達哥宣布即日起無限期直播休止!

1001 回覆
652 Like 108 Dislike
今日咪休台停工表態囉
同意,心態永遠唔係你死就我亡

一定要對方跪低

大佬呀

就算聽日畀民主你咪又係搞到一塌糊塗

民主要溝通架,理性個隻呀
條撚樣轉變快到成個湯家驊咁
唔知以為佢又衰11比中共鏈住春袋
依招以退為進用得靚
等班fans出聲屌鳩你班友迫佢表態 搞到要休台
咁就過到骨
之後過一排就話 唉見班fans咁慘 順應大家要求開返台啦

利申返先: 花生友 兩邊都唔幫
廢事俾野追住黎咬
越睇越覺得悲哀
講真
呢幾日出聲既 唔係嗰班波台假膠
而係一啲由jtv年代已經追開達哥既兄弟
以前既達哥其實唔會表態支持啲咩
但佢會用陳述/暗示既形式講呢個社會做咩事
貼地 君子 呢個亦係佢紅既原因之一
亦咁多年都無乜haters

69唔提都明
但64
當柒婆都出到聲話6月4日係一個特別既日子
年年都有暗示既達哥
今年完全唔理 even chatroom成晚都講緊
就好似平衡時空咁

睇咗咁多年既兄弟 好難唔會覺得失望
完全係愛之深責之切

嗰班盲撐達哥既所謂兄弟 都唔知睇咗3年都有無 連達哥以住有咩值得欣賞既位都未撚知
達哥咩立場 支持邊一邊 我諗大家都知 大家火力強勁點解唔去屌班 校長 何妖既仆街 大家炸下佢地 好過搞個其實支持既但無表態既人

同埋其實大家都有心有力 不如分時間去說服下身邊人 6月9出黎
當然最好自己都會出黎 唔係齋追擊完人就算
溝通之前就批鬥死左啦
係連登係網上講理性
連登仔同紅衛兵冇分別
又話打機台唔關政治事?你班達狗仔粉搞到我好亂啊仲有,當年928 Bomba夠話休息,但阿Fox定Felix其實咪又係撐黑警
乜連登唔係建制票倉?
連登仔最憎達哥搵錢,反完成功咗咪收工囉
你叫佢地反啲佢地鍾意而響大陸搵食嘅藝人?佢地屌到你撻皮都似呀
咪係
達哥不嬲都無公開支持
但會中立咁提
連燈仔網上兇狠現實6撚64個日咪又係照常番工 69唔洗番工咪當出下街行下
咁你就快撚d行動啦, 我不知幾想收大中華膠黃子華皮好耐, 有你地班義工出手,我就可以食住芯生等睇戲了
支那达終於收皮
佢又真係無表態
兒登仔勝利了
鍵國吧!

你地同共產黨基本上無分別呀
兒登特色社會主義制度

我屌你地老母啦 仲學人爭取民主
你地唔撚配呀
邊個有開台 唔表態都係鬼大家識做啦
當初曲撐8964 撐佔中到
今日0表示
都可以話人屌錯?
咁你當初講既向善 為兄弟

香港咁多手足當你兄弟
叫你出句聲都不了

兄弟
膚淺之極
https://youtu.be/APpjfAfSBbs
今次真係大家都冇魚蛋食了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞