達哥宣布即日起無限期直播休止!

1001 回覆
652 Like 108 Dislike
代理隻大陸game 直接返大陸啦
我都唔知呀,不如你講下你老闆係邊個俾大家知?反正你都表左態啦
我真係廢事打字同你呢D弱講咁多
COPY上面巴打
而家講緊個問題係
達哥有違過往 提社會時事政治問題 嘅作風
逃犯條例修訂咁大件事都隻字唔提
就係而家唔講唔提 寵到你哋班契弟
「我討厭政治」「關我咩事」

然後你班達粉就用個四個POINT黎回我地
仲問我有咩高見?
你係咪撚係弱智呀?
香港真係仲慘過台灣 避無可避 所以唔係話唔想支持本土 但下下紅左都要親中資既不如一開始唔好用本土嚟欺騙人感情
咁平時 搞活動 幫人宣傳又點啊 咪又係不了不了
平時唔支持人 有事就一定要佢支持
真係同你以德報怨咩
達哥就係比呢d網上老虎咬食
咁你係乜
而家講緊個問題係
達哥有違過往 提社會時事政治問題 嘅作風
逃犯條例修訂咁大件事都隻字唔提

係由有變無
睇清楚人地個論點係乜先啦 On9仔
點解香港人而家會變成咁?一個人連選擇沉默應對嘅權利都冇,都要比你地班不學無術嘅鍵盤戰士批鬥.
好似依家嘅香港,只有表態反共先等於政治正確咁.
好心你地諗下自己做過啲乜先啦
有空閒係6月4號睇達哥開台姐係你冇去64晚會啦,你自己都冇行動憑咩話人咩奶共啊乜乜柒柒,重要人地只係唔提,並不是表態奶共!
從來變嘅都唔係達哥,而係chat room多左班只會埋怨個社會、埋怨世界、埋怨依樣個樣又唔識自我反思嘅觀眾。自己一事無成,然後就唔抵得人地上位
唔該你地清醒小小啦,達哥係開台打機渣,唔係開台表達政見啊
香港多左咁多價值觀扭曲嘅青少年真係多得你班連登仔唔小
Ok你可以話人紅左、成為左公眾人物就有所謂嘅社會責任,但驚自己講多錯多所索性選擇沉默,唔係正正盡左責任咩?我完全睇唔出反達哥個理據係邊囉
用埋D支那圖又係咩意思
你唔知就收撚皮啦
一味喺度問喺度spin
我屌你老豆當依度chat room 咩
唔用支那圖达哥邊識睇?

班on9毒撚
抵死啦,咁簡單講句支持都唔識,仲想出黎搵食
學佢咁講
大家都只不過係淆底獸
要出名出樣拍條片講64
邊個肯制?
網上老虎 現實,,,,
表你個屎忽隆態,香港人本份都係要識字,追post啦係咪讀毅進呀
如果佢想搵食,係應該出黎講唔支持先岩喎
好威威
达哥導人向善既成效好顯著
有班人講到達哥掂一掂六四個話題就會俾人封殺咁
CCTVB新聞都影六四晚會啦,係咪執得?
講咗幾多次佢提吓係特別日子/話唔方便講都好過完全無視?
照你哋邏輯chatroom出現64字眼佢都收皮啦,根本就打橫嚟講
思貝比佢好 少少
正常發揮
有上連登既都咁弱智 更何況CHATROOM班小學雞
唔該Ming jai都要收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞