[耳機撚] 討論下香港各大耳機店(11)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
200蚊想放左條係R studio買既手工線

咩插頭
黑磚完全體果然係4.4
索尼大法好

聽講3.5同4.4入面既野係分開
要重新run in過

成部機得電容要run 200個鐘咋嘛

好似分兩part

係分開有2個時鐘
但要煲咩

咩插頭

3.5mm

咩插頭

3.5mm

咩插頭

3.5mm

......
黑磚完全體果然係4.4
索尼大法好

聽講3.5同4.4入面既野係分開
要重新run in過

成部機得電容要run 200個鐘咋嘛

好似分兩part

係分開有2個時鐘
但要煲咩

唔係2堆電容咩???
我以為分左兩堆就要分開run喳
三千筆直係唔係x5最抵屌

可以試埋dp100
im50想升級買$2000內既耳機
覺得ath 無其他brand咁好戴,例如shure同westone
有無im50加強舒服版介紹
westone係咪連燈仔都唔太like
IPhone7個耳機轉插會唔會影響音質?

轉插有獨立dac
用喺iphone6s或以下係會靚聲過原本
當然凡事都可能有例外
三千筆直係唔係x5最抵屌

可以試埋dp100

Dp100計聲贏x5iii好多
覺得ath 無其他brand咁好戴,例如shure同westone

It03

咩插頭

3.5mm

......

846換twag v3 4wire線是否不智?

It03

上網見到好多人都話正
好似賣得好勁,無地方有得試喎

何出此言

It03

上網見到好多人都話正

加600上灰黃鸝

好多人咁換但我覺得twag 啲聲麻麻
利申有一條v3 但唔係用846
隻535 個殼散左
應唔應該整定係整CM

Sor for 1999

It03

上網見到好多人都話正

加600上灰黃鸝

如果鍾意ATH聲, 可以試IM後繼LS系列, 舒服好多
但唔知邊度有demo, 同埋未出行貨
隻535 個殼散左
應唔應該整定係整CM

整cm你會後悔
隻535 個殼散左
應唔應該整定係整CM

整cm你會後悔

整對真cm
隻535 個殼散左
應唔應該整定係整CM

整cm你會後悔

整對真cm

應該就禁整返?有無邊到整推介

認真 用完有bug 成日聽完電話自動放大聲 刷聲 耳都爛
之後即刻唔再用iphone 聽歌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞