達哥宣布即日起無限期直播休止!

1001 回覆
652 Like 108 Dislike
佢乜撚嘢狗屎垃圾餐廳都話好食
送中都仲可以討論幾句,但係講到提一提六四又會冇工開又會坐監 而家又唔係叫佢嗌結束一黨專政又唔係要佢嗌平反六四,提一提都唔得
又一件搵食大哂既傻閪出黎獻世
子華有違過往 提社會時事政治問題 嘅作風
逃犯條例修訂咁大件事都隻字唔提

回應未?
黃子華仲要喺大陸開埋show添
講緊佢之前會雨革會講 64會講
近呢幾年同左中資公司有來往而變左沉默WO
咁都唔屌得? 屌完又比班達粉用呢4個POST黎屌返我
你討論條柒咩
你眼中佢無變咪無變 你班人咪照樣睇佢打機囉
我屌佢變質咪因為以上呢個原因 仲要係到又話連衛兵批鬥 又話迫佢交待?
迫佢表態? 你弱智就用下個腦先講野啦
休台其實即係直接同班觀眾講我討論政治
而佢既fans同當年果d屌示威者阻住條路既人一樣
啱啊 追擊子華 發動你的力量啦連衛兵
佢哋唔聽得嫁
你話達哥變咗就係批鬥嫁喇
問佢哋可以點批評先唔算批鬥又唔答
簽左約你想點就點?
佢潛水潛得幾耐
EA就快公佈FIFA 20
到時又要幫隻垃圾驚賣廣告
如果去E3以前都會講達哥億里行,今次講得咁隱悔

達哥心諗我只係想每晚同班兄弟打FIFA,講下趣聞
之後玩D自己想玩既GAME.娛人娛己,
就因為我今年唔講唔提,所以大家唔再接受我了?
講新聞 好負面咩?
九半齋踢波算啦 講乜野新聞

定係 喺你地班人心目中
六四 送中 唔係新聞阿?
咪係
開台都係維持人氣炸嘛
冇人氣鬼有廣告咩
個個就當正達哥做義工咁
其實人地就當番工
呢件事就直情肯定左成件事
有政治主張一定要話你知?
暗底撐就唔係同道中人?
公務員都唔會周圍同人講佢反政府
唔代表佢私下唔做喎

網絡欺凌搞死一個人有幾難
你搞死得一個唔係唔搞第二個呀嘛
逐個出名既人都開始清算喇
你地最鐘意個啲咩鳩 Ali 靚湯 森美
快撚啲清算佢地喇嘛
你到底有無睇到有班人係點逼佢呀
你覺得佢變,你有自由發表,你都可以屌佢變
但呢幾日有班人好似顛咗咁喺ig chat room 連登開post 追問幾時表態,呢個係事實亦係問題
咁搞笑嘅你
你唔睇自然唔會睇 唔通有人逼你睇?
成功打倒估唔到連登呢個垃圾地底泥集中營都可以有影響力今次69正
連登仔真係好L癲

佢又無叫你唔好去69,唔好悼念64

平時做開今年無做,平時講新聞而家唔講,係咪真係會影響到觀眾對兩件事既取態?

與其話佢唔幫手宣傳,不如自己推下post宣傳下好過啦
揀新聞講
所以結論咪就係 屌達哥既人唔係為反而反囉
今次屌達哥既都係睇開達哥既人
因為佢既改變而覺得失望

個個都屌咪即係你地講既紅衞兵?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞