達哥宣布即日起無限期直播休止!

1001 回覆
652 Like 108 Dislike
算鳩數啦,6月10號咪又開返
馬照跑舞照跳
老老實實 邊個表唔表達立場佢自己決定

不過到時咪邊度有著數就去邊 見抗爭到就換個icon扮支持 過兩個月又屌話政治好煩
呢種牆頭草仲垃圾過政府 而fb留言嘅正正一堆呢種垃圾 呢種垃圾要清算
麻煩你拍返一段出樣出真名既片表達下想法
我會支持你
呢個咁關鍵既時間
身為香港人關心下香港
陳冠希都話無限期退出娛樂圈
但係無限期可以係五分鐘或者一千年
我就見到达哥當你地班死忠狗咁撚
well said
你班亂扣帽子既"真兄弟"先係最撚on9
表唔表態都算 反正你地都會話佢係要搵人仔
而係佢永遠自己頭一粒鍾都係用來講下新聞 呢單野咁關乎香港人既未來就隻字不提 反而依幾日仲係到講埋D雞毛蒜皮既新聞當冇事發生呀 傻鳩
日日搞事嘈嘈嘈都唔比ban, 低能
終於?難道有人迫你?
其實嗰班先係紅衛兵 偶像崇拜 盲撐最大嗰個
完全無獨立思考
隻粉坦變撚埋中共官員咁
見反對聲音 bam
上面岩岩先有人話

" 係咪佢唔講你就唔識自己睇單新聞 "

傻西,咁你快d 自貼表態lor 打幾隻字就算啦?廢柴
你鍾意啦反正你地見唔到佢仆街收皮唔心息
又搬龍門啦
一開始問人有無喺老細面前表態
我話左有就叫我拍片
我拍完片你會唔會叫我辭左份工去反共啊
屌你老母
呢D咁既撚樣快D收皮唔該
各位,下個目標係邊個
邊個藝人歌手冇公開討論件事? 將會成為下一目標
停播係佢自己問題?
一定要開台俾你聽?
講真chatroom禁埋言真係冇理由再撐, 唔知係佢意思定隻mod狗意思, 你話洗板所以ban, 你自己班達粉都晚晚冇意義369 -6洗板, 到64嗰晚ban人, 你啲達粉人身攻擊返人又唔ban, 仲衰過熄哂成個chatroom
以前都有人玩膠
但起碼果班人大事大非前都識收手
而家d人玩膠玩到過哂火位 直頭係煽風點火
後面仲會有班入世未深既人去跟隨
最高質都係表態撚
離民主又近一大步!
連登係我兄弟咩?點解我要喺連登自貼表態
啲兒登仔唔會明
冇得达哥啲戇鳩仔會訓唔著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞