[耳機撚] 討論下香港各大耳機店(11)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
有冇人感覺到WM1A更新完D中頻好左?

真定假?有冇伏?
今晚返去update

放心更新完部機快到食左春藥咁
DAP係咪出左一排就會降價,想入WM1A,但覺得有D貴

咁新你有排等

隨著時間的確係
通常係有下一代先會減得明顯小小

咁邊度最平,有冇人知熊仔幾錢

1a現金最平好似8200

我前幾日問過dmx都係哩個價,唔知熊仔會唔會平d
a35 更新完 唔再lag

除左操作順左
仲有咩更新左

聽歌果陣唔會lag一下
家下咩年代? 數碼野data點會有error同無效對, 56k年代已經做緊呢樣野, 如果數碼訊號有問題就唔係音質差左, 係直頭聽唔到, 隻花左既cd就已經係lost左訊號既原理.

數位交換資料一直都唔係1次就算, 仲會每段code都有效對碼, decode速度基本上係real time.

算, 都係唔阻你哋賣線發達

http://www.edn.com/design/consumer/4376143/Fundamentals-of-USB-Audio
http://www.silabs.com/documents/public/application-notes/AN295.pdf

有心討論嘅就自己睇下
純粹想吐槽嘅就算了
而家唔係講佢現實環境表現成點,而係純講佢機制
抱歉遲左覆你

搵完source得一個人覆
巴打們好
想問下如果要重BASS IM50夠唔夠喉?
IM50隔音好唔好?因為我真係好撚毒
想帶左耳機就乜野其他聲都聽唔到
同埋問下IM50 依家缺唔缺貨?
唔該咁多位巴打

自膠

隔音就LS啦,bass呢個budget諗太多

係咪ls400?巴打

ls50
搭單問下
1k內有咩藍芽喇叭推介?
同埋係邊試好啲
有冇巴打部黑/金磚更新失敗

用電腦個軟件唔得咩
cm岩岩到手,之前未戴過cm,戴上去非常隔音,但係條管最入果度好似頂頂地咁(戴兩粒鐘又唔痛),咁樣其實係唔fit定純粹未戴慣
cm岩岩到手,之前未戴過cm,戴上去非常隔音,但係條管最入果度好似頂頂地咁(戴兩粒鐘又唔痛),咁樣其實係唔fit定純粹未戴慣

戴多幾日先

戴多一兩日先啦
5000-6000左右有咩圈鐵推介?
暫時想試aroma w6 um martian
希望暖D 氣氛好D
利申隻ASG2.5跌左又絕左版

真定假?有冇伏?
今晚返去update

我都update左了 暫時聲底唔覺得有分別住
操作明顯快咗好多
原來黑磚金磚賣撚到冇晒貨

係啊要訂

係啊要訂

知唔知邊間最平
只知dma賣8200

係啊要訂

知唔知邊間最平
只知dma賣8200

百老匯唔知仲有冇匯豐卡現金回贈

係啊要訂

知唔知邊間最平
只知dma賣8200

我都係上DMA睇,未去其他問價

係啊要訂

知唔知邊間最平
只知dma賣8200

百老匯唔知仲有冇匯豐卡現金回贈

半個學生哥 冇卡
最後買左灰黃鸝
真係好啱要黎聽流行曲
最後買左灰黃鸝
真係好啱要黎聽流行曲

灰黃聲底幾清,但最後我選擇左fxa7

用電腦個軟件唔得咩

得左了,close曬電腦d冇用程式

真定假?有冇伏?
今晚返去update

我都update左了 暫時聲底唔覺得有分別住
操作明顯快咗好多

真係快咗好多
邊到有ls50賣其實

大伏星際101好似有
仲有北角果間唔知咩
信和之前都見過

101有就有 但賣690 信和唔覺眼
出北角望下先

終於買埋ls70

Ching 邊道買幾銀?我都諗住整番隻

不覺x彩 888 應該仲未有假

有無mic架請問

冇 但101就有

大伏星際101好似有
仲有北角果間唔知咩
信和之前都見過

101有就有 但賣690 信和唔覺眼
出北角望下先

終於買埋ls70

Ching 邊道買幾銀?我都諗住整番隻

不覺x彩 888 應該仲未有假

有無mic架請問

冇 但101就有

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞