LIHKG機械鍵盤集中討論區(22) 新手睇頭post - 新增DIY鍵盤全攻略~

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
好玩嗎
有種望住自己既成品都覺得扯扯地既感覺

JTK HYPERFUSE終於到
到落都幾掂
散裝定有送盒丫今次
有送盒
btw
分撚咗兩個H比我 冇K
Zfrontier?
神級customer service
想問下flico minila air白色版喺咪得中國有出
想問香港有冇CHERRY MX Board 3.0S賣?
想平平地買隻返工用
屌 Razer 個閪 Huntsman TE (TKL) 賣 $1'100
有冇巴打收filco majestouch 2 ninja 側刻 青軸冇保 keyboard only.
換左Leopold 之後少用.
請問邊度有得買topre realforce
搭單一問 想問下滑鼠問題
G900同G502 hero 邊個較好
打機為主
魔鬼
一係日森 (不過香港冇保養)
其實我係咪唯一一個覺得「Macbook Pro嘅keyboard嘅手感都唔係咁差啫」嘅人

差唔多啦
K65 Rapidfire都係呢個價錢
再講 K68 Rapidfire 喺美國嘅價可以平過哩度嘅K65
想問下各位巴打有無邊隻牌子/model係觸發克數同鍵程高 , 反饋力道中等,同埋有段落感

之前用開薄膜, 上個月買左隻leopold 750r紅軸用左一個月都覺得唔係好岩用
出去行過試d大牌(flico/ducky/帆船)都係覺得麻麻 唔知有無咩推薦 筆直都係1000左右
Any Cherry MX Green?
睇黎呢位人兄有d要求考唔考慮下自組
Cherry White

雖然個人更鍾意cherry clear
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞