達哥宣布即日起無限期直播休止!

1001 回覆
652 Like 108 Dislike
呢樣真,班狗呢招高明,又可以踩達哥,又可以阻人上街,唔好中計
好波,搞掂一個達哥
下一個迫邊個表態好呢?
Ummmm不如搞下講化妝品嗰啲?
生面口唔比出聲牙聽講
連衛兵搞批鬥係一件事
佢哋會唔會真係喺六九落場就另一回事

你係有心落去嘅其實唔使睇佢哋面色
我都覺休台仲好
最好比連登反多D
祝福黎
乜都關政治事,但唔包括我飲咩水,食咩肉,用緊部電話邊度做
其實幾時開始有份工係一定賺大錢 又唔會有風險

點解有人好似講到一定要比達哥賺錢咁 賺錢靠實力啦 之前出game又係 又話咩唔課金唔係兄弟 有時都幾痴線

大佬 名人冇壓力 唔叫名人啦

同埋佢其實回應吓就冇問題啦 平時都成日帶頭盔啦 講話唔方便都可以 但係點解會沉默
從來唔撚睇
兄弟前兄弟後果d一撚定係虛偽撚
邊句唔俾

達粉質素
你都戅鳩 以前日日讀新聞 節目特色
而家奶共奶到大是大非都唔講 唔屌得啊?
點解連登仔咁大反應?
係因為期望越大失望越大啊
仲有咩香港人直播緊?
我地要去迫佢講平反六四,天滅中共
一個之前有講新聞但對咁大件事都隻字不提既人你話冇自我審查我都好難相信
我都好想自己錯怪佢
咩陣式4422525
笑撚死
之前又話達哥以前會係雨傘運動休台
等大家關注社會
依家咁大件事仲係到打機
到依家休台等你地關注返社會
連衛兵又屌
連衛兵仲要以為係自己屌到達哥休台
好威威咁
達哥平時chatroom面對咁多小學雞都未嬲啦
點會因為連衛兵幾個post就休台
連衛兵出咁多post屌達哥
達哥就可以大條道理休下台
又可以等3毛少左攻擊目標 分散唔到公眾注意
成班連衛兵俾人利用左都唔知
如果俾連衛兵屌幾下 就要跟連衛兵要求既做
咁達哥好打有限
依家休台就高章
根本唔係話佢表唔表態,而係佢隻字不提,其他事佢都會講下,姐係代表咩?
以前64佔中都出聲
真兄弟都知最近變點成點
只可以話好失望
18772525幫到你
Toyz越黎越唔好睇
學人扮野越黎越低裝
扮得多真係悶
成件事好荒謬
以為入咗強國微博
同689有咩分別?
30年前佢夠屌中共鎮壓學生啦,而家咪做緊政協
幾年前達狗夠屌下政府屌下時事,而家咪收人民幣為黨
你會唔會撐689?撐嘅都係3毛啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞