達哥宣布即日起無限期直播休止!

1001 回覆
652 Like 108 Dislike
講咁多都仲唔行動升級?
你表左態未呀?
其實d達粉都唔係第一次搬龍門 而家一無台睇就沖哂出黎屌人
你話佢第一次露紅底既話都情有可原 但轉變幾多有眼睇
其實做得咁上下名氣既streamer就要抵受各種壓力
而家唔take side放低句野休台其實係一個還擊黎
上面有人話睇達哥係為左睇打機啊
戇鳩到
佢地睇日本AV一定係為左睇格仔唔係想睇條女
講真,我由佢玩 silent hill 個時睇達哥,
相信比在座既都要睇得耐,個時係舊登睇起,又無咁多小學雞同盲達粉。
但係點解有心追睇落去? 係我覺得個時佢價值觀係正面,係相同既。
由佢會講起六四,雨傘......到今時今日連新聞,一粒字都無提過,
唔係好似班戇鳩屈人係連衛兵,而係到而家咁多中小學生去睇,
連少少史實,少少正確既價值觀俾佢地知香港發生緊咩事......
就今次黎謂真係幾失望。
只不過達粉唔肯接受真相,係難既......
梳理下先出聲啦 一味靠惡無用
係呀得呢4個point咋,你就呢4個point 講下你有咩高見囉
過撚左69佢咪又係會開番
呢個時候唔停 星期日會收唔到科 達狗醒呀

達狗成日打機扮廢娛樂觀眾
冇得睇仲好唔 睇多個人會愈黎愈戇尻
咁你段出名出樣片呢
達哥就話垃圾淆底獸姐
你唔係啊
師兄麻煩你留言之前用下你個撚腦諗下先講
成班小學雞盲撐
當初之所以有人支持達哥係因為達哥同觀眾有同一個價值觀
一邊玩fifa講新聞一邊同觀眾互動互相討論
姑勿論達哥係咪想人多d關心社會都好
講左咁多年都有一定既影響力

點解會演變到叫佢企邊講立場
係因為達哥係送中條例呢件事上係冇講過一句野
先唔期望達哥公開表示反對
但作為一個公眾人物係有責任對公眾有一個正面既影響
至少都用中立態度陳述成件事
反對與否就等觀眾自行take side
但佢冇

事實上達哥某情度上已經表左態
相信好多人亦唔會再睇佢開台
既然價值觀已經唔同左
我睇多兩頁新聞仲好
唔差在係連登開名表態啦,而家香港水深火熱呀,你唔係唔帶頭行出第一步呀?
講撚到口都臭埋
咪話撚左你主人以前雨革64都會提下
(拿 無叫你主人大叫平反六四 叫大家6月9號上遊行)
問題你家下連有少少敏感既話題都唔講
係咪近年有中資公司 有利益
所以變到可以沉默阿? 可以為左搵食視而不見
根本就係咁

連個討論論點都未搞清楚
就扭曲反對聲音
盲目擁護自己偶像

究竟邊班人先係紅衞兵呢?
你係咪智障?
你閱讀同邏輯都好有問題。
你第一日睇达哥?
達哥收左山喇喎,咁而家下個到邊個呀? 俾個名黎啦
你地而家係唔表態就要反呀, 唔係淨係反達下話?
答我呀屌你老母
點都好
咁多時間屌人表唔表態
或者係度搵交嘈
不如叫多啲人6月9上街

做好香港人嘅本份
我都係淆底獸,咁點啊
不過我網上淆底,現實喺公司可以表態支持69
而達哥依隻畜生無一分鐘敢表態,不論網上開台同現實對住大陸金主
中共+777未收皮之前 就收左達哥皮
絕對係民主既一大步 解放宇宙指日可待
一打唔撚柒洗找

見你咁有心打咁撚長雖然重點錯撚哂都應下你,而家冇人逼佢表態,係話佢一反常態

古有文字獄今有敏感詞,到大事大非之際避而不談,自我審查,歪風不可長

碌鳩逃反條例我就反硬ge,順手再咒三毛眾叛親亡
傻仔 你打咁大篇野有撚用咩
幾句已經回撚左你重點
你明就明 唔撚明就唔撚明啦
仲係到柒下柒下咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞