[耳機撚] 討論下香港各大耳機店(11)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
八千幾買仙女座定儲錢上cm?
利申:聽acg

儲錢上fitear

儲錢上fitear

哩度好似好多巴打用緊fitear
有冇人update左部fiio x5iii

Me

fitear aya
用緊se846 想轉te100
te100有咩評價?

仙女其實已經好正
有咩耳棉推介

耐用就shure/monster
唔怕貴同快用完就comply

好似係

錯左唔好屌

唔該
如果想換落運動耳機呢?
同埋邊隻好聲啲
te100有咩評價?

人聲 音場較出色
隻萌音感覺同我試demo個聲差好遠
係咪未run in好先係咁

變左d咩

未run in bass 好矇 好散
中高好生硬(好似係)

係呀
而且人聲都無demo聽咁前

插咩機

zx1
我聽demo都係插佢

我都係用zx1試m17 demo
果陣試左不少於10次
人聲比334 335 略後 不過有種毒味
會唔會等得太耐 記錯

儲錢上fitear

咁334,aya定monet17好

儲錢上fitear

你鍾意仙女聲底既話
可能3隻都唔岩你

儲錢上fitear

試下啦 monet17同另外個兩隻好唔同的

Me

有冇咩分別
Btw 終於有x5iii case賣

https://www.facebook.com/FiiOHK/posts/985033201631691

巴打點睇?好似幾靚 好想買
黑色原來又幾靚
一直以為黑色係實色

儲錢上fitear

試下啦 monet17同另外個兩隻好唔同的

搵日去試 多謝咁多位巴打
Btw fitear d cm公模係去dxa試?

Me

有冇咩分別

https://www.facebook.com/FiiOHK/posts/985033201631691

Update咗無耐,未仔細聽個分別,不過有自動search歌詞功能,個功能用落幾正
新case幾靚,唔知買唔買好
te100有咩評價?

買CM版啦

Me

有冇咩分別

Update咗無耐,未仔細聽個分別,不過有自動search歌詞功能,個功能用落幾正

買啦
Fiio個皮套又老土又唔fit
Btw fitear d cm公模係去dxa試?

fitear 得dma/jaben/亦軒有

Me

有冇咩分別

買啦
Fiio個皮套又老土又唔fit

諗吓先,不過想知佢新case後面可以翻落個塊野有咩用
動圈耐冇聽係咪又要等佢開聲
te100有咩評價?

買CM版啦

Air
用緊maverick想換maverick ii會唔會好無謂
te100有咩評價?

買CM版啦

Air

咁要等幾耐架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞