達哥宣布即日起無限期直播休止!

1001 回覆
652 Like 108 Dislike

打字就大大力, 無問題
叫佢講下諗法連post都唔回
老鼠殺咗,仲有三害。
係咁話「係咪要迫到所有名人表態」
做乜鳩

而家講緊個問題係
達哥有違過往 提社會時事政治問題 嘅作風
逃犯條例修訂咁大件事都隻字唔提
就係而家唔講唔提 寵到你哋班契弟
「我討厭政治」「關我咩事」
班小學雞當年佔中都唔知戒奶未
佢地完全無理解達哥點解紅
明明以前既人就係鐘意聽達哥講野
好多人鐘意聽佢前半段打fifa 9up多過打機
係呢班小學雞先咁膚淺達哥台淨係打機
見到連登仲有咁多人撐达哥真係笑撚死,果然达哥係連登仲有好多粉絲,上哂神檯,地位不可動搖,條長毛死人妖真係唔係男人黎,一句支持定反對都唔夠膽講,依家仲要肉酸到休台回避
係咪開團去E3攪清算?
係咁話「係咪要迫到所有名人表態」
做乜鳩

而家講緊個問題係
達哥有違過往 提社會時事政治問題 嘅作風
逃犯條例修訂咁大件事都隻字唔提

就係而家唔講唔提 寵到你哋班契弟
「我討厭政治」「關我咩事」

班友又扮睇唔到架喇
佢地最叻
四句
1. 連衛兵迫人表態 XXX有冇表態阿 你唔去屌佢?
2. 達哥搵食 佢到時無飯開你養佢?
3. 如果佢好似梁天琦咁比人拉左 你代佢坐監
4. 波台搞事份子有心做鳩達哥
無其他架啦
連衛兵勁啊

下個目標諗住批鬥邊個 發哥ok?
屌你地都痴撚線,人地唔表態就迫到人落台

邊鳩個一定要表態?
我相信達哥係黃既
但佢連之前既無聲抗議都唔敢做
點撐得落呀
多年既達粉 問心啦
達哥仲係達哥?
希望佢休息會反省下自己處事手法
始終唔再係無人識既youtuber
應該要學識各項既pr 手法而唔係龜縮到咁
連登仔屌完人唔公開表態,但人地叫佢公開表態又淆底
同埋我估達哥應該有同sponsor簽約,違反形象可能要罰款+有法律責任,到時人地表完態賠錢個陣係咪你班連登仔找數
言論自由?
不如話人批鬥達哥嘅講吓點樣批評佢先唔係批鬥?
偏激啲話佢奶共又係批鬥,溫和啲話對佢失望又批鬥
其實係咪唔可以批評達哥?但係呢度又唔係達哥fans club,你哋話人連衛兵自己又唔俾人批評你哋偶像,可唔可以叫你哋達衛兵?
你同你老細表左態未?
我表左啦喎
达哥奶共唔使你教
达哥教返班00後就真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞