達哥宣布即日起無限期直播休止!

1001 回覆
652 Like 108 Dislike
你咪繼續企係道德高地屌佢囉我唔care架,但咁你答唔到個4個point先
講撚到幾偉大咁,咪又係將自己思想強加落人地到
表唔表態梗係有佢考量
有啲人屌達哥新聞都唔敢講
一間達哥剩講新聞,你地咪一鳩樣批鬥
然後又屌達哥以前明明反共,做乜依家唔反
垃圾憤青
其實你係咪弱智?
介唔介意透露下你個年齡?
有種就咪撚睇
唔好又要屌,又要睇咁撚垃圾
自己追post啦,個個都問一次我咪好撚唔得閒?
子華有違過往 提社會時事政治問題 嘅作風
逃犯條例修訂咁大件事都隻字唔提
連登仔:某某某歌手唔表態 一定要逼佢表態
咁你地平時有冇聽開佢D歌 買CD支持佢
連登仔:冇喎
預計幫共出聲等會出標題
香港知名youtuber 被黃粉迫令表態 不堪壓力而中止頻道直播
分分鐘上港聞娛樂版
19 無講錯,真係dna嘅問題
好簡單,你地屌人唔表態,人地套番同樣一套同你講,自己又可搵個理由唔做番自己要求人要做既事
露底啦傻鳩大陸仔
1.解釋到口臭
2.都on9. 佢地冇飯開達狗都唔撚會理佢地啦 理達狗個荷包把撚咩 更何況呢幾年都搵唔少啦
3.年年都有人講/悼念64架啦 拉乜尻?就算要拉人坐都未撚輪到佢啦
平日講開時事唔代表要滿足你地扮中立做到好似新聞透視咁呀明未
你老味去到家下都仲講緊屌佢唔表態
弱智仔真係無得救
以前backup佬件事達哥休台我會覺得佢慘
今次休台我冇咩感覺 達哥由以前年年會悼念六四(都唔會講因咩事悼念 只係話有件事值得記念 喺fifa中圈企一分鐘)
到而家講都唔講 仲ban埋chatroom講六四既人
唔知達哥仲可唔可以之前簡體字件事咁講 話睇開自己既人都知佢為人係點
休台呢個決定證明左個答案啦
係咪去e3清算?即刻飛得㗎喇,仲等乜?
不了不了,我要用鍵盤聲援已經好好。
bam人無得駁啦屌
究竟點解你會覺得佢寵人討厭政治?
你留意佢咁你有無討厭政治?
有盲粉盲撐我同意 佢地話達哥重點係打機唔係講新聞我都覺得
但你咪又係因為佢作風唔同咗 係咁拎住呢個point周圍鬧
無論講咩都好都俾你歸納去嗰四個point
理性討論都嘈
人地有相反意見就鬧人弱智on9唔撚明dse都未考
反達狗啲豬隊友
表態其實只係俾機會人攻擊
做兄弟既心照得啦
咁佢事實係咪無講呀
你話佢講完又點點點 根本你自己幻想
當然係一定會有人有haters得寸進尺

完全唔提唔講就搞到而家有一大班人
本身都係睇開 支持開佢嘅
都係因為佢唔提唔講而質疑佢

佢剩當新聞講完 唔加立場
我都收貨

同時間都一定少一大班本身真係睇開嘅人咁大反應
最主要目標達成
連衛兵可以鳴金收兵
你留言之前都用吓你個腦諗吓先啦,
樓上講乜我講乜先啦
子華有違過往 提社會時事政治問題 嘅作風
逃犯條例修訂咁大件事都隻字唔提
兄弟 追擊佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞