[耳機撚] 討論下香港各大耳機店(11)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
今期E鬆繼續吹奏黑磚

最緊要高登/連登唔好吹奏

之前係咪好似PCM都吹奏過
今期E鬆繼續吹奏黑磚

PCM用OPUS2比
E鬆用ak300同dx200比
今期E鬆繼續吹奏黑磚

PCM用OPUS2比

起碼高一級用320啦
咁岩自己用緊個UE6000壞左 準備買番個新既
朋友介紹Onkyo IE-C3 求各位大大comment一下呢個model
利申:聽開EDM 想要隔音強既耳機

cm黎架喎

我知喔 CM會唔會係隔音方面比較好?
同埋呢款耳機用黎聽EDM適唔適合呢?
朋友介紹Onkyo IE-C3 求各位大大comment一下呢個model

cm黎架喎

隔音會好好多
我未試過onkyo cm
不過有巴打買左話聽感似fitear 334
有冇用過im50既巴打可以比較下ls50同im50
新手想買隻um3X 主要聽EDM同pop song
有冇邊到抵屌?同埋有冇更好耳機推薦 shure唔考慮了
諗住去國際7樓買

新手求指教
今期E鬆繼續吹奏黑磚

PCM用OPUS2比

起碼高一級用320啦

用300比真係

cm黎架喎

隔音會好好多

Mmcx, 不了
今期E鬆繼續吹奏黑磚

PCM用OPUS2比

起碼高一級用320啦

用300比真係

用300比贏幾條街 320我都唔覺好過dx200
Sony A35同黑/金磚有更新
升完快同順左好多
Roys headphone覺得點

同evening star一樣打住本土名號賣垃圾

cm黎架喎

隔音會好好多

聽感似fitear 334即係咩好定唔好?
邊到有ls50賣其實

大伏星際101好似有
仲有北角果間唔知咩
信和之前都見過

101有就有 但賣690 信和唔覺眼
出北角望下先

終於買埋ls70

Ching 邊道買幾銀?我都諗住整番隻

不覺x彩 888 應該仲未有假

cm黎架喎

隔音會好好多

聽感似fitear 334即係咩好定唔好?

取向 冇話好唔好 聽女聲既取向
自己試下先
升完快同順左好多

用咩更新
用緊846+ipc
想換dpx1a 是否不智?
升完快同順左好多

用咩更新

上官網d/l個firmware再放入部機度
升完快同順左好多

用咩更新

上官網d/l個firmware再放入部機度

用media go更新都得(好似係)
有冇人試過mad cable? 睇佢fb d線好似幾好j

手工唔錯既 價錢都算ok
條銀鍍金幾軟

包裝都幾靚既

諗緊佢條銅鍍金

見佢都好多demo試

我覺得唔差wo
400蚊有咁既質素
但佢話屌打1000蚊耳機就
利申:買過一隻但年半就壞左

我覺得唔差wo
400蚊有咁既質素
但佢話屌打1000蚊耳機就
利申:買過一隻但年半就壞左

就算唔差都好, 買淘寶貨印自己logo 扮本土呃人已經好可恥

此風不可長
淘寶買返黎扮自家野 賣貴幾舊
點解我要同你買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞