達哥宣布即日起無限期直播休止!

1001 回覆
652 Like 108 Dislike
講真佢賺中國錢要扮中立,大家都明
梁天琦都宣誓擁護基本法,但無人會話佢投共
個個都知佢為世所逼
而家係屌緊佢河蟹左成件事
有幾條友不斷屈人紅衛兵係咩事
差好遠wo
唔係0表示

係特登唔講啊吹牙?
咁你仲想點,要佢企岀黎先滿意?
我宣布 連登文革正式啟動
想食兩家茶禮?邊有咁易?
我都唔明 既然遊行同逼達哥表態冇關
咁點解連衛兵又要逼達哥表態呢?
難道連衛兵唔係覺得達哥講野有影響力
可以叫到人出69出黎遊行先逼佢表態咩?
否則 點解要哂時間屌達哥?
係為左轉移視線?
但依家做過哂龍 搞到休台 搞到有人因為咁而唔去69
又屌人因為一個kol而唔去遊行係on9

姐係一個人因為達哥而去69就岩你心意
一個人因為達哥而唔去69就要俾你屌?
究竟連衛兵做一個行動前有咩動機 我真係睇唔透
有冇連登仔可以解答我既疑問?
有冇連衛兵敢自貼身份證名+連登id反對送中條例?
成日逼鳩名人公開表態 成班連衛兵鍵盤戰士以為名人好似佢地網上講野唔使負責
所以我好支持大家煩佢
講到尾 大家6月9走出黎先係最重要 唔係齋做鍵盤戰士
佢之前冇搵錢?有冇比人屌呀?定係佢6月4先開始搵到?
兒登仔又加一分
如果佢之前一直都無講咩64
真係無咩問題
但之前年年都講下 上曬位就直頭扮睇唔到
唔講以為佢係支那開直播
連柒婆同cctvb都有提下
唔係染到咁紅呀 屌
遲下會唔會開台先播國歌
同8964一樣,你永遠都唔會search到
原來喺chatroom打句8964而俾人ban咗嘅人係逼緊佢表態
如果达哥開台以黎冇提過64
佔中當年冇出聲
佢唔表態我理得佢
而家佢提都唔提姐係一直以黎佢只係個偽善者
琴晚佢玩mk 扮唔吹水真係做得好撚肉酸
錯撚哂啦,個個都係叫佢好似以前咁當係新聞客觀評論下,由頭到尾係有班人有心spin到變左逼表態
應該係反達反到無晒力
達哥收皮就變晒軟皮蛇
日日講新聞時事

咁大單野影響到成個香港既可以提都唔提下
佢地會話你唔係真兄弟,真兄弟就明

以前有睇開嘅兄弟都知佢64前後都會講下
依家扮失明咩都睇唔到提都唔提
依個达哥唔再係兄弟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞