[耳機撚] 討論下香港各大耳機店(11)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
whisplash twau點睇

新出嗰條reference?
我有friend買咗嚟配SEM-6
佢話係next level of shit
音場 細節 平衡 全部提升
佢嗰條係3.5mm頭

佢嗰條係3.5mm頭

銀鍍金 唔知係咪新

佢嗰條係3.5mm頭

銀鍍金 唔知係咪新

https://www.whiplashaudio.com/index.php?route=product/product&path=55_263&product_id=1117
我個friend係買呢條
用緊wm1a嘅巴打有冇用咩mon貼同埋套

淘寶玻璃貼唔用套
dma見到有隻韓國皮套你可以睇下
唔見咗隻it03 買隻灰黃鸝好唔好
其實4.4mm係咪要6絞以上
唔太識硬件野
唔見咗隻it03 買隻灰黃鸝好唔好

考慮緊呢兩隻 同sd2
adele算唔算女毒 諗緊inear sd1/2 /灰黃鸝 定有更好選擇
有冇人解答下小弟

inear sd2 調音最成熟
adele算唔算女毒 諗緊inear sd1/2 /灰黃鸝 定有更好選擇
有冇人解答下小弟

唔太識硬件野

唔關事, 4絞就得, 都係R+ R- L+ L-
有冇人解答下小弟

姐係點
IPhone7個耳機轉插會唔會影響音質?

認真 用完有bug 成日聽完電話自動放大聲 刷聲 耳都爛
之後即刻唔再用iphone 聽歌

我都係 勁刷 聽到燥索性唔聽
唔太識硬件野

thanks 見到條twau好想買
不過上個月已經買左007
唔太識硬件野

thanks 見到條twau好想買
不過上個月已經買左007

再次出擊
想放左對orion 有無巴打有興趣
仙女座好靚
巴打們點評Nakamichi NEP-mv7?
之前買400係咪俾人搵左笨?

利申:完全新手
買左te100 換咩線好?
買左te100 換咩線好?

Fostex本身條線應該都好唔錯
原來金/黑磚3.5/4.4既電容同電路係完全獨立
上左4.4又要開始煲機
原來金/黑磚3.5/4.4既電容同電路係完全獨立
上左4.4又要開始煲機

姐係買黑磚一定要搭條線先
仙女座好靚

今日試完好正
pp8一貫inear調音
又係果種好撚順耳 但又冇特別既聲
pp8一貫inear調音
又係果種好撚順耳 但又冇特別既聲

哩樣真,隻sd2好舒服,聽得耐都唔會累,但係會好悶好想換耳機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞