【眾籌】日文版文宣唔好登住!要大執!

903 回覆
2268 Like 13 Dislike
又黎字海,大佬呀
其實你做乜係咁針對佢地
老實講呢度大把文宣巴打,得你一個聲稱你個fd遇到呢個問題
問你個fd喺大gp定細gp又唔答
你想分化咪直接啲講囉
點呀?護主呀?
呢到講左咁耐有冇人搵過我哋加過我哋入文宣組呀?
日本妹係到改左咁耐,有冇人搵佢Join呀?
有人出到聲講到話有經驗,留埋TG,有冇人搵佢哋?

我係日本既香港人朋友都當呢單嘢係笑話來,
小圈子,圍爐。
我都知痴埋中箭到都冇好嘢架啦。
你哋咁enjoy既咪盡力enjoy囉。
希望盡執
全世界都係自己加入,你有咩咁巴閉要人地嚟搵你加入

利申: 我唔係眾志嘅人,亦都冇同佢地有太多交流,大家都係專注緊做好G20文宣嘅事
簡單速讀左有少少文法問題所以變得少少怪
駁唔到就開始靠屈人護主想模糊個焦點,十足十共狗屈人外國勢力支持嘅技倆

呢度冇大台全部自發呀on9
香港人 小圈子 一盤散沙

邊個最開心? 自己諗下
柒出國際唔係篇文,係比人見到出篇稿都要嗌哂交
咁易分化到既咩!
我依家係屌緊文宣群唔聽人講,
上面留言講咩呀?
「問周庭啦」「問周庭啦」
幾多巴絲,N1,N2係到留言講點改,
請問文宣組有冇人入來睇下講乜嘢呀?
乜撚嘢都話人分化,你自己有冇自信心架?
依家大啦啦全香港同你一早同你籌左500球出來登報,
你對得住大家??
同時間追留言同tg,個時間又咁緊迫
係咪無可能做得到呢?
我諗呢到留得TG既人唔係巴閉而係搵唔到門路入,
先留TG希望有人加佢哋入去幫手。
唔係巴唔巴閉,而係你有冇心去搵人幫。
其實唔駛推, 比意見同留低聯絡, 因為都無人回應
我都搵過tg grp link嫁
完全搵唔到先係到改多謝絲打幫我地講野
嗱我講多次
我係自發義務幫手嘅普通人,唔係搞手唔係眾志冇政黨背景,所以我對得住天地良心
我上面亦都講咗,如果係要具體參與日本方面嘅廣告內容,係要入去日本方面嘅細gp。
文宣公海亦都pin起哂啲細gp link,你或者你嘅朋友自己唔入喺個公海嘈同埋上嚟連登嘈真係冇意思
N1唔代表識講野
識廣東話都唔一定識演講
仲要係講政治野
留tg嘅手足當然係無任歡迎
雖然其實真係唔會有人add
我都係610-612嗰排識到啲文宣手足先入到去
想入 點入?

利申: N1日語
你講緊邊個group有pin起晒link?
琴晚到今朝我都淨係見到好多人話想幫手日文
但一直被人覆已經夠人

另外究竟而家份稿改成點係咪無人知
我同意你…
乜7都話問周庭仲話佢幫眼睇下都好
如果佢真係咁好就會幫手睇下啦…
但呢到明明有咁多日文好過佢既巴打又唔聽(咁都有N對眼幫緊喎)
老實講個細GRP都真係幾小圈子, 但唔係話男神女神護主
只係唔接受人意見only, 不過而家講咩都冇用, 改好佢先唔好7出國際OK?
好想問多次因為之前冇人答我
Poster → 已經冇得救
長文+信 → 仲有時間救

有冇理解錯?
傻啦大家都係想為香港好。
我有問我朋友點睇,佢就同我講左個群入面既嘢,
然後見大家一邊係到改,但冇人理不得只,
重要話我哋「巴閉」要人搵上門。

我真係好撚嬲!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞