[耳機撚] 討論下香港各大耳機店(11)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
3舊水 拎去食餐飯好過
我平時都係捲起佢放係枱面算

DMA 480

自己買塊kydex板屈好過

一張咁既野480 真係呢

唔係$280咩
定加左價

一套480

一套咪要有兩對耳機先用得著

真係識做生意
(記住貼埋信仰小金貼)
3舊水 拎去食餐飯好過
我平時都係捲起佢放係枱面算

DMA 480

自己買塊kydex板屈好過

一張咁既野480 真係呢

唔係$280咩
定加左價

一套480

一套咪要有兩對耳機先用得著

一邊掛一隻

200蚊 一套都諗下, 480就真係
我想問下出面有冇d 掛入耳式既耳機架?

想擺fitear係公司又唔想就咁擺係台上面,好易壞

點會放枱面就壞呀
換線去邊間好
fapear算唔算cm中最硬淨
我想問下出面有冇d 掛入耳式既耳機架?

想擺fitear係公司又唔想就咁擺係台上面,好易壞

點會放枱面就壞呀

怕壞不如放翻入盒
掛住佢有咩保護作用
唔小心整跌咗仲傷
有冇人update左部fiio x5iii

Me

有冇咩分別
Btw 終於有x5iii case賣

https://www.facebook.com/FiiOHK/posts/985033201631691

巴打點睇?好似幾靚 好想買

Update咗無耐,未仔細聽個分別,不過有自動search歌詞功能,個功能用落幾正
新case幾靚,唔知買唔買好

買啦
Fiio個皮套又老土又唔fit

諗吓先,不過想知佢新case後面可以翻落個塊野有咩用

變stand姐
而家買返dpx1會唔會好不智
Amazon jp 見到3200有找
Pc 用緊街邊電腦鋪賣的speaker ,千零蚊可唔可以有啲咩提升,speaker/usb dac/soundcard?
Pc 用緊街邊電腦鋪賣的speaker ,千零蚊可唔可以有啲咩提升,speaker/usb dac/soundcard?

用部DAP line out就最佳提升
用緊wm1a嘅巴打有冇用咩mon貼同埋套

有新買新
dpx1百老滙恒生咭做緊3699

有新買新
dpx1百老滙恒生咭做緊3699

錯過左DPX1A 個特價
是咪有巴打用緊Martian? 你地覺唔覺有齒音?

唔知點解信和右店嗰對有d齒音,但係DXA嗰對又冇

同埋你地用緊咩線?

一定係all in speaker, speaker內置有dac,千零已經唔錯
https://www.facebook.com/RIGHTSHOPSSP/photos/a.180788668754769.1073741826.177690555731247/743287689171528/?type=3&theater
抵唔抵玩 有d想買黎襯衫

好似無貨啦

今日冇時間出旺角 冇晒都冇計
https://www.facebook.com/RIGHTSHOPSSP/photos/a.180788668754769.1073741826.177690555731247/743287689171528/?type=3&theater
抵唔抵玩 有d想買黎襯衫

好似無貨啦

今日冇時間出旺角 冇晒都冇計

佢係每款得一條咋好似
ie80換左條oc zues uex+4.4頭
插左落1a度好似由原本2D空間入左3D空間咁
黑磚完全體果然係4.4
索尼大法好
黑磚完全體果然係4.4
索尼大法好

聽講3.5同4.4入面既野係分開
要重新run in過
黑磚完全體果然係4.4
索尼大法好

要重新run in過

成部機得電容要run 200個鐘咋嘛
200蚊想放左條係R studio買既手工線
三千筆直係唔係x5最抵屌
黑磚完全體果然係4.4
索尼大法好

要重新run in過

成部機得電容要run 200個鐘咋嘛

好似分兩part
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞