一人一個你最愛嘅男/女仔

567 回覆
12 Like 1 Dislike
翻工識 本身大家都有feel
但拖得太耐 冇一齊
後尾知道佢鐘意左我家姐 家姐對佢都有feel
但男仔可以有好多個 家姐得一個
家姐後來都知我鐘意佢而冇同佢一齊
最後個男仔冇再出現係我地生活入面

好峰迴路轉 依家過成點?

家姐就快結婚 我就暗戀緊另一個人

另一個人係點嫁?

都係翻工識 我翻餐廳 佢對我好好
我有病 佢會煮d特別清淡嘅野比我食
佢仲會記住我唔食d咩
我有野要人幫 唔洗求救佢都會主動幫我
住得近 成日放工一齊翻屋企 會傾下笑下
不過佢有女朋友 所以我只可以暗戀

其實有得中意下一個人嘅感覺都幾好
當享受下囉

佢對其他女仔好冷漠 計都唔多句
但就算佢對我唔係朋友都冇辨法 唔想做第三者
雖然有得鐘意下人係幾好
但做咩都諗起佢 但又永遠都同唔到佢一齊
果下就會同自己講諗咁多做咩

你又岩嘅 佢係愛你嘅 就會識do 雖然佢女朋友就會好慘
當初大家都18歲,仲讀緊書,兩個人互相喜歡就一齊,個種感覺好簡單,直接,純潔,大家眼中只有大家,但個時仲細唔識表達自己,以為用分手可以令大家知道失去先識珍惜,點知分手就分手,唔會番轉頭。

8年後,我地有番聯絡,不停whatsapp,我地仲去左次澳門,個陣我真係好開心,以為我地仲有機會,心入面仲對大家有感覺,但都已經分手8年,我地互相都有另一半,互相都有隱瞞,已經番唔到以前個種崇真既關係。

可能我想念既只係我地之間個種關係,anyway希望你過得開心,我無再等落去,但你永遠都住在我心底裡。

話說我之前會想有機會就見佢 因為驚以後冇keep contact 就係咁先
但依家我希望撞都唔好撞到 以後唔見就最好
就等我哋對大家嘅回憶永遠停留係嗰個時候

真係撞到嘅時候 你嘅反應先好笑

唔好啊
我哋最後一次約岀嚟係一個幾好嘅回憶嚟
但我最後一次見佢約我去一個活動
但我去到我見到佢backhug緊佢女友... 係我見到佢 佢冇見到我...
然後我冇岀現到... 我話我趕assignment 岀唔到...
其實我知佢係會flirt 人嗰啲 我都有暗示過佢係咪有女朋友 但佢一味否認
我後來聽個frd話佢唔想由佢親口同我講 因為知我會hurt到爆
識左好耐同暗戀左好耐既fd
知道一定冇機會 所以冇表白過
但感覺到自己真係好鐘意佢
即使之後可能會各有各生活
但佢都會係我最愛最深刻個個

利申 sheshe

咁你依家點?

可以點 即使佢知但只要我唔講「我鐘意你」 佢都唔會主動戳穿最後一層膜 我淨係希望同佢友誼永固

之前聽早霸王你知道唔知道 都聽過類似嘅野 你有無試過同其他女仔?

冇啊 我同佢都a0

sheshe加油 最緊要清楚自己係點我覺得

嘗試放棄但冇其他對象 btw多謝你

有無對象?

冇,讀緊n賤asshole,點睇??

無點睇 入番u先算

細個就讀好啲書啦
大個先去好溝女係咪

連女仔電話都冇嗰下先知自己有問題

屌你我唔係大你好多 咁你中學做過咩黎

真係唔係好記得,大概我喺果啲"同個個有講有笑,但喺唔會約大家出黎玩"嗰種人??
可能其實大家冇乜共同興趣,又唔啱channel 掛
可能唔太鍾意番學掛~

只係同男仔玩?

對方拍左拖?

係 佢話佢好亂分唔清咩係中意
不過冇如果
我唔想再搞到佢 但真係放唔低
好辛苦

近排發生?

係 一個月啦
再等時間過
成日以為放低左 但好容易諗起就pk

一個月時間好短姐 巴打做緊野定讀書先?

讀緊書
啱啊 我等緊有一日可以忘記到
利申 絲

sor絲打 慢慢黎啦 讀書好多對象

但會忍唔住比較 之後覺得冇代替到佢
不過可能隔得未夠長時間姐

係 佢話佢好亂分唔清咩係中意
不過冇如果
我唔想再搞到佢 但真係放唔低
好辛苦

近排發生?

係 一個月啦
再等時間過
成日以為放低左 但好容易諗起就pk

一個月時間好短姐 巴打做緊野定讀書先?

讀緊書
啱啊 我等緊有一日可以忘記到
利申 絲

去搵多d野做下 擴闊d個圈子 好快就忘記到

我排到好忙好忙
屌 但一有咩事就諗起佢好掛住
真係好中意佢

諗起佢 喊左 就過嫁喇
鐘意左個摺女
好溫柔 好純 好可愛
佢同我deep talk 以為可以發展落去

原來當我樹窿,屌你。

表左白?

冇表,好彩冇

依家重係keep住deep fd?

唔叫deep
只係成日傾計

但都係1,2個月前
呢1,2個月講既野都冇乜營養 同冇講冇分別

利申 sheshe

咁你依家點?

可以點 即使佢知但只要我唔講「我鐘意你」 佢都唔會主動戳穿最後一層膜 我淨係希望同佢友誼永固

不辛苦嗎?

但如果佢同左第二個一齊
望住佢地你仲做到朋友?

同你個名一樣 我會心痛
可能咁樣我會放得低呢
之前佢有target我買醉喊到仆街
雖然佢地最後冇一齊到

短痛放低
定長痛拖住
唉好慘 兩樣都好撚慘屌
當初大家都18歲,仲讀緊書,兩個人互相喜歡就一齊,個種感覺好簡單,直接,純潔,大家眼中只有大家,但個時仲細唔識表達自己,以為用分手可以令大家知道失去先識珍惜,點知分手就分手,唔會番轉頭。

8年後,我地有番聯絡,不停whatsapp,我地仲去左次澳門,個陣我真係好開心,以為我地仲有機會,心入面仲對大家有感覺,但都已經分手8年,我地互相都有另一半,互相都有隱瞞,已經番唔到以前個種崇真既關係。

可能我想念既只係我地之間個種關係,anyway希望你過得開心,我無再等落去,但你永遠都住在我心底裡。

事實係過左timing 但欣賞你識得從好嘅方面

話說我之前會想有機會就見佢 因為驚以後冇keep contact 就係咁先
但依家我希望撞都唔好撞到 以後唔見就最好
就等我哋對大家嘅回憶永遠停留係嗰個時候

真係撞到嘅時候 你嘅反應先好笑

唔好啊
我哋最後一次約岀嚟係一個幾好嘅回憶嚟
但我最後一次見佢約我去一個活動
但我去到我見到佢backhug緊佢女友... 係我見到佢 佢冇見到我...
然後我冇岀現到... 我話我趕assignment 岀唔到...
其實我知佢係會flirt 人嗰啲 我都有暗示過佢係咪有女朋友 但佢一味否認
我後來聽個frd話佢唔想由佢親口同我講 因為知我會hurt到爆

但你知道左真相 希望下一次你地見面 你會覺得係見番個老朋友

利申 sheshe

咁你依家點?

之前聽早霸王你知道唔知道 都聽過類似嘅野 你有無試過同其他女仔?

冇啊 我同佢都a0

sheshe加油 最緊要清楚自己係點我覺得

嘗試放棄但冇其他對象 btw多謝你

我諗你未搵到圈子姐 分享下姐
我宜家男朋友 起初唔愛佢 日子耐左越黎越愛佢 但係佢相反
中學同學 曾經係朋友
無聯絡好耐 但係心入面仲有佢
五年了 其實我連佢個樣都開始唔記得
你要開心咁生活啊

你放低左?
鐘意左個摺女
好溫柔 好純 好可愛

原來當我樹窿,屌你。

表左白?

冇表,好彩冇

唔叫deep
只係成日傾計

但都係1,2個月前

定係佢已經發現左你仲意佢?

利申 sheshe

咁你依家點?

不辛苦嗎?

但如果佢同左第二個一齊
望住佢地你仲做到朋友?

同你個名一樣 我會心痛
可能咁樣我會放得低呢
之前佢有target我買醉喊到仆街
雖然佢地最後冇一齊到

短痛放低
定長痛拖住
唉好慘 兩樣都好撚慘屌

真係自己選擇 無人幫到 只可以提供下意見 叫你放你就放到咩 拖又辛苦
如果我早啲表示心意
結果又會唔會唔同
話就話要放下一切
點知到頭來越來越沉重
根本無辦法忘記
遺憾係到今日都唔可以好好打個招呼
知道唔會有機會見返你
除左對唔住 仲有祝你幸福
只係同男仔玩?

喺呀,同女仔都唔知有乜好傾[/quote]
你del曬上面 唔記得我地嘅對話
鐘意左個摺女
好溫柔 好純 好可愛

原來當我樹窿,屌你。

表左白?

冇表,好彩冇

唔叫deep
只係成日傾計

但都係1,2個月前

定係佢已經發現左你仲意佢?

不會吧, 佢同佢個fd講同我唔岩傾,hea覆我算
但我都係事隔一個月後先知 搞到我仲諗呢個月佢唔搵我咩事 係咪太chur
我宜家男朋友 起初唔愛佢 日子耐左越黎越愛佢 但係佢相反

佢依家愈黎愈唔愛你?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞