達哥宣布即日起無限期直播休止!

1001 回覆
652 Like 108 Dislike
其實做實況主本意就只係靠donate 同 subscribe 生存
一拉到工商就好複雜 但唔係個個好似餐哥有咁大個base唔使工商都生存到 特別係港台都好習慣做免費仔(其實我只係吹奏緊餐哥)
其實你咪繼續追擊,我真係冇咩所謂。最緊要係你要求佢做既野你自己都要做到呀,如果唔係,係結果上你同佢有咩分別?(同樣冇公開表態俾所有人知)所以我支持你係連登開真名表態呀
達哥:要返工,不了
班撚樣一撚定追得唔耐
追咗咁耐 依家只有失望
表你屎忽隆態,批你老母西個鬥,爬左文先好話人啦文盲
達仔一向都係關心時事,突然噤聲自我審查先係兄弟關心ge事呀
信埋d三毛屈兄弟逼表態都算,仲人云亦云跟住講,你就不學無術喇,真心膠之中你都算萬中無一

連登班紅衛兵今次打倒左邊個高官走狗呢
仲有個 POST 問會唔會有警察會良心發現,
但原來佢良心發現之後要即刻開台同人講,
咁點會有可能有良心發現嘅警察呢
https://youtu.be/tcttgkH74N0
我依然相信達哥仲係有呢一面
達哥 勿忘本心
no response已經係一種response啦
只可以話佢今次選擇用呢種response令大部分人好失望囉
子華有違過往 提社會時事政治問題 嘅作風
逃犯條例修訂咁大件事都隻字唔提

下一個子華
嗯嗯
竊書 讀書人的事 能算偷麼
班柒頭皮睇得果兩三年係度扮資深達哥歡眾
Jtv果陣已經睇緊達哥 果陣幾百條兄弟日日開心fifa傾新聞
對宜家既達哥失望先係正常資深擁躉 對比起jtv同早期ttv達哥明顯變左質
連登仔思維同tvb膠劇入面d戰場小兵一樣打仗一定要嗌沖呀,殺呀,如果唔咁做就唔係自己人
希望連衛兵由連登做起
捉返上面兩個post留言話會為錢奶共既人出黎批鬥先
老in
人哋啱啱先話屌達哥變咗質都要俾你哋話逼達哥表態
即刻就有個照樣講敢唔敢開真名表態
所以咪話你哋班達粉根本係唔講道理囉
屌埋黃子華既話 你先出黎話人連衛兵啦on9
G持
事實勝於鴻辯
你飲緊大陸水,著緊大陸衫你都直接返大陸啦
一向關心時事,然後有一次選擇沉默就等於錯?老實講我覺得就覺得就算達哥依一刻話佢係親中都冇問題囉!問題就係班沒有容人之量嘅人,立場同佢地不一就話人錯
Anyway, 我係針對緊班係chat room 瘋狂迫達哥表態嘅人囉,如果你唔係嘅,就死埋一二邊啦!唔好對號入座啦傻膠
呢條友弱智架 講極都唔明
上面個個好好多
唔係個個忠實觀眾想話對佢失望咁簡單
而係有班人用佢變咗,同自己意見唔同就想佢消失要收佢皮,呢個行為就真係同大陸無分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞