[耳機撚] 討論下香港各大耳機店(11)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
唔識件野嘅英文名可以點問價

問我地點讀先
好似退退地燒 但又要換player 頂唔順底噪
求其入部ak70定wm1a好

求其入部wm1a

求其入部wm1a

我修正下
我既意思係求其入部細部+靚樣AK70定買自己岩聽既wm1a (不過好大部唔方便 又貴成倍)
想問下邊到有AKG K701原裝ear pad買

求其入部wm1a

我修正下
我既意思係求其入部細部+靚樣AK70定買自己岩聽既wm1a (不過好大部唔方便 又貴成倍)

求其仲有ak jr

求其入部wm1a

我修正下

求其仲有ak jr

jr唔考慮

求其入部wm1a

我修正下

求其仲有ak jr

jr唔考慮

求其A35啦 好方便
想買個腰包放player 耳機同銀包,除咗vannuys 重有冇其他推薦?

求其入部wm1a

我修正下

求其仲有ak jr

jr唔考慮

求其A35啦 好方便

可以考慮下 如果唔係手機冇位 我可能就咁插手機算
新手入門但唔知有咩選擇
Budget 2000
用手機推聽320k/無損
非掛耳式
平衡啲唔想太多bass
有就夠,怕影響其他音域
分析力中等
圈鐵冇咩所謂
睇格離post見到 平價之選im50 好似幾低玩
巴打門去邊間買比較好

利申:用緊apple原裝送既耳機
唔識讀啲型號名應該點問個sales

果個囉!

Martian -> Ma T 人
灰黃鸝 -> 灰黃麗

我話火星人佢唔明

你呢d得你自己明嘅名就放過sales啦
通利特價果時買左klipsch x7,而家一邊無聲張單寫住得三個月保,而家過左半年有多想問可以去邊度整

求其入部wm1a

我修正下

求其仲有ak jr

jr唔考慮

求其A35啦 好方便

wm1a都唔太大姐,係厚左d

果個囉!

灰黃鸝 -> 灰黃麗

我話火星人佢唔明

Martian 咪火星人
好似係你唔識英文喎

請教下大家d歌大約幾大.40幾mb夠唔夠做

你控制到佢幾大?
你網上買左file/rip完,佢係幾大就幾大架啦
首歌長啲咪大啲,短啲咪細啲
rip做wav咪大啲,rip做flac咪細啲

定係你想問40幾mb大嘅sd卡夠唔夠做?夠呀,應該放到幾首歌(雖然我唔知你張sd卡點解係40幾mb)
至於點樣搵返咁細容量嘅sd卡就係一個難題了

果個囉!

灰黃鸝 -> 灰黃麗

我話火星人佢唔明

好似係你唔識英文喎

你都on lun9
全世界有幾多人跟你一齊叫隻耳機做火星人
個sales唔笑9你係你好彩
新手入門但唔知有咩選擇
Budget 2000
用手機推聽320k/無損
非掛耳式
平衡啲唔想太多bass
有就夠,怕影響其他音域
分析力中等
圈鐵冇咩所謂

n3ap, focal sphear

果個囉!

灰黃鸝 -> 灰黃麗

我話火星人佢唔明

好似係你唔識英文喎

你都on lun9

如果想問hifiman啲野
係咪要問個sales高保真男人

我話火星人佢唔明

好似係你唔識英文喎

你都on lun9

如果想問hifiman啲野
係咪要問個sales高保真男人

Fitear係咪合適的耳?
Sales真係慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞