返當初美好時光
個強烈對比
初戀
想那日 初次約會心驚手震膽顫
現時大了 那種心跳難重演

我再也不會傷心 同時沒法再興奮
有冇人試過以為自己唔會再遇到一個真係好愛嘅人
肯為佢再去無條件付出 但最後都係有再遇到一個自己好鐘意嘅?

同四年半初戀分左手兩個月 覺得自己唔會遇到the one

會遇到一個再次拯救你嘅人 但需要等待
點解最後會咁?
雖然我地已經唔鍾意大家

發生咩事先最後

嗌交嗌到天昏地暗
覺得拍到好攰
諗返當初美好時光
個強烈對比

呢個係經營嘅問題
男朋友

嘻嘻 旅行就代表

代表咩
佢永遠都唔會知我係邊個
但假如我撞到你 同你講聲hello,希望你會同返我講你好 咁就夠
男朋友

嘻嘻 旅行就代表

代表咩

safe trip

我相信佢會睇到同知道佢有一個特別嘅位置

好鐘意青梅竹馬既故事
我依加呢個男朋友係最愛
遺憾嘅係我一開始對佢唔住傷害咗佢
我同佢一齊同時又同其他仔flirt中意第個
到佢知道咗嘈交嘈得好勁想分手我就後悔
我知我係雞
不過真心之後因爲差啲失去改變咗我
依加真係一心一意對佢好愛好愛佢
亦因爲我一開始咁所以佢脾氣都變差咗
但我都會忍
因為我知當初係我做錯先
我信有日佢會信我真係一心一意靜係愛佢
感恩嘅係即使嘈幾多次都仲一齊緊
佢依然好錫我好愛我
雖然有時嘈交真係好唔開心
但有呢個男朋友我覺得自己好幸福
即使遇到更好我都靜係會揀佢
已經認定咗佢 個心已經放唔落第個
希望可以同佢一生一世
佢永遠都唔會知我係邊個
但假如我撞到你 同你講聲hello,希望你會同返我講你好 咁就夠

點解唔試下爭取呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞