達哥宣布即日起無限期直播休止!

1001 回覆
652 Like 108 Dislike
還返以前個達哥俾我
點解佢地唔諗下冇人屌子華/其他公眾人物達粉真係冇腦
邊撚到有人迫佢表態,依家佢連當新聞講一句起兩句止都唔肯,
佢就係驚少咗大陸商啲廣告,近排又拍淘寶天貓廣告,
愈來愈為咗錢而奶共,佢有無變到,大家心知肚明啦,
成日識話人批鬥,又唔撚講事實
佢係變左 咁又點
係兄弟就明佢係咩人喇
開台咁多年 講左咁多年 企係香港人個邊咁多年
唔通宜家變左支持政府咩?

搞完隻 Game
周圍接 Show 接廣告 接代言
台都唔開 都知咩料啦
突然避風向
應該蝕左唔少老本

佢隻驚係一般
自己死自己事
咁唔通佢開台咁多年有難唔撐佢咩
又係依啲大陸仔理論咪咁大聲話比人聽你弱智啦
幾時有人話想佢收皮? 前兩日屌佢班人都係話佢變左,最多話擺睇
你覺得有人有能力可以令到佢消失? 收皮?
上下佢FB睇下幾多人撐佢啦
家下質疑緊佢變左質都比你講到係針對佢 要搞鳩佢
無野好講啦
你不如摷吓post先啦?有人開過post㗎
你睇返上面啲留言先啦,冷靜啲,我唔係話你
依家根本就係新fans VS 老fans
然後新fans乜撚都唔知就屌咗老fans連衛兵先
係咯 點解啊
子華有違過往 提社會時事政治問題 嘅作風
逃犯條例修訂咁大件事都隻字唔提

下一個子華
唔好俾五毛借題發揮 小事化大
咪係,都唔知啲人做乜撚
我淨係知有好多假膠POST,得果一兩版果D 唔係都計掛
連登仔快啲整張list 唔表態就封殺佢
睇人仆街最開心 我地要全港藝人收皮
我咪講咗我唔係批鬥大家話佢變質
而係有一班人(少數)用呢件事想整死佢,個post頭幾版啲,有無能力係一回事,
老實講我真係唔介意佢大大聲講明呢個台以後唔講政治,大家嘻嘻哈哈打吓機開心下就算
但佢之前光環就拎到盡,又話企係雞蛋個邊又導人向善又盛
就算依家想向錢看其實都無咩問題,大方啲認咗佢咪得,人大左會變有幾閒
不過做縮頭烏龜,講埋啲咩真兄弟就會明嘅廢話,到今日就休台當無事發生簡直係懦夫所為
佢係咪真係以為唔出聲食曬兩家茶禮就可以當無事發生過
仲有層樓要供
正啊
咁咪預左人開post抒發對達哥既失望囉
唔好講咩真兄弟一定明 睇咁多年 正常人都明
人變左就係變左
呢幾日個chatroom同達哥既處理手法 已經有眼睇
記住一個action 必然有個reaction響應
收皮啦 又係度搞對立
整兩個陣營出黎
話自己老屎忽就有道理啲咩
不嬲就無睇開佢

佢係咩立場對我黎講真係wfc

不過睇到啲達迷嬲豬就好開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞