達哥宣布即日起無限期直播休止!

1001 回覆
652 Like 108 Dislike
連衛兵加油呀
下個到黃子華
反達哥班人原來先係真正達FANS
我好亂呀
小氣達
咁多人叫你69出黎又扮烏龜
連狗表左態未 未表姐係撐共 連登=支那論壇 連登仔=支那賤種
學小店罷市?
人地有話佢係唯一免費娛樂?你中文拎u㗎?
個陣backup狗事件達哥出聲明前班連登仔咪一樣俾人煽動去瘋狂屌鳩達哥

有幾多個人真係肯公關露面發表政見,就算份工俾人炒生計受影響都在所不惜?
確實有呢啲人,但佢地出事時有幾個多連登仔伸手援手?

自己唔敢做呢啲嘢就迫個公眾人物代你地去做,佢出事嘅話?WFC,最多叫你一聲義士囉

只可以包容佢地心目中嘅立場,呢班人嘅質素睇得出香港嘅民主發展點會有希望
連衞兵就係呢d咁既人
有頭有面
香港人
有義務同台灣人講香港情況
應該係開台大叫平反六四
打倒中共
哎唷唷 上面班傻閪見到無台睇發撚晒惡
喂喂喂 你地唔係話有言論自由?
我地屌佢 還屌佢 (我地自由黎WO)
佢停播係佢自己問題WO
你地唔係應該去安慰你地主人繼續開?
又走黎屌我地?
又話我地批鬥又盛 你家下又批鬥我地阿?
成班盲撐迖哥 逃犯條例一隻字都唔提就知佢咩料啦
下個決定反美斯C朗
反正佢地都係無腦反, 志在有得起連登嘈下交咋嘛
年年講今年唔講,有問題?
年年唔講今年唔講,冇問題?
實係佢打通頂你晚晚睇啦兄弟
休台咪休台囉
睇少陣達哥會死未
唔講仲以為達哥真係同你地有親
真係好多達衛兵
關乜撚事 台仔個個問佢點睇64
佢答都唔答 提都唔提
如果佢真係做台仔生意
咁更加無忌諱 直接表態討好台仔啦
你真係戇撚尻 倒轉嚟講都得
佢地收政府錢架
而家成功左有錢收
點會出街 遊行都唔會
成埋無知既人無判斷力比人洗腦
收到風波台四足們下個要搞bob叔
好心收左錢果班網絡打手俾啲職業道德啦,把口咁疏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞