達哥宣布即日起無限期直播休止!

1001 回覆
652 Like 108 Dislike
就係睇開有感情先會出聲講姐
chatroom我唔知啦 近年chatroon都比較低質
但連登好多post都係以事論事姐
想佢主動講下呢件事就叫迫佢表態?
剩係尊重兩個字已經fail
成班盲頭烏蠅喺網上面尋求精神領袖
好好笑

連登仔咁就打晒飛機覺得自己贏咗
請問為香港爭取緊啲咩呀各位?

利申 冇睇達哥
無正視問題既人仲有好多,點解你仲有時間係到討論,快D去批鬥佢地啦
啱,應該所有香港公眾演藝人,必需拎件事岀黎討論,呼籲公眾市民
否則唔配係香港搵食
雖則我都覺得提下冇問題
但唔覺得提完之後 班人就會唔嘈冇表態
佢賺中國錢都唔屌佢,始終佢捱咁耐先捱到
但屌你老母連提都唔撚敢提
我以為佢中國人,一提會比人送去勞改營
收得個三毛仲要做research?我驚佢地拉隊去勞工處抗議
連登一個都係香港最大維穩論壇,啲5毛3毛多到
搞掂左達哥, 送中第一階段勝利!
重有無邊個streamer想開台? 一齊沖入佢chatroom迫佢表態先
中國人始終打自己人最叻
一向
成班懶係有理性分析嘅人
最後又咪比啲狙擊達哥嘅人利用
民主?言論自由?咁用架?
行為同紅衛兵玩批鬥冇乜分別
講又批鬥
唔講都批,唔怪得咁多人支持雜總,性質一樣啫,好似我好幸福呀
呢啲一睇就知有問題啦
個遊行係反送中,唔係反達哥,唔明點解出現69唔出現呢個關係
標籤連衛兵真係好難聽
反連登仔迫達哥表態唔緊要
班人係咪冇讀過書唔知紅衛兵係咩就跟風講
就算影到都係交戲啫 marketing嘅嘢大家明架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞