一人一個你最愛嘅男/女仔

567 回覆
12 Like 1 Dislike
有過一段好唔正常但好用心好認真好投入嘅感情
曾經on9到以為兩個可以拋開身邊所有嘢而喺埋一齊
但輸咗比現實世界
當發左一場幾年嘅夢

階級問題?

兩個完全唔同世界嘅人
諗返 其實應該連相識嘅機會都唔應該存在
俾我識咗佢 可能係上天同我開嘅一個玩笑

以為愛可以解決所有問題 好天真
原來真係唔得
可惜

無 因為仲鍾意佢 亦覺得好難再搵到一個好似佢咁好既人
個陣我同佢講覺得自己襯唔起佢 佢即刻話我 話我點解要諗咁多野 佢鍾意我我又鍾意佢咪係埋一齊囉 但可惜我唔識諗 結果
不過我應承左自己 當我知道佢搵到女朋友既時候就要move on唔好再咁留戀佢

俾啲信心自己啦 咁依家你地keep住咩關係?

我都唔知咩關係
可能係做過所有情侶都會做既野既朋友

等緊一個合適嘅時機

唔會有機會啦 feel到佢完完全全當返我係朋友 仲成日同我呻無女添

如果經歷咁多 你會成為佢不可或缺嘅朋友 俾番啲自信自己未

約佢食餐飯又唔肯 約佢睇戲去玩又唔去 message隔一兩日先覆一兩個字
原來諗諗下 我連朋友都不如

點都係朋友嘅 不過做到好似避你有啲奇怪
曾經有 而加同自己講要忘記
驚同佢講咗連friend都冇得做

咁依家呢?同佢重係朋友?
錯的時間對的人
有過一段好唔正常但好用心好認真好投入嘅感情
曾經on9到以為兩個可以拋開身邊所有嘢而喺埋一齊
但輸咗比現實世界
當發左一場幾年嘅夢

階級問題?

兩個完全唔同世界嘅人
諗返 其實應該連相識嘅機會都唔應該存在
俾我識咗佢 可能係上天同我開嘅一個玩笑

以為愛可以解決所有問題 好天真
原來真係唔得
可惜

我反而覺得係上天俾你嘅一個經歷 證明兩個人相遇相識真係安排 一定會有人令你再次相信到係愛

係就係 但已經傾少左
想聽樓主嘅故事
錯的時間對的人

點miss法
幼稚園就識佢,去到小五先同班坐埋一齊,一直都唔知佢鍾意我。去到中一,佢同我表白,我應承左佢。

可惜嗰陣佢電腦有事,冇得msn,又冇佢電話,大家又唔成熟,個關係就斷左。然後,我就識左第個,起埋一齊。同佢都冇講過究竟段關係點,默認左大家都係只係朋友。

雖然後尾我有拍多兩次拖,但佢依然係我心中係特別嘅存在。 好想同佢講聲:對唔住

我相信佢會睇到同知道佢有一個特別嘅位置

好鐘意青梅竹馬既故事

拉埋天窗到老

而家大家都有大家嘅生活,無謂再留戀曾經美好嘅時光 每年大家生日都會同對方講句:生日快樂,就足夠啦。

係就係 但已經傾少左
想聽樓主嘅故事

你自己覺得同佢一啲機會都無咩?聽下地下街咪幾好

俾啲信心自己啦 咁依家你地keep住咩關係?

我都唔知咩關係

等緊一個合適嘅時機

唔會有機會啦 feel到佢完完全全當返我係朋友 仲成日同我呻無女添

約佢食餐飯又唔肯 約佢睇戲去玩又唔去 message隔一兩日先覆一兩個字

係朋友就無必要咁避我掛
幼稚園就識佢,去到小五先同班坐埋一齊,一直都唔知佢鍾意我。去到中一,佢同我表白,我應承左佢。

可惜嗰陣佢電腦有事,冇得msn,又冇佢電話,大家又唔成熟,個關係就斷左。然後,我就識左第個,起埋一齊。同佢都冇講過究竟段關係點,默認左大家都係只係朋友。

雖然後尾我有拍多兩次拖,但佢依然係我心中係特別嘅存在。 好想同佢講聲:對唔住

我相信佢會睇到同知道佢有一個特別嘅位置

好鐘意青梅竹馬既故事

拉埋天窗到老

而家大家都有大家嘅生活,無謂再留戀曾經美好嘅時光 每年大家生日都會同對方講句:生日快樂,就足夠啦。

好看透紅塵feel 預祝你生日快樂

我都唔知咩關係

等緊一個合適嘅時機

係朋友就無必要咁避我掛

當唔曬你係朋友囉 重有啪野

等緊一個合適嘅時機

係朋友就無必要咁避我掛

當唔曬你係朋友囉 重有

係就係 但已經傾少左
想聽樓主嘅故事

之前傾得埋嘅時候覺得有嘅 但知道咗啲野之後好似都係忘記呢種感覺比較好
唉我以為自己已經放低 但而加講兩講又好似未

係就係 但已經傾少左
想聽樓主嘅故事

之前傾得埋嘅時候覺得有嘅 但知道咗啲野之後好似都係忘記呢種感覺比較好
唉我以為自己已經放低 但而加講兩講又好似未

生活往往令人覺得已經忘記 但其實重好撚掛住
20歲 就快一齊左5年
大家經歷過唔少野
佢屋企人好嚴
屋企人極力反對到呢一年會成日叫我上去食飯
佢都由一個乖女比我教到似翻個正常人 (本身聽屋企話聽到要分手)

依家對我死心蹋地 成日煮飯
20歲 就快一齊左5年
大家經歷過唔少野
佢屋企人好嚴
屋企人極力反對到呢一年會成日叫我上去食飯
佢都由一個乖女比我教到似翻個正常人 (本身聽屋企話聽到要分手)

依家對我死心蹋地 成日煮飯

爆機啦 final boss都ko埋
[quote]中意咗師姐但衰自己自私 意氣用事
最後佢話太over 要分開冷靜下
結果成了最熟悉的陌生人
三個月足以成為我最重要的一位 即使之後試過拍拖但個心一直都有佢存在 難以忘卻 我欠一句 對不起
中意咗師姐但衰自己自私 意氣用事
最後佢話太over 要分開冷靜下
結果成了最熟悉的陌生人
三個月足以成為我最重要的一位 即使之後試過拍拖但個心一直都有佢存在 難以忘卻 我欠一句 對不起

破冰未[/quote]
對我黎講
靜靜地比個膊頭同大肶佢訓教已經係最開心既時光
不要再說了
佢同我一齊左一小段時間次後同我講佢鐘意女人
一直都係好朋友,有咩唔開心都會同佢講。直到有一日我覺得我鍾意咗佢,問佢可唔可以做我男朋友。佢話唔想冇咗我呢個朋友,我睇到個msg之後隔咗好耐都冇覆佢,佢就再同我講佢都鍾意我,但真係唔想冇咗我呢個朋友。我話,唔試過點知得唔得。後尾我哋一齊咗,但過咗半年,因為某啲原因,我選擇咗同佢分手,佢最尾同我講個句嘢係「你鍾意」。

可能當初係我太衝動同你表咗白,由個一刻開始我哋嘅關係已經冇可能好似以前咁。但係我真係唔想冇咗你呢個朋友。

我連用whatsapp send呢段嘢畀你嘅勇氣都冇。知你有上連登,希望你睇到。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞