[耳機撚] 討論下香港各大耳機店(11)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
知唔知壞咩
不如買過第隻

咁千零蚊係咪ue900最好

ue900s好咩?我覺得好干好難聽 ,定係我問題

唯一一隻聽唔夠5秒放低既耳機

900s 個評價其實都好兩極嘅 我自己就幾鍾意佢隻聲底 升級都係揀返ue 試左先買啦

以前用開TF10
UE900真係好難聽
想問 Fiio X5 iii 個數字濾波器姐係咩? 應該點set?

Dx200繼續出垃圾firmware
知唔知壞咩
不如買過第隻

900s 個評價其實都好兩極嘅 我自己就幾鍾意佢隻聲底 升級都係揀返ue 試左先買啦

以前用開TF10
UE900真係好難聽

UE900s要搭條銅線先聽得下
知唔知壞咩
不如買過第隻

以前用開TF10
UE900真係好難聽

UE900s要搭條銅線先聽得下

有無諗過條線有幾難受

準備刷返1.36
想問下535普通版同special edition有咩分別
現家大約幾錢入到手

自己本身用緊RHA t20
咩歌都會聽下,比較多既係band同pop
㨂earphone會鐘意d音場大d, 分析力強d
肥花dpx1二手賣2800好驚中伏
今日收到代理電話叫我影返訂cm 嘅資料俾佢

邊間咁閪 咩cm黎

Ve6 經dma 訂
唔知喺dma 俾漏佢地定佢地整唔見咗

似整唔見啦

做cm緊係去2樓果間做啦 pro好多
用緊隻im70開始單邊聲
有冇d同價位推介
用緊隻im70開始單邊聲
有冇d同價位推介

放對有兩邊聲嘅畀你

準備刷返1.36

JBL CM202撚唔撚得過
肥花dpx1二手賣2800好驚中伏
日本amazon做特價計返港幣三千頭
不過要用代運
依家百記用恆生卡有優惠三千六百幾
想問下campfire係唔係一年保?
現家大約幾錢入到手

你用咩player
535red 如果用iphone直推基本上同音場冇緣
第一次拎shure啲嘢去整
846用咗年半就壞咗長線(左邊成日斷聲)
不過拎上去維修2星期就可以拎條新仲唔駛錢算係咁
用緊ue900s 想換campfire audio orion大家點睇?
雜食 鍾意聽暖聲
現家大約幾錢入到手

你用咩player

咁岩就係iphone
即係d聲好近耳仔?
有冇咩相近價位既earphone可以推介
現家大約幾錢入到手

你用咩player

咁岩就係iphone
即係d聲好近耳仔?

人聲好近耳仔 樂器聲好遠同痴埋一舊
但人聲係好J嘅
同價位我唔太熟 當初試完535再試846就決定畀多少少上846
用緊ue900s 想換campfire audio orion大家點睇?
雜食 鍾意聽暖聲

你覺得orion暖聲咩?
現家大約幾錢入到手

你用咩player

咁岩就係iphone
即係d聲好近耳仔?

但人聲係好J嘅
同價位我唔太熟 當初試完535再試846就決定畀多少少上846

又黎俾多少少系列...
846好似唔係少少咁簡單
現家大約幾錢入到手

你用咩player

咁岩就係iphone
即係d聲好近耳仔?

但人聲係好J嘅

又黎俾多少少系列...
846好似唔係少少咁簡單

出去試咗先
如果啱聽嘅不如儲耐啲一炮過

邊間咁閪 咩cm黎

Ve6 經dma 訂

似整唔見啦

最緊要係坐得舒服 唔會比人望住曬

邊間咁閪 咩cm黎

Ve6 經dma 訂

似整唔見啦

最緊要係坐得舒服 唔會比人望住曬

2樓邊間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞